Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

canım aslında eşin boşuna izin kullanmış. ben eşimle beraber merkezden ayakta tedavi olduğumuza dair bir rapor aldık tedavinin ilk gününden son gününe kadar. ayakta tedavi yıllık rapor hakkınızdan da gitmiyor. ben sevkle de uğraşmadım 3 günlük yıllık izin kullandık. iznimiz bitmeden tedaviye başladık. inşallah kendiliğinden gebe kalırsın da gerek duymazsın böyle şeylere. allah hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun. aminn

şimdiden hayırlı olsun.
24ünde transfer oldu demişsin, 12. gün yani ayın 5inde bakmıcan mı hcgye yani 7 gün kalmadı mı :)
ağrılar olabilir. bebiş iyice yerleşiyodur inşallah. hatta şimdiden söyleyim koyu kahve lekelenmelerin bile olabilir. sakın panikleme. burda herkes topiğe yazdıktan sonraki ilk denemesinde hamile kaldı ona göre.
bizler inanıyoruz sana, sen de inan

sagol tatlım ıns hersey guzel olur....test gunumu dr um 14. gune verıyoooo hep oyle yaptı yıllardır aslında 12 gun ama bende karar verdım o gune kadar regl olmazsam ıns olmam 4 de yapacagım cumartesı benımle aynı gun transfer olan arkadasıma 4 vermıs bende 4 ne kara verdım kısmet artık olumlu sonuc alırsam 7 tekrarlarım...ıns bu topıgın uguru banada dokunur....kocaman yazarım hamıleyım dıeeee...ıns hersey ıstedıgımız gıbı olurrrr....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....................

ayın 4ü de gelmedi bi türlü..
Keyifler nasıl?

ayın 4ü de gelmedi bi türlü..
Keyifler nasıl?
sagol canım ıyıyım gelmedı gercekden 4 uuuu...
ama ıkı gun gectı aradan ben yıne kan verdım 123 cıkmıs ıns hersey yolundadır....artık cumartesı ıyıce bellı olurrrr
sen nasılsın?

ama ıkı gun gectı aradan ben yıne kan verdım 123 cıkmıs ıns hersey yolundadır....artık cumartesı ıyıce bellı olurrrr
sen nasılsın?

e tamam işte. daha ne bekliyosun hamileyiiiiiiiiiiim demek için..
aşkolsun sormasak söylemiceksin yani.
şimdiden hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin..
ben beklemedeyim kasım ayını

sen nasılsın?

hayırlı olsun canım....çok güzel değerin..Rabbim tamamına erdirir inşallah...

e tamam işte. daha ne bekliyosun hamileyiiiiiiiiiiim demek için..
aşkolsun sormasak söylemiceksin yani.
şimdiden hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin..
ben beklemedeyim kasım ayını

hayırlı olsun canım....çok güzel değerin..Rabbim tamamına erdirir inşallah...
cooook sagolun kızlarrrrrr.....ıns bu sefeer kucagıma almak nasıp olur kuzumu...
dun 123 du degerım bugun yıne yaptırdım 200 cıktı.....ıyı demı kızlar asıl test gunum ayın 7 sı salı dedı dr um yanı 14 gun taaa...daha 4 gun varrrr....4 de arkadasım vardı benımle transver olan onunla aynı gun yaptıracaktıkmafoldumben ben artık salı gunu yaptırırım sonuncusunu...

maaşallah sana canım...değerlerin çok iyi..ay canım benim..Rabbim inşallah kucağına almayı nasip etsin..böle güzel haberler ver inşallah canım benim..

ozlemcım hayırlıı olsun cnm allhh kucagıma almayı nasip etsın sağlıcakla..
kıslar benımde transferım ekimde yapılabılırmıs ama doktorum bıraz kendınız deneyım dıyor kendılığındedn de olabılırmıs sayı ve hareket problemımıze rağmen :)
şubatta gelın bence ama sız bılırsınız dedi bizde tamam dedik
sabırsızlanmıo değılım aslında
ama olacağı yoksa ekımdede yapıla tutmaz
barı orda durunca bana umut oluolar
hiçbişey yoksa onlar var dıorum son umut
bıyandanda aslında normal yolla olacağına hiç umudum yok
eşım yıne cok yoğun olacak adamın yuzunu bıle goremıcem nasıl coocuk yapıcam acaba:))
ama cok rahatım artık su gunler mutlaka ılşkı olmalı dıye sıkmıcam kendımı spontan olsun hersey doktorum burayada girmeyı yasakladı bılıyor burayı:)))))ahaha cok guldum yaa
kadınlar kulubunede gırıosunzudur sımdı dedı:))))
okuodur belkı yazdıklarımı :)))neyse cok sık gelmıcem evet sureklı bebek fıkrı aklımda olmamamlıymıs:)
medicine canım rabbım once sana versın demıstımya sana vermeden bana vermıcek sanırım duam kabul olduu hadıı sıramı beklıorumm cnmm oncee sen bı dene sonrada bana bol bol dua et canım
kıslar hepınızı öptummm

bence de artık kan verip durma :)
3 gün sonra 1200 lerde bi değer olacak inşallah..

doktorun da çok biliyomuş :)
burda hamilelik haberini paylaşanlar günbegün topiğe girip duygularını yazmadı mı?
olmasa onlarınki olmazdı.
sen içinden nasıl geliyosa öyle yap. onların varlığı umut olsun. kendini rahat bırak oldu mu ol du mu diye düşünme sadece.
bakalım ben ne zaman nerde denicem. hamile kalabildiğim denememdeki ekip dağılmış.
şimdiden çok bakmamaya çalışıyorum sınava hazırlanmam gerekiyo ama sonrasında epey kurcalayacak gibiyim :)

bence de artık kan verip durma :)
3 gün sonra 1200 lerde bi değer olacak inşallah..
yok salıya kadar vermeyecegım bıdaha....rabbım herkese kucagına almayı nasıp etsın meleklerını....ıns bu sefer hersey yolunda gıder canım asıl yolculuk bundan sonra baslıyoooo benım ıcın...rabbım yardım etsın ıns....bıgun hastaneden bebısımle donebılırmıyım acaba evıme....sımdılık kocaman bır ruyaaaa...

sagol canım....ıns...hakkında hayırlısı neyse o olsun bıtanem ıcın nasıl rahat edecekse oyleeee karar ver ve verdgın kararsenı en kısa surede bebısıne kavustursun..

aslında cok kaptırıorum cnm boş vakıt cok olunca okumadığım topik kalmıo
sadce bakıp ıkı dakıkalığına cıksam bıraz haklı aslında sureklı aklımda bu fıkır oluo boylelıkle:))
ama arada gelıp bır ıkı topiğe bakıp cıkıcam abartmadan :))
transfer yaptırabılmek bıle guselmıs cnm yaa ben o transfer anını cok hayal etmıstım ıcıme kayıp gıdısını izleyecektım :)
korkuorum yıne denesem yıne erkenmı catlar dıye cunku ilaçlara ragmen çatladı barı o gunlerde ilşki olsaydı:)))bı suru yumurta çatlamış hemen hemen aynı zamanlrda :))))
aslında bende istanbuldamı yaptırsam diyorum memlkette olunca omu gorecek bumu gorecek gızlı saklı iğnlerı yap zor gelıo bana.

sagol canım....ıns...hakkında hayırlısı neyse o olsun bıtanem ıcın nasıl rahat edecekse oyleeee karar ver ve verdgın kararsenı en kısa surede bebısıne kavustursun..

inşallah ozlmcım bakalım kafam rahat en azından olmazsada barı evlılığımın tadını çıkardım bu surede derım:))
rabbım bebeişini korusun..

Herkese hayırlı bayramlar...

sanada hayırlı bayramlar canım...
benim için bayramın hiç bi anlamı yok...
gebeliğim BOŞ GEBELİKMİŞ....
kürtaj olcam.....çok üzgünüm,içim yanıyo...:gitme:
benim yüzüm gülmedi rabbim sizleri güldürsün....:a015:

senağlama
cannım çok ama çok üzgünüm.
rabbim o iç yanmasını kimselere göstermesin.
boş gebelik olması anomalili olduğunu gösteriyo.
zaten sağlıklı bebek istemiyo muyuz?
kürtajı ne zaman olcan?
benden tavsiye anestezi altında ya da sedasyonla ol.
bana kısa sürecek dediler uyanıkken yaptılar.
kısa sürdü ama zaten moral bozukluğuyla acı daha dayanılmaz oldu.
eşime "galiba hiç olmayacak bebeğimiz" deyip yüksek sesle ağladığımı hatırlıyorum.
o günlerde geçti. allah alışma huyunu insana bu yüzden vermiş yoksa yaşayamazdık bence.
kolat değil biliyorum. rabbim sabır versin.
hayıırlı zamanda hamiş olunca da bu günleri kazanılmış birer imtihan olarak anmayı nasip etsin..
allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…