haklısın canımmm daa buyuk sehırde olmadığımız ıcın sorun oluo gıdıp gelmek esimin butun ızınlerı bıttı ancak 2011 ızınlerınden kullanabılır ocaktan sonr..a yoksa yıne tup yapmayacaklar
doktorum kızdı bana zaten sizin spontan bıle olabılır dedii yazık dedi bukadar ilaç verılmıs sana hiiç gerek yoktu dedi bu transfer olursa bıle sonraki yine aşılama olacak:))))))
benım ılaçlar cok yan etki yaptı cnm bana yaa bunları yasamıskken elle tutulur bıseyler olsun ısterdım ama dediğin gibi kısmet benım uzulduğum dr okadar guzel yumurtaların varkı dedı aynı boyuttaydı hepsıı ve ıkı gun sonra bırer bırer çatlamışlar:))
cookk öptumm saol moral için bıraz kendıme geldım :))))
ayyy canım cok sagol aklımı en kotu ıhtımalden cokkkk uzak tutmaya calısıyorum ama kasıklarım ınan cok kotu normalde benım boyle agrılarım hıc olmaz ve acaıp sısım...ıns hersey guzelll olsun kocaman gamzelıııı bır melegım olsun....rabbım buyuk hepımızın yuzunu mutlaka guldurecekdır...bu mubarek gunlerde...9 gun kaldıkafamçokkarıştı.
şimdiden hayırlı olsun.
24ünde transfer oldu demişsin, 12. gün yani ayın 5inde bakmıcan mı hcgye yani 7 gün kalmadı mı :)
ağrılar olabilir. bebiş iyice yerleşiyodur inşallah. hatta şimdiden söyleyim koyu kahve lekelenmelerin bile olabilir. sakın panikleme. burda herkes topiğe yazdıktan sonraki ilk denemesinde hamile kaldı ona göre.
bizler inanıyoruz sana, sen de inan
sagol tatlım ıns hersey guzel olur....test gunumu dr um 14. Gune verıyoooo hep oyle yaptı yıllardır aslında 12 gun ama bende karar verdım o gune kadar regl olmazsam ıns olmam 4 de yapacagım cumartesı benımle aynı gun transfer olan arkadasıma 4 vermıs bende 4 ne kara verdım kısmet artık olumlu sonuc alırsam 7 tekrarlarım...ıns bu topıgın uguru banada dokunur....kocaman yazarım hamıleyım dıeeee...ıns hersey ıstedıgımız gıbı olurrrr....
sagol tatlım ıns hersey guzel olur....test gunumu dr um 14. Gune verıyoooo hep oyle yaptı yıllardır aslında 12 gun ama bende karar verdım o gune kadar regl olmazsam ıns olmam 4 de yapacagım cumartesı benımle aynı gun transfer olan arkadasıma 4 vermıs bende 4 ne kara verdım kısmet artık olumlu sonuc alırsam 7 tekrarlarım...ıns bu topıgın uguru banada dokunur....kocaman yazarım hamıleyım dıeeee...ıns hersey ıstedıgımız gıbı olurrrr....
sagol canım ıyıyım gelmedı gercekden 4 uuuu...ayın 4ü de gelmedi bi türlü..
Keyifler nasıl?
sagol canım ıyıyım gelmedı gercekden 4 uuuu...
ama ıkı gun gectı aradan ben yıne kan verdım 123 cıkmıs ıns hersey yolundadır....artık cumartesı ıyıce bellı olurrrr
sen nasılsın?
sagol canım ıyıyım gelmedı gercekden 4 uuuu...
ama ıkı gun gectı aradan ben yıne kan verdım 123 cıkmıs ıns hersey yolundadır....artık cumartesı ıyıce bellı olurrrr
sen nasılsın?
e tamam işte. daha ne bekliyosun hamileyiiiiiiiiiiim demek için..
aşkolsun sormasak söylemiceksin yani.
şimdiden hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin..
ben beklemedeyim kasım ayını
cooook sagolun kızlarrrrrr.....ıns bu sefeer kucagıma almak nasıp olur kuzumu...hayırlı olsun canım....çok güzel değerin..Rabbim tamamına erdirir inşallah...
cooook sagolun kızlarrrrrr.....ıns bu sefeer kucagıma almak nasıp olur kuzumu...
dun 123 du degerım bugun yıne yaptırdım 200 cıktı.....ıyı demı kızlar asıl test gunum ayın 7 sı salı dedı dr um yanı 14 gun taaa...daha 4 gun varrrr....4 de arkadasım vardı benımle transver olan onunla aynı gun yaptıracaktıkmafoldumben ben artık salı gunu yaptırırım sonuncusunu...
cooook sagolun kızlarrrrrr.....ıns bu sefeer kucagıma almak nasıp olur kuzumu...
dun 123 du degerım bugun yıne yaptırdım 200 cıktı.....ıyı demı kızlar asıl test gunum ayın 7 sı salı dedı dr um yanı 14 gun taaa...daha 4 gun varrrr....4 de arkadasım vardı benımle transver olan onunla aynı gun yaptıracaktıkmafoldumben ben artık salı gunu yaptırırım sonuncusunu...
ozlemcım hayırlıı olsun cnm allhh kucagıma almayı nasip etsın sağlıcakla..
kıslar benımde transferım ekimde yapılabılırmıs ama doktorum bıraz kendınız deneyım dıyor kendılığındedn de olabılırmıs sayı ve hareket problemımıze rağmen :)
şubatta gelın bence ama sız bılırsınız dedi bizde tamam dedik
sabırsızlanmıo değılım aslında
ama olacağı yoksa ekımdede yapıla tutmaz
barı orda durunca bana umut oluolar
hiçbişey yoksa onlar var dıorum son umut
bıyandanda aslında normal yolla olacağına hiç umudum yok
eşım yıne cok yoğun olacak adamın yuzunu bıle goremıcem nasıl coocuk yapıcam acaba:))
ama cok rahatım artık su gunler mutlaka ılşkı olmalı dıye sıkmıcam kendımı spontan olsun hersey doktorum burayada girmeyı yasakladı bılıyor burayı:)))))ahaha cok guldum yaa
kadınlar kulubunede gırıosunzudur sımdı dedı:))))
okuodur belkı yazdıklarımı :)))neyse cok sık gelmıcem evet sureklı bebek fıkrı aklımda olmamamlıymıs:)
medicine canım rabbım once sana versın demıstımya sana vermeden bana vermıcek sanırım duam kabul olduu hadıı sıramı beklıorumm cnmm oncee sen bı dene sonrada bana bol bol dua et canım
kıslar hepınızı öptummm
yok salıya kadar vermeyecegım bıdaha....rabbım herkese kucagına almayı nasıp etsın meleklerını....ıns bu sefer hersey yolunda gıder canım asıl yolculuk bundan sonra baslıyoooo benım ıcın...rabbım yardım etsın ıns....bıgun hastaneden bebısımle donebılırmıyım acaba evıme....sımdılık kocaman bır ruyaaaa...bence de artık kan verip durma :)
3 gün sonra 1200 lerde bi değer olacak inşallah..
ozlemcım hayırlıı olsun cnm allhh kucagıma almayı nasip etsın sağlıcakla..
kıslar benımde transferım ekimde yapılabılırmıs ama doktorum bıraz kendınız deneyım dıyor kendılığındedn de olabılırmıs sayı ve hareket problemımıze rağmen :)
şubatta gelın bence ama sız bılırsınız dedi bizde tamam dedik
sabırsızlanmıo değılım aslında
ama olacağı yoksa ekımdede yapıla tutmaz
barı orda durunca bana umut oluolar
hiçbişey yoksa onlar var dıorum son umut
bıyandanda aslında normal yolla olacağına hiç umudum yok
eşım yıne cok yoğun olacak adamın yuzunu bıle goremıcem nasıl coocuk yapıcam acaba:))
ama cok rahatım artık su gunler mutlaka ılşkı olmalı dıye sıkmıcam kendımı spontan olsun hersey doktorum burayada girmeyı yasakladı bılıyor burayı:)))))ahaha cok guldum yaa
kadınlar kulubunede gırıosunzudur sımdı dedı:))))
okuodur belkı yazdıklarımı :)))neyse cok sık gelmıcem evet sureklı bebek fıkrı aklımda olmamamlıymıs:)
medicine canım rabbım once sana versın demıstımya sana vermeden bana vermıcek sanırım duam kabul olduu hadıı sıramı beklıorumm cnmm oncee sen bı dene sonrada bana bol bol dua et canım
kıslar hepınızı öptummm
doktorun da çok biliyomuş :)
burda hamilelik haberini paylaşanlar günbegün topiğe girip duygularını yazmadı mı?
olmasa onlarınki olmazdı.
sen içinden nasıl geliyosa öyle yap. onların varlığı umut olsun. kendini rahat bırak oldu mu ol du mu diye düşünme sadece.
bakalım ben ne zaman nerde denicem. hamile kalabildiğim denememdeki ekip dağılmış.
şimdiden çok bakmamaya çalışıyorum sınava hazırlanmam gerekiyo ama sonrasında epey kurcalayacak gibiyim :)
sagol canım....ıns...hakkında hayırlısı neyse o olsun bıtanem ıcın nasıl rahat edecekse oyleeee karar ver ve verdgın kararsenı en kısa surede bebısıne kavustursun..
Herkese hayırlı bayramlar...
sanada hayırlı bayramlar canım...
benim için bayramın hiç bi anlamı yok...
gebeliğim BOŞ GEBELİKMİŞ....
kürtaj olcam.....çok üzgünüm,içim yanıyo...:gitme:
benim yüzüm gülmedi rabbim sizleri güldürsün....:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?