senağlama
cannım çok ama çok üzgünüm.
rabbim o iç yanmasını kimselere göstermesin.
boş gebelik olması anomalili olduğunu gösteriyo.
zaten sağlıklı bebek istemiyo muyuz?
kürtajı ne zaman olcan?
benden tavsiye anestezi altında ya da sedasyonla ol.
bana kısa sürecek dediler uyanıkken yaptılar.
kısa sürdü ama zaten moral bozukluğuyla acı daha dayanılmaz oldu.
eşime "galiba hiç olmayacak bebeğimiz" deyip yüksek sesle ağladığımı hatırlıyorum.
o günlerde geçti. allah alışma huyunu insana bu yüzden vermiş yoksa yaşayamazdık bence.
kolat değil biliyorum. rabbim sabır versin.
hayıırlı zamanda hamiş olunca da bu günleri kazanılmış birer imtihan olarak anmayı nasip etsin..
allaha emanet ol..
sağol canım...
doktorumuzda dedi sağlıksız sperm yada yumrtadan kaynaklanıyo diye....
tutunması güzel bi gelişme dedi...
yarın randevumuz var heralde yarın olur bu kürtaj meselesi....olsun bitsin biran önce...
kendimi toparlıyayım bir kez daha yaptırcam....inşallah herşey o zaman yolunda gider...
çok yorgunum medicine çoookkk...
ALLAHIM güç kuvvet versin bizlere...tez zamanda yüzümüzü güldürsün....
inşallah günahlarımıza kefaret oluyodur bu yaşadıklarımız ....
bundan sonra güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin rabbim...
kürtaj oldum bugün....
iyiyim rahat geçti....
bidahakine bebeğime kavuşurum inşallah...
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
doğum günü kutlu olsun lansoooooooooor :)naniknanik:CüvCüv:
canımmm ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm bitanem yaaaaa....kürtaj oldum bugün....
iyiyim rahat geçti....
ahh canım benimm ya bilirim cok acıo canın bu kadar yakınlşamısken ama tutunuo en azından benım hiç oyle bıumudum dayokya sankı bana hiç tutunmazmış gıbı gelıo mucizevi bişey senın olmuss bı daha olmaması için bi neden yok bak hem rahim alışlırmıs daha kolay tutunurmus canım benımmkürtaj oldum bugün....
iyiyim rahat geçti....
medicinecım sen napıosun az kaldı artık bitiriosun coksukur ay ben sabredemıyorum yaa senın hiç dondulumusmuydu embryolar çözülürken bozulma olurmu kalırmı bılmıorum yılda ıkı kez sansım var dondurulmuslarla bırınıde harcamak ıstemıorum çözülürken donmezse geri, yaza kadar bişey yapamam kurban bayramında bıras rapor alarak yaptırsammı yaa en azından subatta baştan denerim tupu aşılama dıolar ama ben uğraşmıcam ayy ne sabırsızım yaa .)))tekrar geçmiş olsun canım.
meleğin sana şefaatçi olsun inşallah...
çok teşekkürler opdrdelikafadulden opuyorumnanaktan
iki gündür k.k ya giremiyordum sorun vardı benimle k.k aradında:hulya: neyseki halloldu da cevap yazabiliyorum artıkkaydirigubbakcemile5
canımmm ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm bitanem yaaaaa....
az önce okudum tüm hikayeni....
Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmaz inşallahhhhh....
offfff yaaaaaaaa:gitme: :gitme:
ahh canım benimm ya bilirim cok acıo canın bu kadar yakınlşamısken ama tutunuo en azından benım hiç oyle bıumudum dayokya sankı bana hiç tutunmazmış gıbı gelıo mucizevi bişey senın olmuss bı daha olmaması için bi neden yok bak hem rahim alışlırmıs daha kolay tutunurmus canım benımm
medicinecım sen napıosun az kaldı artık bitiriosun coksukur ay ben sabredemıyorum yaa senın hiç dondulumusmuydu embryolar çözülürken bozulma olurmu kalırmı bılmıorum yılda ıkı kez sansım var dondurulmuslarla bırınıde harcamak ıstemıorum çözülürken donmezse geri, yaza kadar bişey yapamam kurban bayramında bıras rapor alarak yaptırsammı yaa en azından subatta baştan denerim tupu aşılama dıolar ama ben uğraşmıcam ayy ne sabırsızım yaa .)))
sen napıosun tatlım bebişi buyutmussun bayağı oy oyy iyi bak kendinede bebişede.)))
inşalllah canım rabbim kimseye göstermesin....
sanki biri bana kötü bi şaka yaptı...
kalakaldım ortada öylece...
allahım senin kuzucuğunu sana bağışlasın...sağlıkla kucağına versin....
dualarında benide unutma olur mu?
tekrar denemek için para biriktirmem lazım...zaman geçiyor..yaşım ilerliyor korkuyorum...:gitme:
sen daha yolun başındasın umutsuzluğa kapılma...inşallah ilk denemende yüzün güler...
bu tedaviden hiç yıpranmadan kucağında bebeğinle çıkarsın inşallahhh...:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah dördüncü denememde bana bebişimi getirir...:Saruboceq::Saruboceq:
sen napıosun tatlım bebişi buyutmussun bayağı oy oyy iyi bak kendinede bebişede.)))
tabiki dualarıma senide katarım canım benim.bende 4. denememde kavuştum bu günlere.bundan sonrasınında ne olacağını yanlızca Rabbim bilir.15 gün önce kanamadan hastanede yattım bende.bebek şimdilik sağlıklı ama dr.ongünden fazla lekelenmenin düşük riskini arttıracağını söylemişti.hala lekelenmelerim son hız devam ediyor.inşallahsonu güzel biter.sende inşallah bebişine biran evvel kavuşursun bitanem.innnşallahhhhhhhhh
inşallah canımm hepimiz için inşallhsen daha yolun başındasın umutsuzluğa kapılma...inşallah ilk denemende yüzün güler...
bu tedaviden hiç yıpranmadan kucağında bebeğinle çıkarsın inşallahhh...:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah dördüncü denememde bana bebişimi getirir...:Saruboceq::Saruboceq:
çok sağol umutcuğum.evet biraz büyüdü ama malesef sorunlar başladı.inşallah yakında aşarım onları da.seninde güzel haberlerini bekliyor olacağım canım
inşallah canımm hepimiz için inşallh
beni merkezden aradıklarında kabinde kıyafet deniyordum alalacele açtım tlfunu oyle kolayki hemsire hanımm yumurtalarınız kendiliğinden çatlamış bu tedavi iptal diğer reglinizin 3.gunu gelın dedi
soylemesi çok kolay kabullenmesı cok zor cunku onlar bılmez sizin ne kadar zor şartlarda onca ilacı kullandığınızı kımbılır ne kadar yan etki yaşadığınızı,bazılarımızın maddi anlamda da cok zorlanacağını
bende oyle kalakalmıstım alışveriş merkezinde ne aldığımızı bılmeden alıp çıkmışım
aynen senin hissettiğin gibi şaka yapıolar yada bı yanlışlık oldu gibi gelıodu merkeze gıdıp drla konustuk sonrada kalanlar toplandı ıkı embriyom oldu
senınkının yanına bıle yaklaşmaz benım yasadığım o kayalkırıklığı ama azda olsa anlıorum seni canım okadar bel beğlemıştımki bı hayır var dıyordum aşılama ile başlayıp bu kadar yumurta oluşması tüpe geçilmesi ama oyle olmuo demi bu kez guldu yuzume kader dıosun ama yine başa dönuosun
ama allah oyle yaratmıskı bişekılde hayata tutunuoruz ben ancak kabullendım yaa transfer bıle yapılamadığını sana arabbım yardım etsın kendiliğinden yollasın ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?