Anne olamamanın verdiği acıyla baş edemiyorum

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
239
116
18
24
Merhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.

Klomenin bir faydası yok be bacım. Zaman ve para kaybı bence. Keşke ben de hiç denemeseydim. Tüp bebek yapacaksın başka çaren yok gibi duruyor. Pkosun avantajı güzel yumurta sayın olur. Sürekli baştan denemekten iyidir. Pkoslular tüp bebekte daha şanslı. Allah yardımcın olsun seni beni bizi bu saatte uyutmayan bu derdimiz şifa bulsu. İnşaallah

Tüp bebek için devlette uğraşacak evraklar o şart bu şartlar var. Özelde de en az 200 bin. Kiracıyım nerden getireceğim. En güzel yıllarım böyle gidecek biliyorum ben biliyorum 2 senedir bebek haricinde pcos beni mahvetti aylarcs regl olamamak. Tarlusal içip olamamak, duphaston progestan gibi ağır iğneler vurulup olamamak.

Her ay adet gören kadınları kıskandığım kadar hiçbirşeyi kıskanmadım. Ne ev ne para ne güzellik. Âdet olan kadınlar çok şanslısınız. Her düzenli en büyük şansınız.
Pcosluyum bende sizin gibi süreçlerden geçiyorum ama her ay regl oluyorum gayet zayıfım ama olmuyor yani olmayınca olmuyor herşeyin bir zamanı var bu pcos kilo adet düzensizliği artık inanmadığım şeyler olmaya başladı

Canım ben tüp yaptim negatif aldim nisanda yaptim simdi 2. Yapicam benimde amh vok dusuk belki hiç yumurtam kalmaz ama buna rağmen ümidimi kesmiyorum elbet olucak diyorum ağlıyordum önceleri falan ara ara ağlıyorum neden ben diyorum ya mesela allah'ım kardeşime evlat veriyor o 3 tanesini aldırdı diyorum ben cok istememe rağmen niye anne olamıyorum o kadar ugrasmama rağmen insanlar uğraşmadan hamile kalıp gözünü kirpmadan aldiriyorlar

Allah’ın izniyle olur neden moralinizi bozuyorsunuz ki biraz oluruna bırakmaya çalışın o zaman oluyor ne oluyorsa yaşınız da genç, adet hiç mi görmüyorsunuz
Hiç olamıyorum. Tarlusal+progestan iğneyle 3 ayın sonunda olabiliyorum siz düşünün çektiğim acıyı progestan iğneyle sakat sakat çalıştığımı bir ben bilirim

Biz şöyle yaptık. Ben işe girdim bir yıl maaşa dokunmadık. Birimizin maaşıyla ev geçindi diğerininki birikti. Ama yetmedi yine tükendik yine 0 orası ayrı. Ha ilkte tutan da var çok fazla hem de. Bize nasip olmadı

İnisotil var onu denesen belki fayda olur bende pcosum ilk bebegimi düşürdüm nasip rabbim neyi nasip gorduyse o olur

Yol zor seni anlaya bilen insanlara denk gelmek daha zor .. yolumuz çakıl taşlarıyla yolu ve benim düşmekten diz kapaklarımda kanayacak yerim kalmadı delik deşik oldum derdim eşime . 6,5 senelik evlilik Pcos + haşimato +kanama bozukluğu + şiddetli erkek infertilesi . 7 tüp bebek denemesi sayısız iğney ilaç histeroskopi aklına ne gelirse. Ama doktorumun bir sözü vardı pes etmeyenlerin kazandığı bir savaş . Allaha sığın yoluna devam et sakın pes etme.. beni gözün önünde bulundur

Kilo vermen lazım yanlış anlama beni kilo da engel hep adeti de geciktiriyor bende aynı durumdayım her ay geçikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…