- 19 Aralık 2024
- 1.884
- 415
- 38
- 25
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Yüce Allahım en kısa zamanda güzel bir haberle evinizi bayram etsin inşallahYol zor seni anlaya bilen insanlara denk gelmek daha zor .. yolumuz çakıl taşlarıyla yolu ve benim düşmekten diz kapaklarımda kanayacak yerim kalmadı delik deşik oldum derdim eşime . 6,5 senelik evlilik Pcos + haşimato +kanama bozukluğu + şiddetli erkek infertilesi . 7 tüp bebek denemesisayısız iğney ilaç histeroskopi aklına ne gelirse. Ama doktorumun bir sözü vardı pes etmeyenlerin kazandığı bir savaş . Allaha sığın yoluna devam et sakın pes etme.. beni gözün önünde bulundur
Yürüyüş yap bol bol Akdeniz diyetine başla plates yap yanlış anlama belki çözüm olur belki faydası olurYazdım yukarıda. En as 1 senedir aktif inositol içmeme rağmen bir kere kendi kendime ader göremedim. Bir kere ya. Bir kere görseydim tamam dicektim. Bir umut var
Hamileyim şükür canım bu günlere gösteren Allah’ıma binlerce şükürYüce Allahım en kısa zamanda güzel bir haberle evinizi bayram etsin inşallah
Gerçekten mi kaç haftalıksınızHamileyim şükür canım bu günlere gösteren Allah’ıma binlerce şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaa oyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen bize de dua edermisin rabbim nasip etsin inşallahYol zor seni anlaya bilen insanlara denk gelmek daha zor .. yolumuz çakıl taşlarıyla yolu ve benim düşmekten diz kapaklarımda kanayacak yerim kalmadı delik deşik oldum derdim eşime . 6,5 senelik evlilik Pcos + haşimato +kanama bozukluğu + şiddetli erkek infertilesi . 7 tüp bebek denemesisayısız iğney ilaç histeroskopi aklına ne gelirse. Ama doktorumun bir sözü vardı pes etmeyenlerin kazandığı bir savaş . Allaha sığın yoluna devam et sakın pes etme.. beni gözün önünde bulundur
Hamilelik günlüğünde yazıyor aslında aşşağıda gözükmüyor mu ? 26 cı haftanın içerisindeyimGerçekten mi kaç haftalıksınız
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende pkos yok aksine amh düşüklüğü ve tiroid yavaşlığı var biraz kilo da var hayatım boyunca hiç ideal kilomda olmadım olamadım. 9 yıllık evliyim 1 oğlum var ona da hamile kalana kadar 2 yıl bekledim. Sonra oğlum 2 yasında bile değildi kardeşi olsun arada çok yaş farkı olmasın dedik aradan 3 yıl geçti anca kalabildim 6 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi onun da üzerinden 2 yıl geçti dediğin gibi ne kürler ne ilaçlar ne iğneler hsg ler hiç bişey fayda etmedi doktor doktor gezdim ama yok toplam 5 yıl olacak ama olmadı ümidimi kaybetmekte istemiyorum inşallah Rabbim en kısa zamanda seni bebeğine kavuştururMerhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
Kafaya taktigimiz için olmuyor ben hamile kalmazdan önce söz verdim kendime takmiyacam diye o ay hamile kaldım ama minnosum terk etti beni varlığı bile guzeldiBir arkadaşımın eşi doktor. Bebekleri olmayınca tedaviye başladılar. Doktor demiş ki sen adet oluyorsun ama yumurtlamıyorsuno zaman ilk kez böyle bir şey duymuştum. Sonra kısa bir süre sonra hamile kaldı. Tabi bu süreç yorucu olunca ilk çocukta da çok üstüne titreyince ikinciyi hemen düşünmemişlerdi. Normal yolla senin çocuğun olmaz derken kadın 2.ye hamile kaldı hemen. Bazen de 20 yıl uğraştık diyen var ama başka sıkıntılar çıkıyor vs. Yine de çok fazla çocuk odaklı yaşamamak lazımnyayatın ne getireceği belli olmaz önce sağlık, sağlık olsun
Görmedim canım yaa fetal dna yaptırmadım ikili test sonucum güzel çıktı doktor gerek yok dediHamilelik günlüğünde yazıyor aslında aşşağıda gözükmüyor mu ? 26 cı haftanın içerisindeyimsiz yanlış hatırlamıyorsam fetal dna yaptırdınız sonuçlar geldimi ?
Ayyy rabbim hepimize nasip etsin inşallah güzel haberler alalım artikSeni çok iyi anlıyorum canım. Bende pkos yok aksine amh düşüklüğü ve tiroid yavaşlığı var biraz kilo da var hayatım boyunca hiç ideal kilomda olmadım olamadım. 9 yıllık evliyim 1 oğlum var ona da hamile kalana kadar 2 yıl bekledim. Sonra oğlum 2 yasında bile değildi kardeşi olsun arada çok yaş farkı olmasın dedik aradan 3 yıl geçti anca kalabildim 6 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi onun da üzerinden 2 yıl geçti dediğin gibi ne kürler ne ilaçlar ne iğneler hsg ler hiç bişey fayda etmedi doktor doktor gezdim ama yok toplam 5 yıl olacak ama olmadı ümidimi kaybetmekte istemiyorum inşallah Rabbim en kısa zamanda seni bebeğine kavuşturur
En baştaki mesajımı tekrar okuyum takmadığım aylar da oldu saldığım.Kafaya taktigimiz için olmuyor ben hamile kalmazdan önce söz verdim kendime takmiyacam diye o ay hamile kaldım ama minnosum terk etti beni varlığı bile guzeldi
Her namazın her dıuamın arkasına Rabbim tüp bebek merkezlerindeki kardeşlerime ,aşılama yaptıran ve isteyipte bebeği olmayan kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye dua ediyorumYaa oyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen bize de dua edermisin rabbim nasip etsin inşallah
Aa süper ozaman diğer üyenin di fetal dna karıştırdımGörmedim canım yaa fetal dna yaptırmadım ikili test sonucum güzel çıktı doktor gerek yok dedi
Dediklerimi yap çünkü bu pcos illeti kilo sevmiyorEn baştaki mesajımı tekrar okuyum takmadığım aylar da oldu saldığım.
Ayyy Allah razı olsun canımsın sağlıkla al inşallahHer namazın her dıuamın arkasına Rabbim tüp bebek merkezlerindeki kardeşlerime ,aşılama yaptıran ve isteyipte bebeği olmayan kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye dua ediyoruminşallah rabbim kolaylıkla nasip etsin herkese
Rabbim size de en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsinAyyy Allah razı olsun canımsın sağlıkla al inşallah
Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahHamileyim şükür canım bu günlere gösteren Allah’ıma binlerce şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin
AminnnAyyy Allah razı olsun canımsın sağlıkla al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?