Anne olamamanın verdiği acıyla baş edemiyorum

Yol zor seni anlaya bilen insanlara denk gelmek daha zor .. yolumuz çakıl taşlarıyla yolu ve benim düşmekten diz kapaklarımda kanayacak yerim kalmadı delik deşik oldum derdim eşime . 6,5 senelik evlilik Pcos + haşimato +kanama bozukluğu + şiddetli erkek infertilesi . 7 tüp bebek denemesi 😞 sayısız iğney ilaç histeroskopi aklına ne gelirse. Ama doktorumun bir sözü vardı pes etmeyenlerin kazandığı bir savaş . Allaha sığın yoluna devam et sakın pes etme.. beni gözün önünde bulundur 🌸
Yüce Allahım en kısa zamanda güzel bir haberle evinizi bayram etsin inşallah🌸

Bir arkadaşımın eşi doktor. Bebekleri olmayınca tedaviye başladılar. Doktor demiş ki sen adet oluyorsun ama yumurtlamıyorsun😶 o zaman ilk kez böyle bir şey duymuştum. Sonra kısa bir süre sonra hamile kaldı. Tabi bu süreç yorucu olunca ilk çocukta da çok üstüne titreyince ikinciyi hemen düşünmemişlerdi. Normal yolla senin çocuğun olmaz derken kadın 2.ye hamile kaldı hemen. Bazen de 20 yıl uğraştık diyen var ama başka sıkıntılar çıkıyor vs. Yine de çok fazla çocuk odaklı yaşamamak lazımnyayatın ne getireceği belli olmaz önce sağlık, sağlık olsun

Yolumun taşlı olduğunu biliyorum. Bu dünyada hiçbir zaman dünyaya meyilli bir insan olmadım. Dünya malında gözüm yoktu evlenirken düğün bile istemedim tek istediğim mutlu bir aile ve ANNE olmak. Ben kendi kendime anne kelimesini söylerken bile hoş olurken, anne olamamanın verdiği acıyla baş edemiyorum. Yapı gereği sabırsız olmamda tetikliyor. Belki olur yada olmaz. Ama burda yazılan’ doğurdum kızlar’ şu kadar haftalık hamileyim’ kalp atışı duydum’ tekme attı hissettim’ cinsiyet tahmini yazıları kalbimi deşiyor acısıyla kahroluyorum. Yaşım küçük evet ama ben kendimi bildim bileli anne olmak istedim. 2 senelik evlilik haricî hayalimdi

Yol zor seni anlaya bilen insanlara denk gelmek daha zor .. yolumuz çakıl taşlarıyla yolu ve benim düşmekten diz kapaklarımda kanayacak yerim kalmadı delik deşik oldum derdim eşime . 6,5 senelik evlilik Pcos + haşimato +kanama bozukluğu + şiddetli erkek infertilesi . 7 tüp bebek denemesi 😞 sayısız iğney ilaç histeroskopi aklına ne gelirse. Ama doktorumun bir sözü vardı pes etmeyenlerin kazandığı bir savaş . Allaha sığın yoluna devam et sakın pes etme.. beni gözün önünde bulundur 🌸
Yaa oyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen bize de dua edermisin rabbim nasip etsin inşallah

Merhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende pkos yok aksine amh düşüklüğü ve tiroid yavaşlığı var biraz kilo da var hayatım boyunca hiç ideal kilomda olmadım olamadım. 9 yıllık evliyim 1 oğlum var ona da hamile kalana kadar 2 yıl bekledim. Sonra oğlum 2 yasında bile değildi kardeşi olsun arada çok yaş farkı olmasın dedik aradan 3 yıl geçti anca kalabildim 6 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi onun da üzerinden 2 yıl geçti dediğin gibi ne kürler ne ilaçlar ne iğneler hsg ler hiç bişey fayda etmedi doktor doktor gezdim ama yok toplam 5 yıl olacak ama olmadı ümidimi kaybetmekte istemiyorum inşallah Rabbim en kısa zamanda seni bebeğine kavuşturur

Bir arkadaşımın eşi doktor. Bebekleri olmayınca tedaviye başladılar. Doktor demiş ki sen adet oluyorsun ama yumurtlamıyorsun😶 o zaman ilk kez böyle bir şey duymuştum. Sonra kısa bir süre sonra hamile kaldı. Tabi bu süreç yorucu olunca ilk çocukta da çok üstüne titreyince ikinciyi hemen düşünmemişlerdi. Normal yolla senin çocuğun olmaz derken kadın 2.ye hamile kaldı hemen. Bazen de 20 yıl uğraştık diyen var ama başka sıkıntılar çıkıyor vs. Yine de çok fazla çocuk odaklı yaşamamak lazımnyayatın ne getireceği belli olmaz önce sağlık, sağlık olsun
Kafaya taktigimiz için olmuyor ben hamile kalmazdan önce söz verdim kendime takmiyacam diye o ay hamile kaldım ama minnosum terk etti beni varlığı bile guzeldi🥺

Hamilelik günlüğünde yazıyor aslında aşşağıda gözükmüyor mu ? 26 cı haftanın içerisindeyim 🌸 siz yanlış hatırlamıyorsam fetal dna yaptırdınız sonuçlar geldimi ?
Görmedim canım yaa fetal dna yaptırmadım ikili test sonucum güzel çıktı doktor gerek yok dedi

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende pkos yok aksine amh düşüklüğü ve tiroid yavaşlığı var biraz kilo da var hayatım boyunca hiç ideal kilomda olmadım olamadım. 9 yıllık evliyim 1 oğlum var ona da hamile kalana kadar 2 yıl bekledim. Sonra oğlum 2 yasında bile değildi kardeşi olsun arada çok yaş farkı olmasın dedik aradan 3 yıl geçti anca kalabildim 6 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi onun da üzerinden 2 yıl geçti dediğin gibi ne kürler ne ilaçlar ne iğneler hsg ler hiç bişey fayda etmedi doktor doktor gezdim ama yok toplam 5 yıl olacak ama olmadı ümidimi kaybetmekte istemiyorum inşallah Rabbim en kısa zamanda seni bebeğine kavuşturur
Ayyy rabbim hepimize nasip etsin inşallah güzel haberler alalım artik

Yaa oyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen bize de dua edermisin rabbim nasip etsin inşallah
Her namazın her dıuamın arkasına Rabbim tüp bebek merkezlerindeki kardeşlerime ,aşılama yaptıran ve isteyipte bebeği olmayan kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye dua ediyorum 🌸🤲🏼 inşallah rabbim kolaylıkla nasip etsin herkese

Her namazın her dıuamın arkasına Rabbim tüp bebek merkezlerindeki kardeşlerime ,aşılama yaptıran ve isteyipte bebeği olmayan kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye dua ediyorum 🌸🤲🏼 inşallah rabbim kolaylıkla nasip etsin herkese
Ayyy Allah razı olsun canımsın sağlıkla al inşallah

Back
X