- 27 Haziran 2025
- 191
- 35
- 13
- 28
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Canım uzulme bende pcosluyum 12 yasından bu yanan cocuk olmaz dediler velhasıl evlendim 2 yıl olmadı sonra nasıp oldu bende cok anladım hemde cok covugu olmuyor dedo Allahın vardıhı bır bıldıgı dediler kapımın onumden kaynanam konuştu cok uzuldum uzerımden 1 ay gectı hsmıleyöısö 45 gunuöMerhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu. ben de pcosluyum evlendikten sonra birde kilo alınca 3 aydan önce adet olamamaya başladım. fiziksel olarak çektiğim sıkıntıyı bırak psikolojik olarak o kadar yıpratıyorki insanı. her ay karnının şiş olması ama adet olamamak inanın o kadar kötü ki. ben de yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 1 senedir çocuk deniyoruz. ama yaşımız genç daha umutsuzluğa kapılmayın. pcoslu olarak zaten yumurta sayımız fazla bence ilk tüp bebekle kesin tutar. bir işe girin para biriktirin biraz tüp bebek yaptırın. ya da aşılama yaptırın o daha ucuz ben aşılama için daha dün fiyat aldım yaşadığım şehirdeki ünlü bir klinikte 25bin e yapıyor ve ziraat karta 10 taksit yapıyorlardı. yani asgari ücretle bile bir yerde 2 ay çalışsan çok rahat ödersiniz.Merhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
Neden tutmadı acaba benim de kistim varAh canım benim ben de çikolata kistleriyle mücadele ediyorum. Tüp bebek bile denedim tutmadı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki kendimi eksik hissediyorum artık ben de anne olmak istiyorum rabbim sesimizi duy nolur
Geçen gün ya anne olayım ya da öleyim artık dayanamıyorum diye ağladım rabbim affetsin
Kistten kaynaklı yumurta kalitesiz olabilir dediler. Zaten rahim yeterince kalınlaşmamıştı.Neden tutmadı acaba benim de kistim var
sadece 5 kılo verdım dıye adet duzenım degısmıstı.. 70 gunde bır olan ben 50 lere dustu sonra 40 a :))) 80 den 70 e dusmek bıle 30 gun azalttı toplamda:)bı de anladıgım kadarıyla uzuntun stresın almıs basını gıtmıs stres olursan yumurtlama goremezsın kı zaten. cok acaıp rahtlaman kafanı bosaltman lazım. olmaz boyle cok yuklenıyosun kendıne.En baştaki mesajımı tekrar okuyum takmadığım aylar da oldu saldığım.
Tüp bebek için devlette uğraşacak evraklar o şart bu şartlar var. Özelde de en az 200 bin. Kiracıyım nerden getireceğim. En güzel yıllarım böyle gidecek biliyorum ben biliyorum 2 senedir bebek haricinde pcos beni mahvetti aylarcs regl olamamak. Tarlusal içip olamamak, duphaston progestan gibi ağır iğneler vurulup olamamak.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama dr Ahmet yıldızbakan var Mersin de adet olmana gerek yok kürler var 3 aylık tedavi uyguluyor doğal yolla gebelik istiyor yani.Hacamatı da olacağım inşallah aklımda Allahın izniyle
Yaşadıklarını 6 yıl yaşadım seni o kadar anlıyorum ki.Merhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
Neden bu şekildeyken transfer oldu ki rahim duvarı için ilaçlar var kullanılanKistten kaynaklı yumurta kalitesiz olabilir dediler. Zaten rahim yeterince kalınlaşmamıştı.
Kalınlaşmadı bir türlü olmadı bilmiyorum yanlış bir tedaviydi bence de çok yıprandımNeden bu şekildeyken transfer oldu ki rahim duvarı için ilaçlar var kullanılan
Evet Bencede üzücü olmuş Allah iyilere denk getirsinKalınlaşmadı bir türlü olmadı bilmiyorum yanlış bir tedaviydi bence de çok yıprandım
Yaşın genç ve daha iyi yıldır evlisin. Kendini bu kadar üzecek zaman diliminde değilsin.Merhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
Cabim 35 yaşındayım hiç bebeğim yok 3 yıl emek verdim eminim seninle aynı şeyleri hemen hemen yaşadık bir doğal yolla oldu ama dış gebelikle sonuçlandı 1 yıl psikoloji tedavi aldim hala olmadı bu sabah yine uyandım hüsran ağlama ve tüp bebeğe başvurma sen daha 24 sun koskoca yıllar var önünde simdi sana çok zor gelen şeyde ben seni kıskanıyorum çünkü yasin küçük yaşım büyük olunca tük bebekte çare olmuyor biraz daha sakin lütfen tek değilsin inan şuan bende idyrium lan keşke yaşım en azindna 30 dan küçük olsaydı24 ortasındayım. 2 senedir evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?