- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi Musedatafa
-
Nasil cumle bunlar yaa insanlari nasil yargiliyosunuz herkez okumaknzorubda deil herkesin inkanlari okunaya yetmeyeblir herkwsib kendi tercihi kiz bi cocuk n istyo dye nasil yatgilamissin cok ayip arkadasim boyle laflar cok kotu calismayablir ve cocugu olsun isteyeblir ince fkirlo oldgu icin olmicakminkorkusuyla buraya konu acmis olabliraman arkadaslar daha 19 unda akli kafa basmiyoki okumak yok meslek sahibi olmak calismak gibi bir amac yok bul kocayi habire dogur sonrada cocuklarim icin yasiyorum olayi bitti hayat sadece cocuktan ibaret gerisi bos.
Nasipten öteye yol gitmezmiş. Allah inşallah bize de yazmıştır evlat sevgisini yaşamayı. Amin diyorum güzel duana canım benim. Selam ve dua ile...Canim )Çok üzülüyorum zaman zaman ama RABBİMIZIN TAKDIRI nasibimde anne duymak varsa duycam diyorum nasip iç dünyama 1koseye sıkışıp kalsamda nasip diyorum ALLAHIMA SİGİNİYORUM. İNŞALLAH RABBİMIZIN TAKDIRI bizlerde sarilarak annecim diycek meleklerimizi gonderir AMİN. Gözlerim doldu
SAÇMALIKKKK ADAM EĞITIMle ultrasonlarla, ilaçla yapamıyor, ama her ne hikmetse otla çöple oluyor, bu farklı bir erkek tarafından yapılıyor olmasın, SIZ TAMA ADLİ VAKASINIZilk başta yakı denen bişey yapıyor beline sonra tutmazsa başka yöntemler ben bilmiyrum birtek yakıyı gördüm.
konuyu guncellemek neden?SAÇMALIKKKK ADAM EĞITIMle ultrasonlarla, ilaçla yapamıyor, ama her ne hikmetse otla çöple oluyor, bu farklı bir erkek tarafından yapılıyor olmasın, SIZ TAMA ADLİ VAKASINIZ
Diyosun İnan bana abla ben cok istiyorum bi bebeğim olsun sürekli onunla ilgileneyim
neyin kafasını yaşıyosun sen anlamadım .SAÇMALIKKKK ADAM EĞITIMle ultrasonlarla, ilaçla yapamıyor, ama her ne hikmetse otla çöple oluyor, bu farklı bir erkek tarafından yapılıyor olmasın, SIZ TAMA ADLİ VAKASINIZ
Asil senin cümleler nasil cümleler bunlar yaa, herkez okumali, en azindan bir meslek sahibi olmali. Varmi öyle ???Nasil cumle bunlar yaa insanlari nasil yargiliyosunuz herkez okumaknzorubda deil herkesin inkanlari okunaya yetmeyeblir herkwsib kendi tercihi kiz bi cocuk n istyo dye nasil yatgilamissin cok ayip arkadasim boyle laflar cok kotu calismayablir ve cocugu olsun isteyeblir ince fkirlo oldgu icin olmicakminkorkusuyla buraya konu acmis olablir
Cocugum, evladim, esin birde calismiyor, nasil maddi durumunuz iyi oluyor ya ??? Kesin kayinvalide, kayinpederin eline bakiyorsunuzdur, ayri evdede degilsindir.Biz eşimle 2 senedir tanışıyoruz ailesini tanıyorum herşey yolunda ama eşim çalışmıyor tek sorun o ama maddi durumuz cok iyi tek derdimiz cocuk
yaa kiz evlenmis isteseydo okurdu... herkez okumak zorunda deil herkes seninle ayni duuanmeknzorunda deilki kiz evliligi secmis anne olmak istyor tecrubesiz oldgu icinde 4 ay olmadgi icin kendini korkutmus belliki buraya acilan konular dertlesmek icin azar yemek icin deilllllllAsil senin cümleler nasil cümleler bunlar yaa, herkez okumali, en azindan bir meslek sahibi olmali. Varmi öyle ???
Okumaya imkani yok ama cocuk yapmaya var, öylemi ? Okumaya imkani yok...insan isterse okurda, meslek sahibide olur.
Kiz cocuk istiyor diye tabiki yargilariz, cünkü bizler diyoruzki daha cok kücüksünüz, cocuksunuz bizlerin gözünde, ilk önce mesleginizi yapin. Nesi ayipmis evladim ? Nesi kötü cocugum ? Okumakmi ayip ? Meslek sahibi olmakmi ayip ?
Cocugum olmaz korkusu 30 yasindan sonra söylemek anlasilirda, daha cocuk yasinda, dört aylik evli bir kiz cocugun söylemesi normalmi ???
Sende aynı benim gibisin canım bende ilk aydan niye anne olamıyorum diye başladım üzülmeye 7 ay oldu hala yok. 14 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Canım onu bunu bilmem bu adli bir vaka, suç duyurusunda bulunmak insanlık görevimiz, annesi cocuk yapıyormuş , nasıl yaptığını sağlık bakanlığına ve adli merciye anlatsınneyin kafasını yaşıyosun sen anlamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?