Anne olamıyorum. :((

Hemen üzülmeyin daha çok erken bi akraba var 15 yıl sonra 2 ikiz bebeği oldu

4 ay
eger ciddiysen 4 ay cok kisa bir sure Kafana taktigina degmez yakin zamanda hamile kalirsin insallah.
saka yapiyorsan hic komik degil yillardir cocuk ozlemiyle yanan insanlar var burada.
Sacmalamayın gercekten cok istiyorum ama olmuyor eşimde B'nde çok istiyoruz inşallah olur

Bunu bütün testler yapıldıktan sonra doktor mu dedi.

Biraz daha denemelisiniz bence. Eczaneden ovulasyon testi alın. Ona göre ayarlayın birlikteliklerinizi. Biraz da öyle denedikten sonra doktora gidersiniz. Dört ay bana göre çok erken ama madem siz öyle uygun görüyorsunuz dediğimi deneyin.

8 sene sonra 2. Çocuğumu yapmaya karar verdiğimde bile hemen olmadı 6, 7 ayimizi aldı o yüzden kusura bakma abartiyosun.

Daha yeni evlisiniz.

Nasıl bir evliliğiniz olacağı bile belli değil. Önce eşinizle bol bol zaman geçirin, onu ve ailesini iyi tanıyın. Kendinizi çocuk gelişimi üzerinde yetiştirin. Bol bol kitaplar okuyun, maddi birikim yapın. Durumumuz iyi demeyin, iyiyse de birikim yapın. Eşinizle doya doya gezin, seyahat edin, yeni yerler görün.

Daha çok erken. Siz çok istesenizde erken, evliliğimden eminim desenizde erken.

Ayrıca içinizin rahat etmesi için doktora da gidin. En doğru cevabı o verir size sağlığınız hakkında.

Yaşınız kaç, doktora gittiniz mi? Birde 4 ay çok erken çoğu doktor bile 1 yıldan önce bakmıyor. Burda yıllardır anne olamanyalr var. Dert etmek için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…