- 8 Mayıs 2014
- 2.764
- 2.293
- 333
- 36
- Konu Sahibi Musedatafa
-
Eda heralde isminiz bende 1.5senelik Evliyim bunun 5 ayı vajinismus yaşadım ve başka sorunlarımda oldu ve suan hamile kalmıyor ama inşallah en hayırlı zamanda olur diyorum daha çok erken tadını çıkarın derim evliliyinin4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
4 aylık evlisin ve anne olamıyorsun??4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Kader arkadaşımEda heralde isminiz bende 1.5senelik Evliyim bunun 5 ayı vajinismus yaşadım ve başka sorunlarımda oldu ve suan hamile kalmıyor ama inşallah en hayırlı zamanda olur diyorum daha çok erken tadını çıkarın derim evliliyinin
hahahasana nasıl yardım edebiliriz bi fikrin var mı
ya kızlar doktor falan önemlide . koca karı yöntemleride bazen işe yarıyor. benim anneannem mahallede ne kadar çocuğu olmayan kadın varsa hesini doğurtmuş . yengemin 3 sene çocuğu olmadı anneannem ona bişeyler yapmış çocuğu olmuş. benm annemde tabi onun asistanı. şuanda anneannem rahmetlik oldu . bu sefer annem . komşumuzun iki gelinininde çocuğu olmuyrdu. anneme geldiler . şuanda ikisininde çocuğu var.
4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Canim )Çok üzülüyorum zaman zaman ama RABBİMIZIN TAKDIRI nasibimde anne duymak varsa duycam diyorum nasip iç dünyama 1koseye sıkışıp kalsamda nasip diyorum ALLAHIMA SİGİNİYORUM. İNŞALLAH RABBİMIZIN TAKDIRI bizlerde sarilarak annecim diycek meleklerimizi gonderir AMİN. Gözlerim dolduKader arkadaşım
umarım rabbim gönlünüze göre hakkınızda hayırlı ise verir.Tüm kalbim ile diliyorum ARKADAŞIM...Canim )Çok üzülüyorum zaman zaman ama RABBİMIZIN TAKDIRI nasibimde anne duymak varsa duycam diyorum nasip iç dünyama 1koseye sıkışıp kalsamda nasip diyorum ALLAHIMA SİGİNİYORUM. İNŞALLAH RABBİMIZIN TAKDIRI bizlerde sarilarak annecim diycek meleklerimizi gonderir AMİN. Gözlerim doldu
Amin canım inşallah RABBİM hayırlısıyla benide anne eder isimler arıyorum bebek giysileri beğeniyorum kapı susu tasarımlarına bakıyorum lohusa taclari seciyorum ama bebegim yok cok uzuluyorum YA RABBIM NOLUR TUM evlat hasreti cekenlerin bende dahil nolur gul kokulu yavrularimizla kucaklarimizi doldur Amin.çok teşekkür ederim arkadasimumarım rabbim gönlünüze göre hakkınızda hayırlı ise verir.Tüm kalbim ile diliyorum ARKADAŞIM...
Dur bismillah İnsanlar 15-16 sene evlilikte bebek sahibi olamıyor seninki daha çok yeni bizde 8. yılda ancak Rabbim tamamına erdirirse bebek sahibi olabileceğiz. Herşeyin vakti zamanı vardır. Rabbim onunda zamanını vermiştir biraz sabırlı ol bence.4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Amin canım inşallah RABBİM hayırlısıyla benide anne eder isimler arıyorum bebek giysileri beğeniyorum kapı susu tasarımlarına bakıyorum lohusa taclari seciyorum ama bebegim yok cok uzuluyorum YA RABBIM NOLUR TUM evlat hasreti cekenlerin bende dahil nolur gul kokulu yavrularimizla kucaklarimizi doldur Amin.çok teşekkür ederim arkadasim
Herkezin yasam tarzi dusuncessi farkli herkwz oyle oldu dye bu kizda beklemek zorunda deil kotu gitcek dye bsey yookkita_kitta .!.:Aynen öyle. Sonra şöyle sorunum var böyle sorunum var babamin evine döndüm bir de çocukla diye konu açarlar. 1 yıllık evliyim iyi ki de çocuk yapmamisim çünkü evliligim ii gitmiyor üstelik 29 yasındayim ve meslek sahibiyim bende bu cesaret yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?