Anne olamıyorum. :((

4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
4 aylık evlisin ve anne olamıyorsun??

Bu ne acele demeden önce, “bu ne hırs?” demek istiyorum.

Bir kere nasıl denir bilmiyorum ama sabırsız davranmak da iyi bir şey değil.

Hayırlı ve yazılı bir vakti var.

Doktorlar bile 1 sene deneyin, hamile kalmazsanız bize gelin diyorlar. 4 ayda bu ne umutsuzluk?

Bu kadar çok istiyorsanız evlenmeden önce başlasaydınız çalışmalara.. tövbe yarabbim 4 aylık evli çocuğum olmuyor diyorsun bismillah de bir.

ya kızlar doktor falan önemlide . koca karı yöntemleride bazen işe yarıyor. benim anneannem mahallede ne kadar çocuğu olmayan kadın varsa hesini doğurtmuş . yengemin 3 sene çocuğu olmadı anneannem ona bişeyler yapmış çocuğu olmuş. benm annemde tabi onun asistanı. şuanda anneannem rahmetlik oldu . bu sefer annem . komşumuzun iki gelinininde çocuğu olmuyrdu. anneme geldiler . şuanda ikisininde çocuğu var.

Ne yapıyorsunuz insanlara acaba

ilk başta yakı denen bişey yapıyor beline sonra tutmazsa başka yöntemler ben bilmiyrum birtek yakıyı gördüm.

Daha çok yenisiniz inşallah olur .DR.lar bile en az 1 yıl bekleyin ondan sonra gelin 2 taraflı tedavi olun diyorlar Sadece DUA edin hakkınızda hayırlı olanı isteyin Rabbim nasip etmişse hiç farkına bile varmadığınız anda hamile kalırsınız.Kafay takarsanız hormonlarınızın işleyişi değişir olacağı varsa bile daha geç olur.Allah gönlünüze göre size ve tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin....

Kader arkadaşım
Canim )Çok üzülüyorum zaman zaman ama RABBİMIZIN TAKDIRI nasibimde anne duymak varsa duycam diyorum nasip iç dünyama 1koseye sıkışıp kalsamda nasip diyorum ALLAHIMA SİGİNİYORUM. İNŞALLAH RABBİMIZIN TAKDIRI bizlerde sarilarak annecim diycek meleklerimizi gonderir AMİN. Gözlerim doldu

umarım rabbim gönlünüze göre hakkınızda hayırlı ise verir.Tüm kalbim ile diliyorum ARKADAŞIM...

umarım rabbim gönlünüze göre hakkınızda hayırlı ise verir.Tüm kalbim ile diliyorum ARKADAŞIM...
Amin canım inşallah RABBİM hayırlısıyla benide anne eder isimler arıyorum bebek giysileri beğeniyorum kapı susu tasarımlarına bakıyorum lohusa taclari seciyorum ama bebegim yok cok uzuluyorum YA RABBIM NOLUR TUM evlat hasreti cekenlerin bende dahil nolur gul kokulu yavrularimizla kucaklarimizi doldur Amin.çok teşekkür ederim arkadasim

Dur bismillah İnsanlar 15-16 sene evlilikte bebek sahibi olamıyor seninki daha çok yeni bizde 8. yılda ancak Rabbim tamamına erdirirse bebek sahibi olabileceğiz. Herşeyin vakti zamanı vardır. Rabbim onunda zamanını vermiştir biraz sabırlı ol bence.

İnşallahhh.Amin.....

Canim bende 8 aylik evliyim ama 3 aydir istyoruz yok. Bu 4. Ay bakalim sonucu bilmiyorum bu ay cok dua eettim insm olur ama ben dojtora bile gittim 8 ay olmazsa esinle birlikte gelin dedi birde folik asit kullan simdi basla dedi 3 aydir kullaniyorum en sinir bozucuda cevremdekilerin bebek yokmu deyisine hayir dyorum istemiyonuzmu olmuyomu demelerine zorla yalan soyletiyolar insana

Herkezin yasam tarzi dusuncessi farkli herkwz oyle oldu dye bu kizda beklemek zorunda deil kotu gitcek dye bsey yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…