Yedi aylık bir sürede çocuğu okuldan alacak, gece birlikte kalacak kadar çocuğun hayatına dahil olmanız gelişimi ve ruh sağlığı açısından doğru değil. Bu açıdan bakınca anne haklı gibi duruyor. Ama hata sizde değil babasında, oğlunun psikolojisini düşünmesi gereken kişi babası.Öncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Çocuğu baba alacak, babada kalacaksa son anda çıkan bir aksilikte anne birini ayarlayamayabilir. Sorumluluk o gün babada çünkü. Anne şehir dışına çıkabilir vs. bir sürü ihtimal var. Yine çocuğu babanın sevgilisinin alacağını bilse belki bir şeyler ayarlardı ancak anladığımız kadarıyla sonradan öğrenmiş. Kadının art niyeti falan yok, çocuğunu korumaya çalışıyor. Babası düşünmesi gereken şeyleri düşünmüyor çünkü.Anne oğlu etkilenecek diye kızıyor ama ben birazda art niyet sezdim açıkçası. Madem bu kadar rahatsız olacaktı, kendi ailesinden ayarlasaydı birini çocuğu alacak. Adam gerçekten gidemediyse ne yapsın, siz yakınısınız size söylemiş. Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama sizle muhatap olmasını istemiyor olabilir kadın.
Bence eşine karşı umudu olabilir hala ben evliyim 4 yaşında bir oğlum var bu anlttıgınız hanımefendi ile empati yapıyorum şahsen eşimle arada evladımız oldugu için saygı çerçevesi içerisinde ayrılıp görüşmeye devam ediyorsak arada duygu yoksa ben eski eşime evladımın babası oldugu için saygı duyarım elbetteki bende hayatıma birini alabilirim eski eşte alabilir iki taraftan biri buna tepki koyuyorsa tepki koyan kişinin karşı tarafa hala duygu besledıgını dusunurum eger ki eski eşimin sevgilisinim çocuguma karşı aksi bir davranışı söz konusu değilse ....Öncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Konu sahibi ölü taklidi yapıyor nedense.Sorumu artırıyorum konu sahibi, sevgiliniz çocuğu eski eşinin yerine sevgilisinin indirmesine asla ses çıkarmaz mıymış? Medeni bir şekilde merhabalaşıp gider miymiş?
Erkekler bu konularda çok ikiyüzlü olabildiği için merak ettim.
Anliyorum eski esini. Benimde ikitane kuzularim var, ben Nefes aldigim sürece Baska Bir Kadin Benim cocuklarima bakamaz ne münasebet hatta Ben öldükten Sonra sadece Benim annem baksin isterim nokta. Sevgiliniz hata yapti. Niyetiniz kötü degil belliki yanlis anlamayin lütfen. Ama ana yüregi iste, bazi konularda icimizdeki aslan uyanirÖncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Kadın için kıskanç falan dememizi bekliyordu herhalde.Konu sahibi ölü taklidi yapıyor nedense.
Anne oğlu etkilenecek diye kızıyor ama ben birazda art niyet sezdim açıkçası. Madem bu kadar rahatsız olacaktı, kendi ailesinden ayarlasaydı birini çocuğu alacak. Adam gerçekten gidemediyse ne yapsın, siz yakınısınız size söylemiş. Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama sizle muhatap olmasını istemiyor olabilir kadın.
Yedi aylık bir sürede çocuğu okuldan alacak, gece birlikte kalacak kadar çocuğun hayatına dahil olmanız gelişimi ve ruh sağlığı açısından doğru değil. Bu açıdan bakınca anne haklı gibi duruyor. Ama hata sizde değil babasında, oğlunun psikolojisini düşünmesi gereken kişi babası.
Teşekkür ederim görüşünüz için.7 ay kısaYedi aylık bir sürede çocuğu okuldan alacak, gece birlikte kalacak kadar çocuğun hayatına dahil olmanız gelişimi ve ruh sağlığı açısından doğru değil. Bu açıdan bakınca anne haklı gibi duruyor. Ama hata sizde değil babasında, oğlunun psikolojisini düşünmesi gereken kişi babası.
Teşekkür ederim görüşünüz için.Yedi aylık süre bana kısa gelmedi,çünkü babası ile hergün beraber vakit geçiriyorduk. Daha önce de oğluyla çok fazla vakit geçirdik.Başlarda elbette aynı evde kalmadık oğluyla bu 6. ve 7. aylarda oldu.Ama okuduğum tüm görüşlere göre ben anne olmadığım için bu konuda empati yapamadım.Annesinin haklı olduğunu gördüm.Neden bu kadar sinirlendiğini anlayamamıştım fakat anne olunca iş çok başkaymış.Bu arada oğlu benle çok iyi anlaştığı için sürekli bir araya gelip oyunlar oynuyoruz.Fazla vakit geçirmemizin sebebi de bu.Yedi aylık bir sürede çocuğu okuldan alacak, gece birlikte kalacak kadar çocuğun hayatına dahil olmanız gelişimi ve ruh sağlığı açısından doğru değil. Bu açıdan bakınca anne haklı gibi duruyor. Ama hata sizde değil babasında, oğlunun psikolojisini düşünmesi gereken kişi babası.
Teşekkür ederim görüşünüz için.Başlarda anlam verememiştim ama siz anneler anlatınca bir nebze olsa hanfendinin haklı olduğunu anladım.Anliyorum eski esini. Benimde ikitane kuzularim var, ben Nefes aldigim sürece Baska Bir Kadin Benim cocuklarima bakamaz ne münasebet hatta Ben öldükten Sonra sadece Benim annem baksin isterim nokta. Sevgiliniz hata yapti. Niyetiniz kötü degil belliki yanlis anlamayin lütfen. Ama ana yüregi iste, bazi konularda icimizdeki aslan uyanir
Teşekkür ederim görüşünüz için.Babası o gün kendi annesinide aramıştı okuldan alması için.Son çare olarak beni aradı.Ama annesinin,annelik iç güdüsü ile sinirlendiğini şuan fark ettim.Zaten onu yargılamamak adına buraya üye olup soru sordum.Bir anne gözüyle bakınca hızlı olmuş bu adımlar. Kadına haksız diyemem ben de rahatsız olurdum. Siz iyi niyetlisiniz bir sorun yok tamam ama bu konu çocuğun babasının sorumluluğunda. Sizi dahil etmemeliydi çocuğa dair tüm konularda ya anne ya da baba olmalı 3.şahıslar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?