Anne olanlar özellikle bu soruya bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Feyk yazdim konu sahibesi yok yok dedi :) feykin kokusunu 200.000 km oteden aldim, bu guya sevgi poncigi yazmis ki adamin dunyalar tatlisi oglu dfsdfshsdhhs yersennnnn.
Bana özelden anlattıklarını duysan şok olursun. Anlatamıyorum özeli diye. Fake midir bilmem fotoğraf falan da göndermiş. Banlı diye bişey diyemiyorum ama gelirse bana anlattıklarını konusunda anlatması gerekiyor.

Tabiki haklı. Ne haddinize pardon da. Esinin sevgilisi niye çocugu alıyor. Herkes bir yerini bilsin

Sizde artniyet yoktur tabiki ama anneyi haklı buldum bende. Belki siz annenin yerinde olsanız siz de hak verirdiniz. Henüz resmi birşey yok aranızda. Çocuk için uygun degil bana kalırsa, çünkü sizle olmazsa başka biri o olmazsa başka biri çocuğu alacak olursa psikolojisi bozulabilir.

Anne sonuna kadar haklı. 7 aylık bir ilişki, eski eşimin sevgilisi çocuğumu okuldan alıyor beraber kalıyorlar vakit geçiriyorlar filan. Ben yıkardım ortalığı.
Suçun büyüğü babada zaten.
Sizde elbette art niyet yok ama siz bu kadar müdahil olmayın.
Mesela siz niye çocuğu aşağıya indiriyorsunuz ve o esnada annesiyle merabalaşıyorsunuz. Babası yapsın bu işleri. Hoş değil.

Elin kadini neden okuldan alsin ki benim cocugumu? Kimseye guven olmaz bu devirde. Kadin da ona bozulmustur.
4 yil once bosandigi adami kiskanacak hali yok ya

Şimdi herkes konu sahibinin çocuğu okuldan almasının annesini sinirlendirmiş olabileceğini düşünüp hak vermiş ama şurdaki tuhaflığı gören bi ben miyim acaba? Çocuk konu sahibini başlarda kabullenememiş ama sonradan alışmış. Alışana kadar beraber kalınmış, vakit geçirilmiştir, öyle hopps diye alışılmaz. Çocuğun anası bu vakte kadar nerdeymiş? Takılması gereken nokta çocuğun babasının sevgilisi tarafından okuldan alınması olduğunu düşünmüyorum. Bir de bir kadına güvenip çocuk emanet etmenin şartının babası ile nikahlı olması olmamalı bence.Güven bu kadar kolay mı? Üvey anne /baba dehşeti haberleri gören bi ben miyim acaba? Bu çocuk konu sahibi ile alışana kadar vakit geçirmiş, annesi buna izin vermiş, eee yani şimdi ne değişti?

sanırım bız anormalız sadece ıkımız boyle dusunuyoruz

Ahahah ne yani, hanımefendi sevgilisi ile çocuğu tatile götürürken mesele yok, size alışana kadar vakit geçirirken çocuk herşey iyi, siz okuldan alınca mı wowowo?

Kudra benim çocukların bakıcısı da çok büyük değildi, bu kızımızdan belki 2 yaş büyükmüştür başladığında, ama çocuklara benden iyi baktı, hiç anne olmamış kız, bazı kadınlar gerçekten çok anaç olabiliyor.

Ya anaç bir yapın vardır anlarım, gezmek tozmak eğlenmekte falan gözün yoktur, aile hayatı istiyor olabilirsin anlarım. Ama kimseyi şu paşa hayatına alıştırma be kızım, biz çocuğumuzun babasına yapmıyoruz, hemen alışıyorlar, sen bi de kendi çocuğun olmayan bir çocuğun sorumluluğu+ev işleri + kendi işini sırtlanacaksın. Kolay mı sanıyorsun? Belki kolaydır sana, ama işin sonunda madalya takılmayınca zoruna gidecek, anası sevgilisi ile gezerken sen onun bebesini pışpışlayacaksın, ne kadar severek yapsan da zoruna gidecek.

Bence çocuk la gorusussun bir baksın ortama

Eski eş çocuğun psikolojisini düşünse “eve gelince konuşucaz” gibi bir şey demezdi. Bariz kıskanmış. Boşanan kişilerin hayatlarına yeni birileri girebilir bunu çocuğun gözünde olağanüstü bir şeymiş gibi lanse etmek, uzak tutmaya çalışmak daha yanlış bence.

Boyle bir durumla karsi karsiya kalsam, esimin sevgilisinin almasina bende sinir olurdum.
Eşim sevgilisine sonsuz guveniyor olabilir ama ben guvenmek zorunda degilim, ve bu hayattaki en degerli varligim tanimadigim birine emanet edilsin istemem.
Sizin icin soylemiyorum ama her gun neler okuyor neler goruyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…