Çok haklı siz onun için ne idugu belirsiz birisiniz adam nasıl emanet eder aklım almıyor bence az bile yapmış ben olsam sizi bulur haddinizi bildirirdimÖncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Yazdıklarınız pek tutarlı gelmedi bana.Görüşünüz için teşekkür ederim.Kusura bakmayın bu soruyu sormak için yeni üye oldum sorularınızı göremedim.Eski eşinin özel hayatında da biri olduğunu biliyoruz daha önce de zaten hanfendi erkek arkadaşı ve oğlu ile tatile gitmiş sanırım.Tatile gittiklerine göre bence oğlunun da hayatına dahil olmuş.Okuldan alma konusunu açıkça belirtmek istiyorum o gün erkek arkadaşım kendi yakınlarından da rica ediyor fakat herkes meşguldü annesini ve kardeşini aramıştı. Son çare olarak beni aradı.Bu arada aşağı indirmek konusunda hanfendinin kızdığını düşünmüyorum.O gün evde babası ben ve oğlu sevgilimin evindeydik.Beraber vakit geçirdik.Erkek arkadaşımın işi çıktı ve gitti. Anneside o taraftan geçerken oğlunu görmek istedi,arkadaşına söyler misin aşağı indirsin oğlumla vakit geçireyim gibinden bir konuşma oldu.Tek başına kendisi inemezdi,benim götürmem gerekiyordu.Hatta annesi ile o gün tanıştık.Hatta içimden ne kadar naif ve tatlı bir kadın demiştim.Çünkü bana “İstersen sen de gel,sıkılırsın” demişti.Ama bu okul olayından sonra oğlu benim adımı söylese içten içe sinirleniyor gibi.
Bu kadar kısa surede fazlaca içeri girmissiniz yavaş yavaş olmaliydi. 4 sene geçmiş ama genede kiskaniyor olabilir hem eski kocasini hemde oğlunun senle bag kurma ihtimalini .Öncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Abbaoowwww e yani haklisin empati yapinca bende önce ex herifi sonra cici sevgilisini paralardim galibaÇok haklı siz onun için ne idugu belirsiz birisiniz adam nasıl emanet eder aklım almıyor bence az bile yapmış ben olsam sizi bulur haddinizi bildirirdim
Bende anlamadimki ya çok Avrupai bir dejenere hayatlari var yada fakeBizimle dalgami geçiyorsun? Fake diyorum artik ben.
Bence eski karilarina nisbet olsun diye yapıyorlar yoksa Allahsız insan bile çocuğun psikolojisini düşünür böyle bir şeye kendi izin vermezAbbaoowwww e yani haklisin empati yapinca bende önce ex herifi sonra cici sevgilisini paralardim galiba
Şöyle düşünün sevgiliniz ile ayrıldınız çocuğun hafızasında hep kalacaksınız, sevgiliniz başka biriyle birlikte olduğunda tekrar yine o çocuğun hafızasında o şahıs yer kaplayacak. Resmî bir birliktelik olmadığı müddetçe ben de istemezdim. Kaldı ki bu konuda çocuğun annesine “Sevgilim alacak” diye önceden bilgi vermeliydi.Öncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Çocuk 4 yaşında herhalde tek başına inemiyor.Görüşünüz için teşekkür ederim.Kusura bakmayın bu soruyu sormak için yeni üye oldum sorularınızı göremedim.Eski eşinin özel hayatında da biri olduğunu biliyoruz daha önce de zaten hanfendi erkek arkadaşı ve oğlu ile tatile gitmiş sanırım.Tatile gittiklerine göre bence oğlunun da hayatına dahil olmuş.Okuldan alma konusunu açıkça belirtmek istiyorum o gün erkek arkadaşım kendi yakınlarından da rica ediyor fakat herkes meşguldü annesini ve kardeşini aramıştı. Son çare olarak beni aradı.Bu arada aşağı indirmek konusunda hanfendinin kızdığını düşünmüyorum.O gün evde babası ben ve oğlu sevgilimin evindeydik.Beraber vakit geçirdik.Erkek arkadaşımın işi çıktı ve gitti. Anneside o taraftan geçerken oğlunu görmek istedi,arkadaşına söyler misin aşağı indirsin oğlumla vakit geçireyim gibinden bir konuşma oldu.Tek başına kendisi inemezdi,benim götürmem gerekiyordu.Hatta annesi ile o gün tanıştık.Hatta içimden ne kadar naif ve tatlı bir kadın demiştim.Çünkü bana “İstersen sen de gel,sıkılırsın” demişti.Ama bu okul olayından sonra oğlu benim adımı söylese içten içe sinirleniyor gibi.
Haklı haksız diyemeyiz. Ama sizi tehdit olarak algılamıştır. Çocuğum onu benimserse diye. Yeri geliyor anneler ananeden babanneden bile kıskanır çocuğunu.Öncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Herşey Ali içinÇocuk 4 yaşında herhalde tek başına inemiyor.
22 yaşında sevgili alacak indirecek gezdirecek tuhaf gerçekten. Adam da rahat, Konu sahibi hepsinden rahat. Sorumluluk almaya hazırım mi diyor nedir.Herşey Ali için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?