• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olanlar özellikle bu soruya bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten 22 yaşında mısınız? Eğer öyleyse siz de çocuğundan fazla büyük sayılmazsınız.
7 aylık ilişkide çocuğun sevgiliyle tanıştırılmasını, psikolojisini vs geçtim, çocuğumu 22 yaşındaki bir insana emanet ettiği için paralayabilirim adamı.
Sizin bir suçunuz yok tabii. Bunları babası düşünmeli.
Ay 22 yaşında mıymış? Dikkat etmemişim ben ona. Şimdi anlaşıldı mevzu. Ben olgunum, yetişkinim demek için 90’lar haber spikeri gibi yazıyor ve sorumluluk alabildiğini sevgilisine ispatlamak için çocukla ilgileniyor.

Ne münasebet !
Böyle bir durumla karşılaşsaydım eski eşimi paralardım muhtemelen .
Babası yanlarında değilse sevgilisi Çocuğumu okuldan alabilir ne de yemeğe cikabilirler net .

Sevgiliniz eski eşinin de sevgilisi olsa çocuğunun onunla sürekli vakit geçirip birlikte kalmasını, okuldan almasını vs ister miydi? Hiç sanmıyorum olay çıkarırdı. Cevap burada.

Ay 22 yaşında mıymış? Dikkat etmemişim ben ona. Şimdi anlaşıldı mevzu. Ben olgunum, yetişkinim demek için 90’lar haber spikeri gibi yazıyor ve sorumluluk alabildiğini sevgilisine ispatlamak için çocukla ilgileniyor.
Sen 22 yaşında ol, gezip tozacağın en güzel yaşta sevgilinin çocuğunu eğlendirmekle uğraş. 🤦‍♀️ okuldan al, bırak mükemmel.

Anliyorum eski esini. Benimde ikitane kuzularim var, ben Nefes aldigim sürece Baska Bir Kadin Benim cocuklarima bakamaz ne münasebet hatta Ben öldükten Sonra sadece Benim annem baksin isterim nokta. Sevgiliniz hata yapti. Niyetiniz kötü degil belliki yanlis anlamayin lütfen. Ama ana yüregi iste, bazi konularda icimizdeki aslan uyanir
bu kadar büyük konuşmamak gerekiyor
Allah korusun annenize bişey olsa ne olacak?

Profilinde öyle yazıyor. Senin bu haber spikeri tespitinle de gerçek yaşı olduğunu düşünüyorum.

22 yaşında hayatının baharındayken boşanmış, çocuklu bir adamda ne bulmuş da çocuğunu eğlemeye bu kadar meraklı anlamadım.

Profilinde öyle yazıyor. Senin bu haber spikeri tespitinle de gerçek yaşı olduğunu düşünüyorum.

22 yaşında hayatının baharındayken boşanmış, çocuklu bir adamda ne bulmuş da çocuğunu eğlemeye bu kadar meraklı anlamadım.
O yaşlarda olgun adamlara ilgi artabiliyor. İşi gücü yerinde, kariyer sahibi, otuzlarını aşmış kırklarına yaklaşmış adamlar yirmili yaşların başındaki ergenlikten henüz çıkmış genç kadınların ilgisini çok çekiyor. Yaşıtlarına bakıyor kıçından düşen yırtık kotu, mikili sweati çekmiş hamburgerciye gitmek için otobüs kartına para yüklüyor; adama bakıyor altında güzel bir arabası, yalnız yaşadığı evi, götürdüğü restoranlar vs. etkiliyor kızımızı. Muhtemelen cinsellik de 20’li yaşlardakilere göre çok daha iyi. Ait olmadığı bir hayatı o adamla birlikte yaşamaya çalışıyor.

Kıskanç bir kadın değilim zaten olayın eski eş kıskançlığıylada alakası yok ama evladımın benim tanımadığım birine emanet edilmesi benim için cinnet sebebi.
Konu sahibi eski eş istemeden egonu okşamış. Sanırım kıskandığını falan zannettin 🤷‍♀️🤷‍♀️ konuya ponçik ponçik anne olmadığım içinmi anlamıyorum yazsanda aklından geçen ve duymak istediğin cevaplar belli.

Çocuğu baba alacak, babada kalacaksa son anda çıkan bir aksilikte anne birini ayarlayamayabilir. Sorumluluk o gün babada çünkü. Anne şehir dışına çıkabilir vs. bir sürü ihtimal var. Yine çocuğu babanın sevgilisinin alacağını bilse belki bir şeyler ayarlardı ancak anladığımız kadarıyla sonradan öğrenmiş. Kadının art niyeti falan yok, çocuğunu korumaya çalışıyor. Babası düşünmesi gereken şeyleri düşünmüyor çünkü.
Çocuğu her gün baba alıyor ,her gün baba bırakıyor. Bu konuda da kadın tüm sorumluluğu adama yıkmış. Ben mesela kızımı her gün bırakıp alıyorum,bizde bu sorumluluk bende, eşim erken gidip geç geldiği için. Bana birşey olması durumunda arkadaşımı ayarladım. Arkadaşımın kreş listesinde adı telefonu var. Ben alamazsam, eşim alamazsa o alacak. Bir anne olarak kadının bunu düşünmesi lazımdı. Bu kadar kızmaya hakkı yok bence ,kendi de düşünmemiş çünkü. İlk defa yaşanan bir durum ayrıca. Bu yüzden art niyet dedim de bu kadar yazmaya üşenmiştim 🤭Ama bundan sonra aynısı olursa kızmakta haklı, hem adam hem kendi durumu bir kere yaşamış olacaklar çünkü.

Çocuğu her gün baba alıyor ,her gün baba bırakıyor. Bu konuda da kadın tüm sorumluluğu adama yıkmış. Ben mesela kızımı her gün bırakıp alıyorum,bizde bu sorumluluk bende, eşim erken gidip geç geldiği için. Bana birşey olması durumunda arkadaşımı ayarladım. Arkadaşımın kreş listesinde adı telefonu var. Ben alamazsam, eşim alamazsa o alacak. Bir anne olarak kadının bunu düşünmesi lazımdı. Bu kadar kızmaya hakkı yok bence ,kendi de düşünmemiş çünkü. İlk defa yaşanan bir durum ayrıca. Bu yüzden art niyet dedim de bu kadar yazmaya üşenmiştim 🤭Ama bundan sonra aynısı olursa kızmakta haklı, hem adam hem kendi durumu bir kere yaşamış olacaklar çünkü.
Her şeyin o kadar nizami olduğunu düşünmüyorum ben çocuk konusunda. Babanın işi uygundur o alıp bırakıyordur. Bu sorumluluğu babaya yıkmak değil, sorumluluğu paylaşmak. Siz de eşinizle paylaşmışsınız daha uygun olduğunuz için. Kadının durumdan haberi olmadığını anlıyorum ben konudan hala. Baba haber verseydi belki olay yaşanmadan karşı çıkacak çözüm bulacaktı.

Bir de 22 yaşında çocuğa çocuk emanet edilmez ya. Ben etmem, siz de etmezsiniz muhtemelen, kimse etmez bence.

Görüşünüz için teşekkür ederim.Aynı evde kalmaya takıldığını düşünmüyorum.Daha önce de kalmıştık çünkü.Bu arada ev benim değil,sevgilimin evi. Misafir olan ben oluyorum bu yüzden hata yaptığımı düşünmedim.
Yok canım zaten senin hatalı olduğun bir durum yok o yüzden yazmadım.Gayet düşüncelisin 😊

Her şeyin o kadar nizami olduğunu düşünmüyorum ben çocuk konusunda. Babanın işi uygundur o alıp bırakıyordur. Bu sorumluluğu babaya yıkmak değil, sorumluluğu paylaşmak. Siz de eşinizle paylaşmışsınız daha uygun olduğunuz için. Kadının durumdan haberi olmadığını anlıyorum ben konudan hala. Baba haber verseydi belki olay yaşanmadan karşı çıkacak çözüm bulacaktı.

Bir de 22 yaşında çocuğa çocuk emanet edilmez ya. Ben etmem, siz de etmezsiniz muhtemelen, kimse etmez bence.
Valla bizdeki direk bana yıkmak olduğu için baya baya yıkmak, zinhar ilgilenmemek şeklinde olduğu için herkesi öyle sanıyorum 🤭 Konu sahibi çok gençmiş, çocuklu adam falan diyince 30larında diye düşündüm ben. Haklısınız bende emanet edemezdim. Dışarıda falan gezmişler birde tehlikeleri öngöremez diye düşünürdüm. 22 yaş çok erken çocuk sorumluluğu için. Demek ki kadın buna kızmış daha çok

Öncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Evli olsaniz abartmis kiskanmis derdim ama iliskiniz daha cok yeni cocugun hayatina dahil olmasaydiniz keske

esımden bosanacak olsam kı bırgun gayet normal olarak evlenır veya sevgılısı olacaktır
evlenecegı kısının kızımla anlasabılmesını cok ısterım bızım olmadıgımız noktada kendısıne emanet olacak cunku cok onemlı bırsey bu ne sanslı cocuk kı ıletısımınız tutmus sızde sanslısınız bu anlamda

annesının yaptıgı bu yuzden yanlıs bır kız cocugu annesı olarak yazıyorum bız esler anlasamayıp ayrılabılırız ayrılıyorsak hayatlarımız bambaska ınsanlarla bambaska yone gıdebılır bunu da goze alıyoruz demektır hayatına bırı gırdı dıye trıp atmak acısını cocuktan cıkarmak cocugu bu konuda tedırgın edıp arada bırakmak hem anneye hem babaya yakısmaz hıc dogru bulamadım annesının tavrını

Yazdıklarınız pek tutarlı gelmedi bana.
Sizinle tanışıyor, hatta sıkılırsın istersen bizimle gel diyor, burada bir gülme aldı beni ne yalan söyleyeyim. Okulda alinca mı sıkıntı çıkardı?

İnanamadi ben.

Bence de konu feyk. Konu sahibesi aşırı ponçikçe mi diyeyim, safça mı diyeyim bir şekilde yazmış milleti yemliyor hem de hassas oldukları bir konuda, çocuk. Biraz beyni olan bir insan zaten bu annenin verdiği tepkiyi anlar. Konu sahibesi 22yim yazmış, ünv öğrencisi yani dersten çıkıp adamın evine mi gidiyor yani pöf saçmalık. Mune Mune Konu sahibesi ayrıca sağlık çalışanı olduğunu iddia etmiş, 22 yaşındaysa hemşiredir muhetmelen ee hastanede ölesiye çalış 72 saat nöbet tut sonra gündüz vakti adamın evine git dünyaaaaaa tatlısı oğlunu okuldan al hsgsfsffsfddd cool story bro. Bunu atıp tutan ekşiboyun sağlık çalışanlarının çalışma şartlarından haberi yok zannımca, cool story olamamış be bro hastaneye gittiğinde bir etrafına bak:deli:

Son düzenleme:
Bence de konu feyk. Konu sahibesi aşırı ponçikçe mi diyeyim, safça mı diyeyim bir şekilde yazmış milleti yemliyor hem de hassas oldukları bir konuda, çocuk. Biraz beyni olan bir insan zaten bu annenin verdiği tepkiyi anlar. Konu sahibesi 22yim yazmış, ünv öğrencisi yani dersten çıkıp adamın evine mi gidiyor yani pöf saçmalık. Mune Mune Konu sahibesi ayrıca sağlık çalışanı olduğunu iddia etmiş, 22 yaşındaysa hemşiredir muhetmelen ee hastanede ölesiye çalış 72 saat nöbet tut sonra gündüz vakti adamın evine git dünyaaaaaa tatlısı oğlunu okuldan hsgsfsffsfddd cool story bro. Bunu atıp tutan ekşiboyun sağlık çalışanlarının çalışma şartlarından haberi yok zannımca, cool story olamamış be bro hastaneye gittiğinde bir etrafına bak:deli:
Konu kesinlikle yalan değil.Hatta çocuğun annesini anlamak için dün açtım bu hesabı,önyargılı olmak istemedim.Annesinin verdiği tepkiyi anne olmadığım için anlamamam normal. Çünkü daha önce vakit geçirdiğimizde kızdığını düşünmüyordum,muhtemelen buna da kızmaz diye düşünmüştüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X