anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

benim bebeklerim bir haftadir hicbirsey yemiyorlar ..oksurukde cabasi..paranox fort iyi geliyor..bizi calpol kesmiyor..ibufen veriyorum..

bizi şimdilik calpol idare ediyo canım.

dişmi çıkarıcaklar bilmiyorumki..

sanki etini koparıyormuşum gibi ağladı..

1 haftadır bişey yemiyorlarmı çok üzüldüm...... inşallah geçer yerler canım yemeyen çocuk çok zor ne yapsan içine sinmiyor onlar aç olunca..

bide benimkiler kaka yapma rekoru kıracaklar. öyle çok çok değil ama bugün daha gün bitmedi 5. kakasını yaptı cemre.. cansu 4 yaptı. bi yerde okudum diş çıkarma döneminde kaka yapmaları artarmış.. çıksada kurtulsak dicemde kurtulmak mümkün mü. o zamanda başka bişi çıkar kesin......
:18:

tam rahat ettim derken diger disler cikmaya basliyor.salyalarida akiyorsa ve herseyi agizlarina goturuyolarsa dis cikiriyorlardir..ates de yapiyor bazen..Allah sabir versin..

evt canım tüm belirtiler var.. ne bulurlarsa ağızlarına alıyorlar,

huysuzluk diz boyu, uyurken gecenin bi yarısı çığlıkla uyanıyorlar..

mızmızda mızmızlarrrrrrrr

anladım ben rahat yok artık.. neyse hasta olmasınlarda ona dua edicez napalım..

evet evet kesinlikle dis cikarmak dunyanin en zor seyi...

slm kızlar geçmiş olsun bu diş çıkarma dönemi bu havalar mahfetti valla bizi.diş ağrısı bir yandan bide öksürük bronşit olmuşlar,orta kulak iltabıda olmuş ilaç verdiler.doktor battaniyeleri falan çarşafla kaplayın dedi iştahda yok akşam heryeri kustu zor allah beterinden korusun

fatoşcum bizde mızmızız ama diş yok hala dr daha kabarmamış dedi.. zaten iştahsız bebeklerdi nazım yine idare eder 3-4 kaşıkta olsa yiyor ama beren 10 gündür mahvetti bizi öksürüğü çok fazla birtek yerse yarım kase çorba o kadar, oda tarhana ve sürekli gazı var anlamadım bu çocuğa ne yapıyo.. daha önce sormuştum hipp mi diye yine bıraktı içmeyi yani o yapmamış tekşey kaldı oda tarhana ne bitmedik gazı varmış valla uykusuzluktan deliye döndüm pes
6 aydan önce gece uykumuz düzenli gündüzde iki kez 2 şer saat uykumuz vardı şimdi o günlerin rüyasını görecek kadar bile uykumuz yok malesef..

alaina canım geçiremedik bu öksürüğü ya acaba diyorum berene tikmi oldu yemek yememek için mi yapıyor :26: dr a gidiyorum ciğerler iyi diyor çok şükür, yeni şurubumuzda fayda etmedi çocuk sürekli öksürüyor bişey yerse kusuyor sinir krizlerine girdim yine öldürecek beni bu kız

berilcim çok geçmiş olsun.. sürekli yeni bir sorun çıkıyor.. Allah beterinden saklasın tabide yok dişiydi yok gribiydi yok yemedi, uyumadı püffff insan üzüntüden ne yapacağını şaşırıyor çocuk büyütmek, onların sorumluluklarını almak ne zormuş, Allah yardımcımız olsun..

bizim doktorumuz oksurukde ventolin ve pulmicort nebules veriyor..makineyle veriyoruz..o kadar iseyariyorki en fazla 1 hafta icinde geciriyor.normalde oksuruk 1 aydan once gecmiyor malesef..

bizimkilerde cok hasta oglum biraz duzelir gibi oldu.kizim simdi cok hasta.ben hastayim , annem hasta, bakicimiz hastaydi dondu ..kadini sarilip opucekdim walla..

eloisa çok saol sizede geçmiş olsun allah beterinden saklasın.kaçaylık seninkiler.?gaz için rezene

?tarhanada karnı şişirir.myo-oil var karnına sürüyosun oda iyi geliyor gaza dene isresen alaina siede geçmişolsun bu havalar çok fena yatı herkesi

off allahım yaa. çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin hemen iyileşsin inşallah..

bende peluş battaniyeyi direkt kullanmadım hiç hep nefresimle kullandım..

benim salon hariç her oda kusmuklu zaten. bahara iyi bir temizlik şart oldu. yoksa belediye gelip kapatacak benim evi

ne zaman bitecek bizim bu dertlerimiz bilmemki..
canım bide tarhanayı kes dicemde zaten yediği şey sınırlı..

benimde cansu halen gazlı ne gazmış be.. 7. aya giricez halen gaz ilacı veriyorum...:84:

amin çok saol fatoşcum aynen benimde hergünn çamaşır yorgan yıkıyruz.bu battaniyeler bronşitemi sebep oluyorki

amin çok saol fatoşcum aynen benimde hergünn çamaşır yorgan yıkıyruz.bu battaniyeler bronşitemi sebep oluyorki

evet canım bronşiti tetikliyormuş..

valla sorma canım bizim iki tane oturma odası var, diğer oturma odası resmen çamaşır odası oldu.. çamaşır hiiç eksilmiyor :)

bizim 1 tane oturma odası var fatoşcum gece gündüz ordayız zaten orası çocuk odası çamaşırdan geçilmiyor.havalar soğuk olduğu için pek havalandıramıyorumda çocuklar daha kötü olacaklar diye her toz içinde ne kadar temizlesem sanki hiç temizlenmemiş gibi valla biri gelse eve bismillah deyip öle girecek şeytan çarpmasın diyesenin ne kadarlık bebişler

canım bizim çocuk odası yok. daha onlara oda yapmadım. beşikleride bizim yatak odasında duruyo. o yüzden 2 oturma odası var şimdilik. seneye yaza oda yapmayı düşünüyorum bakalım...

canım ben öğlenleri yarım saat yatak odasının penceresini açıp havalandırıyorum. havasızlıkta hastalığa davetiye çıkarıyo.. 1 odadanda olsa mutlaka havalandır. kapısını kapat penceresini aç ben öyle yapıyorum..

aynen canım 15 günde bir halıları siliyorum ama banamısın demiyo.... kızlarım çok kusmuklu çünkü.. kanepelerimin koltuklarımın hepsi kusmuklu siliyorum ama sil sil nereye kadar.....

haftada bi kez dip köşe temizliyorum. diğer günlerde yatmadan önce evi gırgırlıyorum, ıslak mendillede olsa yerleri siliyorum.. heryeri topluyom ediyom ama sabah kalkıyorum gene aynı gene aynııııııııı......................... yapmasam sinir krizi geçirecek gibi oluyorum çıkamadım işin içinden....:84::84:

benimkiler 7. aya gircekler canım..

salı pazarına gidebilirsem inş. halıyı ve kanepeyi kaplamak için kumaş, çarşaf türü bişiler alcam.. yakında emeklicekler halıda ne varsa ağzına alcaklar...

allah sabır versin valla bol bol bize çok ihtiyacımız oluyor.aynı benimkilerde çok kusmuklu biraz zorla harılharıl üstü başı yorgan,battaniye benim üstüm her yer kusuk.bende evi topluyorum 5dk.demiyor.cnm oturma oadsında yatırıyorum bende odalarında klima falan yok diğer odalar çok soğuk o yüzden havalandiramıyorum bide şimdihastalar daha kötü olcaklar diye korkuyorum.benimde yerde heryeri elyaf yorganla kapladım doktor öle diyince ama yerde ne bulursalar anında ağızda.bide oyucak paylaşamıyorlar bazen kavga ediyorlar sert oyuncakları vermiyorum kafalarına vuruyorlar.peluş oyuncaklarda bronşit için zararlı mı cnm

evt onu düşünemedim ben klima ile zor tabiki....

evt canım oda sakıncalı diye biliyorum ama tüğleri azsa her çamaşırlarını atışında makinada yıkayabilirsin.

çocuklar en çok oyuncaktan hastalık kaparlarmış.

ben çocukların yıkanabilecek oyuncaklarından sert olanlarını bulaşık makinasının üst bölümünde yıkıyorum.

yumuşaklarıda çamaşır makinasında kendi çamaşırlarıyla..

aman şu yaz bi geleydi. hiç bu kadar çok istememiştim. artık evde durmaktan bana böğ geldi....

aa ben oyuncaklari hic yikamiyordum..bende yikayayim bari..bu arada evi mutlaka havalandirmak lazim..bugun yine hastanedeydim =.kendimi bir turlu toparliyamadim.3 gundur hastanede serum takiliyor.banamisin demedi..kanimda dusmus..nazim cok hasta..yawrum surekli kusuyor.aslinda kusmasi iyi balgam cikariyor..ama kusarken anne diye bir aglayisi var ki, icim parcalaniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…