- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
benim bebeklerim bir haftadir hicbirsey yemiyorlar ..oksurukde cabasi..paranox fort iyi geliyor..bizi calpol kesmiyor..ibufen veriyorum..
slm kızlar geçmiş olsunbu diş çıkarma dönemi bu havalar mahfetti valla bizi.diş ağrısı bir yandan bide öksürük bronşit olmuşlar,orta kulak iltabıda olmuş ilaç verdiler.doktor battaniyeleri falan çarşafla kaplayın dedi iştahda yok akşam heryeri kustu zor allah beterinden korusun
fatoşcum bizde mızmızız ama diş yok hala dr daha kabarmamış dedi.. zaten iştahsız bebeklerdi nazım yine idare eder 3-4 kaşıkta olsa yiyor ama beren 10 gündür mahvetti bizi öksürüğü çok fazla birtek yerse yarım kase çorba o kadar, oda tarhana ve sürekli gazı var anlamadım bu çocuğa ne yapıyo.. daha önce sormuştum hipp mi diye yine bıraktı içmeyi yani o yapmamış tekşey kaldı oda tarhanane bitmedik gazı varmış valla uykusuzluktan deliye döndüm pes
6 aydan önce gece uykumuz düzenli gündüzde iki kez 2 şer saat uykumuz vardı şimdi o günlerin rüyasını görecek kadar bile uykumuz yok malesef..
alaina canım geçiremedik bu öksürüğü ya acaba diyorum berene tikmi oldu yemek yememek için mi yapıyor :26: dr a gidiyorum ciğerler iyi diyor çok şükür, yeni şurubumuzda fayda etmedi çocuk sürekli öksürüyor bişey yerse kusuyor sinir krizlerine girdim yine öldürecek beni bu kız
berilcim çok geçmiş olsun.. sürekli yeni bir sorun çıkıyor.. Allah beterinden saklasın tabide yok dişiydi yok gribiydi yok yemedi, uyumadı püffff insan üzüntüden ne yapacağını şaşırıyor çocuk büyütmek, onların sorumluluklarını almak ne zormuş, Allah yardımcımız olsun..
amin çok saol fatoşcumaynen benimde hergünn çamaşır yorgan yıkıyruz.bu battaniyeler bronşitemi sebep oluyorki
bizim 1 tane oturma odası var fatoşcum gece gündüz ordayız zaten orası çocuk odası çamaşırdan geçilmiyor.havalar soğuk olduğu için pek havalandıramıyorumda çocuklar daha kötü olacaklar diye her toz içinde ne kadar temizlesem sanki hiç temizlenmemiş gibi valla biri gelse eve bismillah deyip öle girecek şeytan çarpmasın diyesenin ne kadarlık bebişler
allah sabır versin valla bol bol bize çok ihtiyacımız oluyor.aynı benimkilerde çok kusmuklu biraz zorla harılharıl üstü başı yorgan,battaniye benim üstüm her yer kusuk.bende evi topluyorum 5dk.demiyor.cnm oturma oadsında yatırıyorum bende odalarında klima falan yok diğer odalar çok soğuk o yüzden havalandiramıyorum bide şimdihastalar daha kötü olcaklar diye korkuyorum.benimde yerde heryeri elyaf yorganla kapladım doktor öle diyince ama yerde ne bulursalar anında ağızda.bide oyucak paylaşamıyorlar bazen kavga ediyorlar sert oyuncakları vermiyorum kafalarına vuruyorlar.peluş oyuncaklarda bronşit için zararlı mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?