anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

sevgililer gunu kocam yine iste..ben evde oturuyorum...bu nasil is yahu..bebeklerimiz oldu hersey bitti..

alaina cnm cnm senin ne iş yapıyor akşamları işte?gelince kutlayın boşver takma kafana 2 tane sevgilin yanında baksana?
fatoşcum uyuttun mu bebişletri

gul almis bana birde en sevdigim tatliyi getirmis..hadi yine iyiyim... :))

yok berilcim uyanık ikiside geziyorlar yürüteçle :)

bende kendi kendime aldım sevgililer hediyesi dün :))

canım dediğin gibi elimden geleni yapıyorum inan yemezlerse biberon yapıyorum onuda içmiyolar gece asla içmiyolar ikiside aynı bende üzülüyorum tabi.. tabiki sağlıklı olmaları önemli işte annelik başkaymış onlar aç durdukca benim içim parçalanıyor ve yetemediğimi düşünüyorum (

maşallah senin kuzulara hiç kesilmesin iştahları gerçekten çok zor ve hiç düzen kurulamıyo ne yemek ne uyku düzeni olmuyo inş. bu günleri unutacağım günlerde gelir,, dua etmekten başka çözümüm kalmadı..

tahin ne kadar katıyorsun bemde aldırayım eşime birde pekmez daha 3-4 gündür meyveyle yedirebildim benimkiler tatlı yemiyo nasıl çocuksa.. pekmez ve tahin her gün ne kadar vermek lazım fatoşcum.. sağol ya valla böyle yorum yapman sevindirdi bazen insanlar anlayışsızca yorum yapıyr çünkü başına gelmemiş ve kendisini başkasının yerine koyarak düşünme yetisi olmayan insanlar..

canım maşallahhhhhhhhhhhhh bebişine çok tatlı valla bencede bak ajanslara. Allah nazarlardan korusun

banasa özelden msn ve tlf gönderirsen sevinirim canım öptüm :119:

gul almis bana birde en sevdigim tatliyi getirmis..hadi yine iyiyim... :))

yawrum seninki iyiymiş benimkide kandil simidi almış sadece hahhah

güzel bi gömlek aldım canım :) indirime girmiş.. ama 38 beden biraz oturdu korseyle tam oldu.. kg vermem lazım benim yaa..

güle güle giy canım iyi yapmışsın.. kendime bişey almayalı o kadar uzun zaman olduki havalar biraz ısınsa kızlarla bari dışarı çıkılır.. 24 saat aynı ya kopyala-yapıştır

beril cnm ekledim demişsin ama bana istek gelmedi, yeniden dene yada at adresini ben ekleyim tatlım kıymetlim :103:

fatoş bu arada bende veremiyorum kilo ya 4 kilom varken üstüne 1 kilo daha almışım..
bi türlü vazgeçemiyorum, kek-kahve.. çikolata-kahve.. kolaaaaa
gidip bi 3 ü bir arada yapayım kimseler yok sadece sıkı takipçilerimiz ziyaretçiler var..

bir slm vermeye tennezzül etmeyip yazdıklarımızı niye mrk ederler anlamadım gitti

günaydın eloisa cnm özelden attım ya msn mi gelmedimi.ekledim ya ben akşam fatoşal konuştuk

ben antidepresan ictigim den beri duzenli kilo veriyorum..
insallah geri almam..panik atak en cok kilo vermem konusunda ise yaradi..

iyi ne azından bi işe yaramış cnm bizde verebilsek keşke.ama nerdeee nasıl oğluşlar ateş olmadılar dimi cnm

atesleri olmadi ama kabizlar...dun gece hic uyumadim..bir selim uyandi bir naz uyandi..bir ara artik ayakta duramiyordum..

ayy bu kabızlıkta çocuklardan hiç eksik olmuyor.armut püresi yedir papatya çayı içir cnm eloisaya dedim ama onunkiler içmiyolarmış bide sen dene bakalım

merhabalar benim kzımda kabız yaa bide poposunda çatlak vardı düzelmişti ama kabızlıktan yine çatlamış.tekrardan uyşturucu kreme başladık bide 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içirdim ama nafilee

slm cnm geçmişolsun benimde oğluşumun kabızlık poposunda çatlak olmuştu öle olunca kakası olsada çatlak acığından yapmıyordu yapmayınca kakası daha sertleşiyordu.naptıysam geçiremedim anca lavmanla yaptırıyodum oda ağlaya ağlaya doktora götürdük oda onu yemesin bunu yemesin oturtma banyosu vs.uyuştucu krem verdi poposu kıpkırmızı oldu gene yapamadı.birisinden duydum viks sürün diye onu denedim iiyi geldi lafın kısası istersen sende dene cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…