Bazen öyle davranıyor ki bebeğimden soğuyorum ve bakmak istemiyorum.
Çok korkuyorum bebeğimden uzaklaşırım diye
Benim mucize bebeğim o ve istemediğimi düşünmesi beni çok üzüyor.
valla bazen gün içindeki halimi düsününce ben bile öyle düsünüyorum
dısardan bakan göz için çekilecek dert değil cünkü
etrafımdaki coğu kişi beni gördükten sonra çocuk yapmaktan vazgecti
ama bana sorsanız dünyanın en güzel seyi, iyi ki yapmışım
o yüzden bazen öyle bir izlenime kapılması sizi üzmesin, kırmasın.. kaldı ki bazen gecmişi özlemek, bebeksiz hayata özenmek de yanlış değil.. bu bir süreç. etrafımda gördüğüm istisnasız aynı durumu yasadı, yasıyor. bebeği diğerinden bir hafta büyük olan kendini şanslı sayıyor artık “rahatlığa daha yakınım” diye
bunlar suç değil, bebeğinizi sevmiyorsunuz demek değil.. insanız.. bazen sakin kalmak, her seyi halledebilmek, bunu yaparken de gülücükler saçmak mümkün değil.. bazı sabahlar ağlayarak uyanıyorum hala
yalvarıyorum el kadar cocuga biraz daha uyu noolur diye. bu az seviyorum demek değil ki cocugu. bayılıyorum ona. bir başkası kucağına aldığı an yüreğim hop hop ediyor aman bi sey olacak, düsürecek falan diye
biz de zor sahip olduk bu cocuga. ama şimdi o ayrı bu ayrı
benim esim de bazen beni çok gergin görünce kucağımdan alıyordu bebeği. sinirleniyordum, banyoya gidip ağlıyordum. bebeğe sinir oluyordum beni sevmediğini düsünüyordum cünkü babasında sakinleşiyordu
sonra bıraktım alsın, hatta ben teklif etmeye basladım sen al cocugu ben yapamıyorum diye. esim 30 gün sonunda işe başladı, biz bebekle yalnız bir kaldık
alıştık birbirimize. simdi esim bebek her ağladığında yanıma getiriyor cübkü artık sadece bende sakinleşiyor
hatta es kaza birinin kucağındayken beni görürse ortalığı yıkıyor bana gelmek istiyor
tüm bu lar süreç.. esinize gıcık da olacaksınız, küfürler de yağdıracaksınız o gerginlikle.. ama bebiş uyuyp ev sessiz sakin olunca yine yumuş yumuş olacaksınız