bence siz açık ruh hastasısısınız suan hiç tanımadıgınız bir insan hakkında atıp tutuyorsunuz gidin eşinizden cıkarın mutsuzluklarınızın acısı burada insanlara saldırmayın onları olmayan seylerle suçlamayın.... valla komedisiniz ya sizin gibi şirret insanların ailelerine komsularına hatta cocuklarına bile acıyorum.Sizin gibi insanlardan bebeklerin başına kötülükler geliyor sabi ya sabi sabi nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorsunuz. Ne evreni ya ne saçmalıyorsun Allah korkusu olsun insanda uzak durun o bebelerin evlerinden gizli gizli cimdiriyorsunuz belkide. itici geliyormuş insan açık açık dermi haya eder.
sevmek zorundamıyım size ne ? size ne size ne? siz hayatınıza giren herkesi sevıyormusunuz hayatınızda ki herkes kusursuzmu ? ütopyalarda yasamayın mukemmel insan imajı cizmeyin burda evet yine soyluyorum bebek itici itici iticiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevmıyorum en sevdıgım arkadasımın bebegı ama sevmıyorum sevmek zorunda degılım hükümlülüğüm yok...Sizin gibi insanlardan bebeklerin başına kötülükler geliyor sabi ya sabi sabi nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorsunuz. Ne evreni ya ne saçmalıyorsun Allah korkusu olsun insanda uzak durun o bebelerin evlerinden gizli gizli cimdiriyorsunuz belkide. itici geliyormuş insan açık açık dermi haya eder.
Ya bırak kim hasta görüyoruz el kadar bebeye bile tahammül edemiyorsun normal olmayan sensin. Dediğim gibi uzak durun o bebeklerden. Rabbim muhafaza etsin senin gibi kalbe sahip olanlardan.bence siz açık ruh hastasısısınız suan hiç tanımadıgınız bir insan hakkında atıp tutuyorsunuz gidin eşinizden cıkarın mutsuzluklarınızın acısı burada insanlara saldırmayın onları olmayan seylerle suçlamayın.... valla komedisiniz ya sizin gibi şirret insanların ailelerine komsularına hatta cocuklarına bile acıyorum.
Gitme evlerine gitmeeee çok mu zor gitme. Annesi bilse çocuğunu sevmediğini o evin eşiğinde koymaz seni. İki yüzlü seni.sevmek zorundamıyım size ne ? size ne size ne? siz hayatınıza giren herkesi sevıyormusunuz hayatınızda ki herkes kusursuzmu ? ütopyalarda yasamayın mukemmel insan imajı cizmeyin burda evet yine soyluyorum bebek itici itici iticiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevmıyorum en sevdıgım arkadasımın bebegı ama sevmıyorum sevmek zorunda degılım hükümlülüğüm yok...
sen önce insan olmayı becer hele de sonra gelip burda yaz akıl ver millete... ben lafa bakarım laf mı diye kişiye bakarım insanmı diye sen insan degılsın bence hadi başka konuyu karıstır git başkalarına çat asıl sen sevgisiz bir annesindir de ondan olmadık seyleri yazıyorsun cunku kişi kendınden bilir işi... sen berbat bir annesinYa bırak kim hasta görüyoruz el kadar bebeye bile tahammül edemiyorsun normal olmayan sensin. Dediğim gibi uzak durun o bebeklerden. Rabbim muhafaza etsin senin gibi kalbe sahip olanlardan.
Ya bırak kim hasta görüyoruz el kadar bebeye bile tahammül edemiyorsun normal olmayan sensin. Dediğim gibi uzak durun o bebeklerden. Rabbim muhafaza etsin senin gibi kalbe sahip olanlardan.
hanfendi valla usenmedım konularına baktım her kendı agzıyla yazıyor bir tane cocuga bakamıyorum diye ikinciyi asla dusunmuyorum yazmıs cocuklara olan tepkisi belli gelmıs benım konumda olmadık yerden vuruyor once herkes kendı hayatına bakmalı dimi çok saolun mantıklı mesajınız için teşekkür ederım gercektenÇok abartılı tepkiler veriyorsunuz yalnız
Ben de huysuz be şımarık bebek sevmem ama asla zarar vermeyı düşünmem. Hatta biri şımarık da olsa bebeğe bağırdığında üzülürüm sevmesem de
İnsanın yavrusu diye kutsal olmuyor ki herkes sevmek zorunda olsun. Küçük bir insan işte nefret beklemedikten zarar vermedikten sonra sevmeyebiliriz bu çok çok doğal
Kimse kimsenin bebeğini sevmek Zorunda değil. Sevmemesi insanlık suçu yada katillik de değil
Abartmayın isterseniz hoş değil buradan suçlamada bulunmanız . Çirkin duruyor
hanfendi valla usenmedım konularına baktım her kendı agzıyla yazıyor bir tane cocuga bakamıyorum diye ikinciyi asla dusunmuyorum yazmıs cocuklara olan tepkisi belli gelmıs benım konumda olmadık yerden vuruyor once herkes kendı hayatına bakmalı dimi çok saolun mantıklı mesajınız için teşekkür ederım gercekten
neye ugradıgımı sasırdım mantıksızca saldırılar bebek tacizcisi ilan etti resmen cok sinirlendim inanın... ama ciddiye almamak lazım aslında tekrar tesekkurler mutlu gecelerGeçmiş konusunu yada size ne yazdığını bilemiyorum tabii.
Sadece bebek sevmeyen insanları canilikle suçlamak ağır geldi bana.
İster çirkin dursun ister güzel dursun oradan umursuyor gibi mi duruyorum acaba. Söz konusu bir çocuksa kendini savunmayan bir insansa elbette tepkilerim abartılı olacak ki bebelerden o çirkin fikirlerini hislerini evlerinden ayaklarını kessin.Çok abartılı tepkiler veriyorsunuz yalnız
Ben de huysuz ve şımarık bebek sevmem ama asla zarar vermeyı düşünmem. Hatta biri şımarık da olsa bebeğe bağırdığında üzülürüm sevmesem de
İnsanın yavrusu diye kutsal olmuyor ki herkes sevmek zorunda olsun. Küçük bir insan işte nefret beslemedikten, zarar vermedikten sonra sevmeyebiliriz bu çok çok doğal
Kimse kimsenin bebeğini sevmek Zorunda değil. Sevmemesi insanlık suçu yada katillik de değil
Abartmayın isterseniz hoş değil buradan suçlamada bulunmanız . Çirkin duruyor
İster çirkin dursun ister güzel dursun oradan umursuyor gibi mi duruyorum acaba. Söz konusu bir çocuksa kendini savunmayan bir insansa elbette tepkilerim abartılı olacak ki bebelerden o çirkin fikirlerini hislerini evlerinden ayaklarını kessin.
Arkadaşım ben artık çocuklara hayvanlara eziyet edilme haberleri okumaktan bıktım. Allah aşkına bir düşün evine arkadaşın geliyor çay içip oturup sohbet ediyorsunuz sonra evine gidip çocuğun için itici sevmiyorum diye konu açıyor. Ben tepkimin ozellikle sesli olmasi icin ugrasiyorum dikkat çekip okunması için yazıyorum. Kesin yapıyor gibi bir ifade kullanmadım ama sevmediğin antipatik bulduğun biri etrafındaysa... O kadar temiz kalpli değilim ben .İyi de çocuğa zarar vermediği sürece kendi hisleri neden kötü olsun?
Nefret ediyorum dememiş sevmiyorum demiş. Sevmek zorunda değil ki.
Kendi doğurduğu ve yakınındaki çocuklar elbet ayni olmaz. Buradan çimdiklediği yada kötü davrandığına varamazsınız, varırsanız da iftira olur.
Her bebek sevimli olmuyor bazılarını sevmeyebilirler değil mi bu da hakkı yani.
Bebek sevmez ama asla zarar vermez bir çok insan var.
İthamlarınız gerçekten hoş değildi
Tepkinizde haklı olabilirsiniz. Ancak herkesin sevgi ve tahammül duzeyi farklı. Kimi her çocuğu sever anactir kimi de uzaktan sever kimisi de hiç tahammül edemez. Konu sahibi her çocuk için söylemiyor zaten. Bir buçuk yaşındayken benim küçük de yüzüne bakilasi değildi yani. Sürekli aglardi. Ne yapayım yani insanlar sevse de sevmese de umrumda değil. O benim için değerli. Başkasının kafası o gürültüyü şamatayi kaldirmiyor belki.Arkadaşım ben artık çocuklara hayvanlara eziyet edilme haberleri okumaktan bıktım. Allah aşkına bir düşün evine arkadaşın geliyor çay içip oturup sohbet ediyorsunuz sonra evine gidip çocuğun için itici sevmiyorum diye konu açıyor. Ben tepkimin ozellikle sesli olmasi icin ugrasiyorum dikkat çekip okunması için yazıyorum. Kesin yapıyor gibi bir ifade kullanmadım ama sevmediğin antipatik bulduğun biri etrafındaysa... O kadar temiz kalpli değilim ben .
Benim üzüldüğüm nokta kk da bu tür konuların açılir açılmaz tepki görmemesi bazı konular var tabu gibidir kk da açtığın an tepki çiğ gibi gelir çoğunlukla konu kapanır. Farkettimki özellikle bir kaç uye üstelik çocuk sahibi bile değiller bu kişiler çocuklar için soylemedikleri kalmiyor. Çocuk sahibi olmak istemeyene desteğim sonuna kadar, birisi misafir çağırır ama çocuklarını istemez biri arkadaşına oturmaya gider çocuğunu istemez ya bu çocuklar size ne yaptı. Sevin ya sevin başını okşayan gülün hoşgörün. Yani ben de öyle çok anaç biri değilim ama çocuk büyütmek hayatimdaki en önemli mevzu benim için, bu yüzden tek çocuk sahibi oldum. İmrendim iki üç çocuk sahiplerine ama yapmadık bakamazdim çünkü. Çocuğuna zarar veren çocuklardan koruman elbette en doğrusu benim söylemek istediğimde bu, rahatsız oluyorsan gitme çağırma. Ben oğluma sık sık mudahale ederdim, kimi çocuğunun özguvenini sarsma diyordu üstelik evladıma küçük sesle konuş dediğim için söyledi. Yani millet konuşur kızarsın kızma özgüveni etkilenir der uyarmazsin şımartiyor der millet konuşur.Tepkinizde haklı olabilirsiniz. Ancak herkesin sevgi ve tahammül duzeyi farklı. Kimi her çocuğu sever anactir kimi de uzaktan sever kimisi de hiç tahammül edemez. Konu sahibi her çocuk için söylemiyor zaten. Bir buçuk yaşındayken benim küçük de yüzüne bakilasi değildi yani. Sürekli aglardi. Ne yapayım yani insanlar sevse de sevmese de umrumda değil. O benim için değerli. Başkasının kafası o gürültüyü şamatayi kaldirmiyor belki.
Tahammul edemiyorsaniz çok sık gorusmeyin. Ve evet ben de ısrarla çocuklarıma zarar veren arkadaşlarının anneleriyle de ısrarla görüşmüyorum mesela. Bile isteye annesinin yanında çocuğumun burnuna vurup kanatan aileyle iletisimimi keserim. Ha ufak kazalar olur istemeden ona diyecek birşey yok. Fakat bilerek zarar vermişse tolaransim bir keredir sadece.
Benim üzüldüğüm nokta kk da bu tür konuların açılir açılmaz tepki görmemesi bazı konular var tabu gibidir kk da açtığın an tepki çiğ gibi gelir çoğunlukla konu kapanır. Farkettimki özellikle bir kaç uye üstelik çocuk sahibi bile değiller bu kişiler çocuklar için soylemedikleri kalmiyor. Çocuk sahibi olmak istemeyene desteğim sonuna kadar, birisi misafir çağırır ama çocuklarını istemez biri arkadaşına oturmaya gider çocuğunu istemez ya bu çocuklar size ne yaptı. Sevin ya sevin başını okşayan gülün hoşgörün. Yani ben de öyle çok anaç biri değilim ama çocuk büyütmek hayatimdaki en önemli mevzu benim için, bu yüzden tek çocuk sahibi oldum. İmrendim iki üç çocuk sahiplerine ama yapmadık bakamazdim çünkü. Çocuğuna zarar veren çocuklardan koruman elbette en doğrusu benim söylemek istediğimde bu, rahatsız oluyorsan gitme çağırma. Ben oğluma sık sık mudahale ederdim, kimi çocuğunun özguvenini sarsma diyordu üstelik evladıma küçük sesle konuş dediğim için söyledi. Yani millet konuşur kızarsın kızma özgüveni etkilenir der uyarmazsin şımartiyor der millet konuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?