Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hihihihihi cok iyi demissin yaaaaa

kızlar, annem arayınca onunla skypta konuştuk koptum burdan:) ben gidip bi iki işimi halledeyim sonra da eşimle dışarda buluşcaz bu akşam, değişiklik yapalım dedik:) akşama uğramaya çalışırım, uğrayamazsam da yarına görüşürüz artık.. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman..

arkadaşlar bende aranıza yemi katıldım....bende 6 aydır deniyorm. ama olamadı malesef ( bakalım mart ayı bence son ay...

8 martta doktora gideceğiz....denedik olmuyor. 6 ay da doldu.. bakalım hayırlısı ..ne olacak hayırlısı

umarım bende martta hamile kalanlardan olurum.....

git git canım gez bence iyi gelir..
Hem biraz uzaklaşmış olursun..
Görüşürüz..

merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin..
Hemen öyle umutsuzluğa kapılmak yok ..
Kesinlikle doktora gitmeli ve tahlillerini yaptırmalısın canım ama 6 ay uzun bisüre değil bende eylülden beri deniyorum mesela doktorum hiç bir sorun olmadığını söylüyo ama olmayınca olmuyo..

cnm benim kendine ii bak gorusuruz. öptük bizde

merhaba hoşgeldin. daha cok yeni 6 aycık. o yuzden bu asık surat ifadelerini kullanma lutfen. insallah sende yakın zamanda guzel haberler vereceksin bize. umutsuzluk yok

merhaba hoşgeldin. daha cok yeni 6 aycık. o yuzden bu asık surat ifadelerini kullanma lutfen. insallah sende yakın zamanda guzel haberler vereceksin bize. umutsuzluk yok

teşekkür ederim..olumlu yaklaşımların için... :) bu konuyu konuşacağım kimse yok malesef..internetten okuduğum bilgiler beni hep olumsuzluğa itti...o yüzden byle oldumm....

hayırlı hepimiz için....:)))

teşekkür ederim..olumlu yaklaşımların için... :) bu konuyu konuşacağım kimse yok malesef..internetten okuduğum bilgiler beni hep olumsuzluğa itti...o yüzden byle oldumm....

Hayırlı hepimiz için....:)))

olumsuz düşünme lütfen olumlu düşünki olumlu olsun..
Ama doktora mutlaka gitmelisin hamilelik düşünen herkeste gitmeli bunu hep söylerim ben..
Ayrıca istediğin herşeyi bize sora bilir ve paylaşa bilirsin..

pekı bu 90 tane oluyo ya bunu kac ayda bır tekrarlayacgız bayagı gıder bı kutu kullanmak yerterlı olacak mı??

bravo ıyı yapmıssın en azından tumden kesmıstır sesını senden harıc bırılerıne de sormaz olur ınss

pekı bu 90 tane oluyo ya bunu kac ayda bır tekrarlayacgız bayagı gıder bı kutu kullanmak yerterlı olacak mı??

3 ay gider zaten önerilen miktar 3 ay kullanmak hamile kalmadan 2 ay kaldıktan sonrada 1 ay olmak üzere yeterli demişti doktor ben 6 7 aydır kullanıyorum folbiol aldım en son folik plus bulamadım inşallah hamile kalırsında bu tek kutu yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…