Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

teşekkür ederim bende kendi adıma çok güzel şeyler yazmışsın hele o son cümle kalbimden vurdu yani ,,,

tavuklu bulgur pilavına bayılırım....

aminnnnnn canım benim aminnnn

ayy tatlım gelın esınle beraber aksam yemegıne buyurun walla tursu falan da var artık gelırken bır tatlı alda gelı ver:))ayıp olmasın ama sende kardesının arkadasının evıne gelıyon cıkolatada olsa yersın degılmı kalkp da tatlı yapmayayım dıyorum kısacası:))gel gel aksama beklıyorumm

canım sen kendine g
üveniyosan bence sorunyok.
tabiki annelerin destyeyi şart kabul ediyorum ama sen ve eşin istedikten sonra herşey olur sen merak etme..
hem sende ikiside büyüğünce rahat edeceksin bide ordan bak..

tatlım hos geldın cok seyler atlatmıssın gecmıs olsun..

sen tatlı iste yavrum ya almam mı alırım tabi birde yanına cacık yapalım olur mu hahaha... hangi şehirdesin hayatım sen

ıns tatlım dedıgın gıbı bazı ınsanlarla ugrasmak zor oluyo hayırlısı bakalım allah bagıslasın ogluna ıyı yapmıssın tam zmanı dusun bır bebıs daha.bızlerde yardımcı olursun bır bebek annesı de daha oldu aramzıda bırde begum dıye bır yegencomuz var bak senın oglunda ıkıncı yegencomuz oldu ıns sayısı daha da cok artar ıste bu yuzden mart ayından cok umutluyuz

inşallah işe yarar canım..sen de geçmişsin bu yollardan baya zormuş bu kadınlık yaww...

aminnn yaa..artık yicem kafayı normal hastaneye bile gitmiyorum konu hassas diye ama özeldekilerde de değişen bişey yok maalesef..

ben ilk kontrol için özele gitmiş fakat bana işin en kötüsü neyse onu söyledi ve verdiği ilaçta bende rahim kalınlaşması yapmıştı. şimdiki doktorumdan çok memnunum declet hastanesi ama özel gibi ilgileniyor. sırayla tedavılerimi uyguluyor. biraz zaman alıyor ama sabır olacak olan bebişim için herşey. inş

sogan suyunun faydası olmadı mı tatlım nasıl kullandın kım sımdı ben kullanıyorum adetımın 7.gununde basladım onumdekı pazartesı bıtecek de faydası gormedım dedın bak kaldım sımdı:)

çok ilginç ya bu doktorlar gerçekten..
şimdi biri ilaç veriyo diğeriderahim kalınlaşmış diyo hop başka ilaç veriyo sonra başkasına gitsen oda ona mana bulacak.
aaayyyy çok zor bu işler gerçekten kızlar..
allah hepimizin yardımcısı olsun..
biran önce bebişlerimize kavuşalımda hiç böyle şeylerle uraşmak zorunda kalmıyalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…