- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
yalnız şu var canım ben çalışmayı ayın 8 inde yaptım adetden 5 gun önce yanişansım yok die düşünüorum konduramıyorum hamileliği kendime:26:
:))) O zaman biraz uzak ihtimal.. Demek ki 8 mart gibi yeniden adet olacaksın demektir, bu da bu ayın 20 si ile 26 sı arası iyi çalışman gerek demek:) hadi bakalım bol şans o zaman:)
:))) O zaman biraz uzak ihtimal.. Demek ki 8 mart gibi yeniden adet olacaksın demektir, bu da bu ayın 20 si ile 26 sı arası iyi çalışman gerek demek:) hadi bakalım bol şans o zaman:)
pek saglıklı yöntem degılmıs bırde ölceceksen yataktan kalkmadan ayagın yere degmeden hergün aynı saatte ölçmen lazımmıs yumurtlama günü 1 derrece falan düşüyormusAdetliyken ilişkimi oha kadının en özel gününde rahat bırakın bi kadınları yahuuneyse kızlar ateşini ölçen varmı aramızda ben hergün ölçüyorum çünkü döllenmeyi falan anlıyabiliyormuşun
Aaa cnm geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun.
Saolasın arkadasım..Tedaviye odaklanıyorum sımdı..aklım fikrim bebekte aslında ama hayırlısı..Buradaki arkadasları takip edeceğim zamanım gelene kadar..Olmazsa da vardır bır hayır dıyecegım napalımÇok üzüldüm hayatım ya, ama unutma önce senin sağlıklı olman lazım ki bebişde sağlıklı, mutlu gelsin.. İnşallah en kısa zamanda tedavin biter ve yeniden bebiş müjdesi alırsın:) Kendini üzme sakın..
ama banu baksana senin dediğin tarihte özellikle 20 sinde ben adetli oluyorum 13 unde olursam 10 ekle 23 :26:
Adetliyken ilişki haram nasıl olur buduyuyorum burda şaşırıyorum..
Adetliyken ilişkimi oha kadının en özel gününde rahat bırakın bi kadınları yahuuneyse kızlar ateşini ölçen varmı aramızda ben hergün ölçüyorum çünkü döllenmeyi falan anlıyabiliyormuşun
yok banucum gıtmedım eşime sperm tahlılı yaptırp bakalım sayıya dedım de ıstemedı olursa olur nasılsa var bır tane dıyor bende sadece kecıboynuzukürü uyugluyorum barı spermşler cogalsın:))ben ogluma hamıle kalmadan 3 hafta uygulamıstık kecıboynuzukürü öyle hamıle kalmıstım
Saolasın arkadasım..Tedaviye odaklanıyorum sımdı..aklım fikrim bebekte aslında ama hayırlısı..Buradaki arkadasları takip edeceğim zamanım gelene kadar..Olmazsa da vardır bır hayır dıyecegım napalım
herkese günaydın ve iyi haftlar kızlar:
günaydın kızlarrrr
çok merak ediyorrum kızlar bakalım mart ayında neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum..
ya ben takılmıyorum bu konuya diyorum yama her akşam rüyalarımda görüyorum.. yani hep hamile görüyorum kendimi..
:):)
ahahahahaha:)) bu takılmamış halinse eyvahlar olsuuuun:) Şaka bi yana hepimiz öyleyiz sanırsam:) yani bende de var o heyecan, bu haftayı iple çektim resmen, benim için haftaya pazartesiye kadar verimli dönemmiş, bakalım ne olacak.. :) Seninde rüyaların tutar inşallah, hamilelik belirtisi diye yazarız,rüyada kendini hamile görmek diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?