- Konu Sahibi pembemasal
- #3.301
ya bak 5. gün de 3. günde oluyor doktoruna göre sanırsam biraz,,, al kız ne olacak maaşı alınca telafi edersin aaa senden kıymetlimi allah aşkınakahrı belaa. acaba benimkide beni bekletirmi 1 ay, adetken gitmedim die. off yaaa . yarınmı gitsem acaba. bebişkonun kumbarasından alsam parayı:)))
güldenim istemiyorum ya hemen kan tahlili aslında erken bilsem güzel olur gardımı alırım sigara var bende çünkü tehlikeye atmak istemem ama beklemeyi tercih ederim yinede..bekliyoruz yalelcim seni..
bu arada tülinsçim .
bence herşey normal canım bi sıkıntı yok gibi ama sen pazartesi falan kanda bktırırsan sonuç ala bilirsin bence çünkü döllenmeden sonra 6gün sonrasında sonuç kanda belli oluyo..
ama karar senin canım..
inşallah güzel haber alıcaz senden..
var ondada bir hayır canım yaa doktorun ne derse yap tarihlerinide not al sıkı sıkı takip et...cok sevinirim canim, sadece bildigim doktorum adetin 5. günü almaya baslayacaksin 5 gün alacaksin ve 11. gün kontrole
geleceksin demisti, heycandan eee sonra demeyi bile unuttum, benim bu ay seyahat nedeniyle uymuyor
ondan önümüzdeki aya erteledim.
off bak cok moralim bozuldu şimdi![]()
özlemim vallaha pişman oldum yazdığıma kuzum bak kimi doktor 3. gün başlıyor ilaca kimi doktor 5, gün benim zaten 3 gün sürüyor adetim 5. güne bişi kalmıyor kibelkide ondandır yani ne bileyim..