valla.. ben kiloma hep çok dikkat ederdim eskiden. 45 kiloyla evlenmiştim. 157 boyum. sonra 50 kilo ile hamile kaldım.. sonra nedense, hamileyim diye heralde bi koyverdim kendimi... her şey serbest gibi, ne yesem iyi gelir - nasılsa hamileyim ben gibi... amaaannn boşver, gün bu gündür gibi.... :))) yedim de yedim.... lahmacunları istiyordum hep, pideler, mayalı hamurlu şeyler... öyle istiyordu canım ilk 4-5 ay.. aldım kiloları tabi.
ilk 5 ayda ben 19 kilo almıştım zaten :))) sonra, gebelik şekeri çıktı bende, doktorum diyetisyene gönderdi. o biraz dizginledi... son 4 ayda 9 kilo aldım. +28 kiloyla doğurdum.
Herkes doğumda verir bi 7-8 kilo kadar.. benim kızım 2450 gr doğdu. HAstahaneden eve döndüğümde, toplam 2500 gr vermiştim. Tüm kilo kaldı üstümde. 1 sene boyunca da veremedim.
Sonra bi sıkı diyetle ve pilatesle hallettim konuyu. Allaha şükür, 49-50 kiloya döndüm. A ma çok zor yani 25 kilo vermek çok zor. o kiloyla 1 sene yaşamak daha da zordu :))))
Aman gebelikte beslenmeye dikkat.
ama şimdi hamile olsam, yine yerim içerim, alırım kiloları. oohhhhhh gün bugündür, yerim de içerim de... :)))))))))