Günaydın tatlımm.. Tamam hayatım kaldırırım soru işaretlerini
Günaydın tatlım, valla hepimiz de bi tuhaflıklar var ya bakalım hayırlara çıksın, dolu göbüşlerin habercisi olsun inşallah
Nabeeeer tatlım?:) Bugün doktor günün mü senin? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Yalelin çalışma iptal oldu, annesi babası vs gelecekmiş ev curcuna yani, bişey yapamayız dedi ama bilemiyorum tabii, belki fırsat bulmuştur:) Daha henüz haber falan yok kuzum, haa tüline ebe olan bir tanıdıkları sen gebe kokuyorsun demiş, bir o var:)
Ha bi de ben yalan dünyanın ilk bölümünü bulup izledim dün, çok güldüm, orçuna hastayım artık:)))
Günaydııııııın sana daaa.:)
Sorma kuzum ya o sinirlilik halleri bende de vardı h.sonu, benim kociş hatta inşallah hamilesindir yoksa bunun acısı çıkacak senden şimdilik ses etmiyorum falan dedi :))) Ehehehehe ondan çıkardım da sinirlilik halimin acısını, valla ama bak şimdi sorsan neye sinirlenmiştim diye hatırlamıyorum bile:))))
Günaydın tatlım.. Aynen ben de adet belirtileri yaşamaya başladım, bakalım, içimden bir his tutmadı diyor ama bekliyorum yine de..
Kıyamam sana... Kafamızı takmadan beklemeye çalışcaz, benimde senden bir gün sonra biliyorsun.. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..