turp kürü, saç uzatıyormuş, sağlık kazandırıyormuş... öyle okumuştum burda biyerde.
1 turp rendelenecek, 3-4 bardak suda yarım saat kaynatılacak. sonra süzülüp ılık hale getirilece. ılık olan turp suyu, 1 yumurta sarısı ile karıştırılacak. saç dipleri öncelikli olarak, kafaya sürülecek, iyice kompres yapılacak. streçle sarılıp 2 saat beklenecek. sonra da normal şampuanla falan yıkanarak ılık suyla durulanıp çıkılaak. 1 haftalık kür bu. her gün yapılacak.
sonuçta saç dökülmesi azalıyormuş, saçlar uzuyormuş falan falan..
meraktan bi yapıyım istiyorum sadece.
yumurtalı karışım tamamen benim uyduram, ne işe yaradığını bilemiyorum. canım kendimle ilgilenmek istedi, bunu yapıyım dedim, hepsi bu beysalcım.
yalelcim yardımına ihtiyacım var sanıyorum benim ben bu takibi yaparken bidefa eşimle konuşmak zorunda kalmıştım..
şimdide o biliyor bunu ve aynen dediğin gibi negatif etkileniyor peki benim şimdi ne yapmam lazım?
varmı bi fikrin canım..
güldencim, kafayı takmasını önle. hepinize söylüyorum bunu kızlar. kendiniz bile unutun yumurtlama günlerinizi, eşinize de unutturun bu konuyu.
çoğunuz ilk çocuk için uğraşmaktasınız. allah nasip etsin inşallah. cinsiyet minsiyet peşinde değilsiniz henüz. günlerin de bi önemi yok.
bırakın takip etmeyi. gün aşırı ilişki.. relax :)))
güldencim, hiç önemsemiyor gibi davran.. sanki olağan bi günmüş.. üstüne düşme konunun...
hatta, kendisi hatırlar gibi olup, sana '''bugün müydü?''' falan gibi bi soru sorarsa.... ''hayır, bugün değil. geçti gitti yumurtlama günüm, kaçırdık.. boşver, keyfimize bakalım'' içerikli mesajlar ver. aklında ''damızlık adamım ben, döllemem lazım'' fikri kalmasın. aktiviteden sonra da çaktırma çabanı. onu gönder banyoya, sen hemen al poponun altına yastığını, kaldır bacaklarını. ama seni görmesin o çabayla. ''yine olmayabilir, yine becerememiş olabilirim'' gibi bi sorumluluk/suçluluk hissetmesin. doğal münasebetler bunlar, o doğal ihtiyaçlar çerçevesinde yaklaşsın hep konuya.
hatta yastık mastık koymaya bile gerek yok. içerde kalanlar, hedefe gidenler gidiyor zaten. akacak sperm de içerde durmaz :) akacaksa zaten akar yani.. uğraşma. içerde kalanlar yeter de artar bile. yat dinlen o yokken yanında...
benim mantığım bunu söylüyor.
çünkü bizler, elimizde olmadan zaten takılıyoruz günler meselesine. bu bilgi kirliliği de, psikolojimizi etkiliyor. elde değil maalesef. bir de kocaların etkilenmesini ve (bizim yumoşların yanısıra) bir de spermlerin etkilenmesini istemiyoruz. di mi tatlım?