ayy kızlar ne özeniyorum size bi bilseniz..yok yumurtlama günüm şu gün yok adet tarihim bugün diyosunuz ya içim gidiyo..benim hiçbirinden haberim yok bu adet düzensizliği polikistik over delirtti beni..bi yandan soğan kürü yapıp bi yandan çalışmalara gün aşırı devam ediyoruz ama benim hiç ümidim yok maalesef..Tabi Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla verir inşallah ama tiroid iltihapı polikistik over derken baya bi aşamadan geçecekmişim gibme geliyo..:2:
canım, her şeyin hayırlısı öncelikle..
sıkma canını, bozma sakın moralini, motivasyonunu kaybetme lütfen..
aşılamayacak sorun yok, inan buna.
aşamalar varsa da geçilir... melekler göbüşlere gelir.... merak etme.. pozitif ol, hep pozitif.. :)
Bizimkisi maksat muhabbet olsun diye zaten yalelcim, elbette öyle, demek ki doğru zaman değilmiş demek lazım.. sen bu konuda çok sıkıntılar yaşamışsın zaten, allah bi daha aynılarını göstermesin, tertemiz, rahat keyifli bir hamilelik yaşamak nasip etsin..
Ve senin deneyimlerine güveniyorum, sen öyle diyorsan, feriştahı gelse ikna edemez artık beni otururum kuzu kuzu evimde beklerim 3 ayı:))
amin canım...
aferin benim güzel kızımaa..... söz dinle şte böyle.. :)))
önce bi dur, durumdan emin ol, sonra da duruma göre plan geliştirirsin kendine.
az kaldı zaten, 3-4 gün var dimi senin bat gününe? sabırla bekliyoruz banucum cümleten :)))))
çookkkk...
bugün de tutturdu, ''ben pyensesim, elbisemi de kıkartmıgaaammmm... elbisemle yatıgaammmm''' diye :) öğlende zor çıkarttım elbisesini, zor uyuttum sıpayı
berceste bence de birazcik daha bekle. 5 gun uzun sure. idrarda cikmayabilir bosuna moralini bozma simdi. 1-2 gun oncesince cikmis genelde insanlarin.
benim boyle bir derdim kalmadi malesef. ben atesimi olcuyordum. adetten once ates dusuyor ve bu sabah dusmustu. o nedenle testlerimi onumuzceki aya sakliyorum. insallah sizden iyi haberler alirim da moral olur bana da
sen bu ateşleri doğru düzgün ölçtüğünden emin misin 9ay?
çok güvenilir bir yöntem olduğunu sanmıyorum ben ateş ölçmenin tatlım ya..
sen umutsuz olma ... ama, sorun yok.. bu ay olmazsa, öbür ay olur.. o zaman olmazsa, diğer ay olur... illaki olur... telaşa gerek yok.. bak keyfine :))