- Konu Sahibi pembemasal
- #4.401
:))) Sen de annem gibi doktor hastane fobisi olanlardansın desene:))) Ya hayatım bu iş için doktora gitmedim atıp tutmak istemem ama çok daha fenaları için gitmiş biriyim, korkma, tırsma, illa bişeyler hissedersin ama yani tonla kadın bunu yaptırdığına göre bir anestezi vs de uygulamadıklarına göre ortada vahim birşey yok demektir.. Rahat ol kuzum..
Benim yumurtlamadn 3-4 gün sonra başladı ilk hafta çok daha fazlaydı batmalar ve arada küçük sancılar kasıkda ama bu hafta belli belirsiz diyebilirim. oturunca birşey yok daha çok hareket edince oluyor.. Valla o adet bitiminden itibareni ben bu ay denedim böyle bir şeyi bilmeden ama bilemiyorum, tutarsa he tuttu derim yani:)) Hoş ben bu ay çalışmaya hiç ara vermedim hala da devam ediyor yani..
peki peki, dellenme sakın:) rahatım rahat. gayet relaxım. bu relaxlıkla benim keresteyi ii bi yontarım bu aksam:):):) dun akşsam baya trip yaptım adama zaten. asbah aradı dioki; beni sevionmu; şu andamı dedim bende evet dedi, hayır sevmiom dedim:):):) adam huyumu bilio anlık soruo ona gore gardını alıo:):):)
Son düzenleme: