- Konu Sahibi pembemasal
- #4.541
GÜNAYDDDDIIIIINNNNNNNNNNNNN
NASILMIŞ BAKALIM BENİM GÜZEL HAMİŞ ADAYI ARKADAŞLARIM....
Ne boynu bükük kalması beyaa.... kadınlık halleri bunlar, hepimizn başında bu işler kuşum :)))
sorma, o benden önce koştu odasına, açtı dolabını...
''bu elbiseyi giymek istiyoğummm'' şeklinde diretti, sonunda amacına ulaştı, giyindi kuşandı bekledi babasını yine :)
tepem atıyor bu rekabet durumuna ... :))))
canım, o batmalar... aslında çekilme tipi şeyler mi?
batma da olabilir tabi belki ama.. asıl olması gereken, çekme türü bi hisler.. ince ince bi çekmeler..
''dur yavaş ol, ağır hareket et, hemen oturup kalkma.. az bi usturuplu kalk doğrul'' der gibi vücudun seni uyardığı çekmeler...
öyle mi sende?
allah allah.. bekliyoruz...
ya ne sinir oluyosun sen bu kırmızılara bakiyim?
o kırmızıları görmek için, pek çok kadın ilaçlar içiyor.. haberin var mı senin?
şükret.. allaha şükret yavrucum... çok şükür, kırmızılar var.. bizlere umut oluyorlar.. döllenme imkanı olan yumurtalarımız var..
böyle bak olaya kuş :))
özleeeemmm... sakin ol tatlım ya....
yok bişey, bi gidicen.. bi gelicen.. oldu bitti gibi olacak.. merak etme :))
gunaydın cnm. kuzum ben olsam benimde tepem atardı, düşünsene rekabet etmek için çaba bile sarf edemiosun:) direk elden teslim:):) baba-kız aşkı her zaman böyle değilmidir zaten. cok guzel zamanlar bunlar:)
sakin olmaya calışıom cnm, yarın guzel haberlerle gelcem inşşş
canım öncelikle günaydın ve tbrik ediyorum seni çok ,,,,bende 9-10 aydır uğraşıyorum dediklerin gibi yapıyorum herseyi ama nasip bakalım inşallah yakın zamanda ereriz hepimiz muradımıza..
güldencim günaydın sanada mart 1 i gösterdimi başlayacaz bizde beklemeye inşallah hersey yolunda gider sende umudunu yitirme hiç tamam mıı kafaya takılacak birsy yok...
9 aycım günaydın arkadaşım , teste daha erken okuyor olman gerekiyor birçok kişinin gün geçmeden çıkmıyor az daha sabret günlerimiz geçsin o zaman yaparız hepberaber...
günaydın güneşçim lütfen umutsuz olma , hayırlısı neyse onu yaşayacaz hepimiz..
hünaydın canımmm...inşallah hayırlı zamanlarda kabul olsun dualarımız..
ateş ölçümü ne için yapıyorsunuz arkadaşlar ben bu olayı kaçırdım ben hiç böle şeyler yapmıyorum...
özlemim günaydın.....
günaydın beysal az daha sabret eğer adetin düzenliyse 1 gün geciksin en azından , yada çok merak ediyorum diyorsan çok gecikmeden al bir test yap
rahim tersliği banada söylenmişti hiçbir problem olmuyor sadece ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak dinlenmemi tavsiye etmişti doktorum , onun dışında hiçbirsye etkisi yok..
günaydın canım çok geçmiş olun , sanırım salgın var eşimde grip oldu o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ondan...vitamin al bol bol dinlen..
banucum günaydın ii gezmeler arkadaşım keyfine bak oyalan birkaç gün kafan dağılsın...
Arkadaşlar herkese günmaydınlar bu arada , hayırlı günler diliyorum...
gunaydın balımm, nasılsın?