TATLIM IYIZ WALLA konusp duruyoruz kızlarala bıraktıgın gıbı gulden sabah ısyanlardaydı ama herhalde bıraz toparlandı gıbı e malum bıraz konsarak acıldık e hazır carsaıya gıdyormussunuz soyle gzuel bol cıkolatalı yas pasta alda gel herkezın canı tatlı ıstıyo benımde caktı walla kolay gelsın tatlımmm
Alırım tatlımmm da döndüm bile:))))
banucum naber canımm nasıl gidiyo çalışmalarr ne zamandır giremedimm kızlarrrrr siz nasılsınız ??
İyiyim hayatım valla çalışmaları yaptık bitti, 2 martı bekliyorum ama niyeyse hiç umudum yok benim artık mart sonuna bakacağım galiba.. Dün gece rüyamda da gördüm hamile değildim, çok üzüldüm hatta.. Neyse kısmet artık:) Sen nasılsın asıl, nasıl gidiyor hamişlik?
ayyy şekerim sende özlendinnnn ama karnım felaket durumda ve ben eve gidip dinlenmek istiyorum..
Niye karnın kötü hayatım ya geçmiş olsun..
Kızlar yaa temizlik yapıyım dedim midem bulandı, başım döndü bıraktım oturdum alla alla niye oldu acaba hayret:44: Banucum aşk olsun beni hiç görmüyorsun sevgiler iletmiştim oysaki sana :44:
Aşkolsun tatlımmm, unutur muyum hiç, bugün pek düzgün giremedim buraya okuyamadım da tüm yazılanları, yoksa sana cevap vermez miyim hiç:) Ben de sana kocaman kocaman öpücükler ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum..

Nasılsın tatlım? Ne baş dönmesi bu yoksa güzel haber mi alacağız senden? Ay inşallah yaa..:)
adet oldum bugün

((
Üzme kendini arkadaşım, ilk gün kötü oluyor insan biliyorum ama yarına kadar topla kendini, önümüzdeki maçlara odaklan.. Benim de mart başı 2 si ama benim umudum hiç kalmadı bugün, öyle hissediyorum, adetim başlayacak sanırım, geçen ay da böyle olmuştu haklı çıkmıştım, artık mart sonunu beraber bekliycez tatlım üzme kendini:)
kızlar bu sabah itibari ile bende hayallerimi mart'a erteledim

beni de listenize ekler misiniz mart 25 kızlar neden olmuyo yaaaa moralim çok bozuk doktora da gittim defalarca herşey normal diyor ama ben hiç normal diilim psikolojim çöktü resmen ağlamak istiyorummmmm
Sende üzme tatlım kendini, yukarda yazdıklarım senin için de geçerli, moral yüksek olacak ki bebiş gelsin ama di mi

Ekliyorum da listeye..
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız çok şükür ben hala kırmızı falan görmedim tuvalete giderken tedirgin gidiom artık :) piskopata bağladım
Hadi bakalım, inşallah görmezsin de 9 ay boyunca..

ne zaman cesaret edeceksin test yapmaya?:)
20 martta benim kızlar
Ekliyorum tatlım, Hoşgeldin aramıza ve uğurlu gelsin mart inşallah..
Bugun beta hCg testi yaptirdm 9.28 cikti adetim 2 gun gecikti normalmi sizce pozitifmi
Bu değerleri hiç bilmiyorum ya hayatım, deneyimli kızlar varsa aramızda onlar cevaplar belki ama dilerim hamişsindir..