- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #5.441
kızlar ben geldim selam herkese..
bugün işe az önce geldim biraz işlerim vardı izinliydim bu arada..
ne var ne yok acaba birainiz bana anlata bilirmisiniz çok ilerlemiş sayfalar bakarsam hiç yazamam akşama kadar anca okurum
özlemcim naber bakalım banucum sende nedir gelişmeler..
tülincim yaptınmı testi sonuç ne oldu..
yalel senden ne haber..
v lata tabi..
beysal sonra ismini şuanda yazamadığım ama günleri geçen arkadaşlarımız vardı nedir son durum arkadaşlar ..
Kuzum benim kırmızılar geldi.. mart sonuna kaldım yani:) yalel bugün uğramadı daha, tülin henüz test yapmadı,, lata da öyle beklemede bazı belirtileri var ama bakalım hayırlısı, beysal yarın sabah 2. testi yapacak.. onun dışında çok bişiy yok daha.. özlemle ben de geyikteyiz an itibariyle:))
yavrum napalım yani hayat bu, çalışmaksa çalışmakta bizi, ev ekonomisi sağlamakta bizde, ütü çamaşır bulaşık yemnek temizlik de bizde, cocuk dogurucam die 40 takla atmakta bizde, çocugu dogurmakta bizde, bunların arasında 2 dizi keyfimiz olmuş çok muuuuuu:):) hahaha mesela ben bu akşam işten vaktinde çıkarsam yalan dünyanın yeni bölümüne kadar temizliğimi bitiririm. geçen hafta başarmıştım bu hafta da başarırım:):):) tahtalar eksilio kolay degil kadın olmak:):)
De mi yaaa kuzum, olsun o kadar:)) Ben güveniyorum sana bu akşam içinde , topişe motor takılmış gibi bir hızla hareket edersen cam çerçeve bile biter:)))
evet haklısın banucum sımdı hıcc takmıyorum dedıgın gıbı olacgı versa olur yoksa uzulurum ama gecer seferde old gıbı sonra unuturum banu usuttum gıbı gelıyor bana neden bılmyorum ama bu ay hıc umutlanmadım umutlanmıcamda hıc dınlemedım kendımı dıger durumlarda dınledım de ne oldu hersey de hamıleyım dedım bosa cıktı sadece cok belırgın olan seylerı paylasıyorum sızlerle...
Hiç üzme kendini ve takma kafana kuzum, başka şeylere odaklan, inşallah güzel haberler alırız tabii ama sen kendini dinlememeye çalış fazla, insan hamişim diye şartlanınca sonra üzüntüsü büyük oluyor, o yüzden iyi yapıyorsun sen de her iki sonucada kendini hazırlayarak.. Ama inşallah bebiş vardır:)