• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gul sennnnnnnnnnnnn cim sende ne gıbı degışıklıkler var canım... bırde bende akşamları uyku için zor atıyorum kendımı yataga :))))

Evet önümüzdeki hafta için randevu alıp gidicem tam 5. haftada kese görünmüyormuş dediler canım 6. haftayı bekliyorum o yüzden

canım senin değerin baya bi yükse yalnız.bana göre gitsen gözükür.neden diceksin 1500 lü değerlerde kese gözüküyor tabi farklı bi durum yoksa.senin son reglin ne zaman kaçgünde bir oluorsun birde ne kadar geçti reglinden

canım belirtim sadece belim ağrıyor gögüsler cok hafıf degışıklık var az şişkinlik yani. akıntım var bıraz sanırım :9:
ovulasyon testi varsa yapsana canım bakalım çift çizgi çıkacakmı sendede...

gul sennnnnnnnnnnnn cim sende ne gıbı degışıklıkler var canım... bırde bende akşamları uyku için zor atıyorum kendımı yataga :))))

Tatlım bende şuan hiçbir testi yapmaya inan cesaretim yok tatlım, bende uykuya çok düşüyorum bu aralar, göğüslerim çok ağrıyor. birde göğüslerimde damarlaşma oldu, ama karnımda falan şişlik yok her adetten önce olurdu. birde kasıklarımda batmalar oluyor. ne düşünceğimi şaşırdım valla canım.. inşallah umutlarımız boşa çıkmaz. Allah nasip ederse hayırlısını nasip etsin.sağlıklısını nasip etsin. canım sabrediyorum.. az kaldı zaten..

ben de diorum bu bana nie yazmıo:):) ne senaryolar ne senaryolarrrrrr
tamammıdır kuzuuuu , çok teşekkür ettim bu arada
Arkadaşlar günaydın, nasılsınız, girmedim bi kaç gündür nasıl güzel haberler var mı? Kızlar bişiy sorucam ne olur aydınlatın beni, dün sağolsun arkadaşımın biri moralimi yerle bir etti kıpırdicak halim kalmadı. Ben evde test yapıp çift çizgiyi görmüştüm, dün sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi yapıldı dün çıkmadı sonuç biraz önce mail attılar sonucu ama hiç bişiy yazmamışlar burda hamile olup olmadığımıza B-HCG değerine mi bakıyoduk oysa eğer benim değerim 5721,57 çıkmış bu nedemek arkadaşlar meraktan ölcem artık

tebrikler tatlım...

canım senin değerin baya bi yükse yalnız.bana göre gitsen gözükür.neden diceksin 1500 lü değerlerde kese gözüküyor tabi farklı bi durum yoksa.senin son reglin ne zaman kaçgünde bir oluorsun birde ne kadar geçti reglinden

Öylemi canım hiç bilmiyodum, Benim enson reglim 9 Şubattı 8 Martta olmam gerekiyodu 6 gün geçti şimdi canım ozmn bu hafta sonu gitsem olur mu? Bide düzenli 28 günde bir oluyorum ben canım reglimi

Arkadaşlar günaydın, nasılsınız, girmedim bi kaç gündür nasıl güzel haberler var mı? Kızlar bişiy sorucam ne olur aydınlatın beni, dün sağolsun arkadaşımın biri moralimi yerle bir etti kıpırdicak halim kalmadı. Ben evde test yapıp çift çizgiyi görmüştüm, dün sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi yapıldı dün çıkmadı sonuç biraz önce mail attılar sonucu ama hiç bişiy yazmamışlar burda hamile olup olmadığımıza B-HCG değerine mi bakıyoduk oysa eğer benim değerim 5721,57 çıkmış bu nedemek arkadaşlar meraktan ölcem artık

tebrikler elvancım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bence sen o arkadaşını bi değiştir canım.. saçmalamış bayağı...

iyiyim bende aynen devam , bebişinle nasıl gidiyorsun...

hiç açmadım maillerimi hemen bakıyorum kuzu...

iyi canım şuanda kötü bişey yok progestana başladım inşallah bi sorun çıkmaz bakalım..

çaresiz birsey yok , bak eşin çözüm bulmuş hemen...

:) rica ederim.. ne varki.. konuşup dertleşiyoruz şurda..

canımsın tatlım..

MÜJDEMİ İSTERRİİİİİMMMMMM

bebişin göbüşündeeeeeee
allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah...

akşama doktora gidicem.
parça parça bi kanamam var.
ay deliricem.
evlendiğim günden beri, bu alt tarafım kurcalana kurcalana artık neye döndü bilemiyorum valla.. gene gidip açıp baktırıcam heralde... of valla nedir benim bu çekim yaaa

canım çok geçmiş olsun aman uzan dinlen biraz..

Tatlım bende şuan hiçbir testi yapmaya inan cesaretim yok tatlım,

bendede damar oluştu bıkaç gün önce ama sonu hüsran olmasın diye fazlada umutlanmak ıstemıyorum. korkuyorum aynen sen gıbı valla..

korkunun ecele faydası yok ama tatlım napcaz bilmiyorum aslında şu erken testlerden alıp hemen hamile olup olmadığımızı öğrenmek var ne 20 gün boyunca hamilemiiym değilmiyim diye beynimizi yiyoz, varsa vardır yoksa yoktur canım ya,,

Öylemi canım hiç bilmiyodum, Benim enson reglim 9 Şubattı 8 Martta olmam gerekiyodu 6 gün geçti şimdi canım ozmn bu hafta sonu gitsem olur mu? Bide düzenli 28 günde bir oluyorum ben canım reglimi

elvancım doktora gide bilirsin canım benim kesem 5000da göründğü
tekrar tebrik ederim tatlım peki varmı bi deyişiklik halinde?

korkunun ecele faydası yok ama tatlım napcaz bilmiyorum aslında şu erken testlerden alıp hemen hamile olup olmadığımızı öğrenmek var ne 20 gün boyunca hamilemiiym değilmiyim diye beynimizi yiyoz, varsa vardır yoksa yoktur canım ya,,

canım aynen valla alallımmı senceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1:

git canım hafta sonu değerlerine göre bir sıkıntı olacağını samıyorum yüksek ihtimalle gözükür kesen.bende reglimi 1 gün geçince kan testi yaptırdım 1500 lü değere ulaşmasını beklioyurm bende cumartesi kısmetse gidicem doktora

tebrikler elvancım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bence sen o arkadaşını bi değiştir canım.. saçmalamış bayağı...

Amin canım evet haklısın sonucu mail attım hala bana başka şeyler diyo allahım delirtcek beni neyse içim rahatladı sağolun her birinize teşekkür ederim canlarım

Back
X