- Konu Sahibi pembemasal
- #9.421
gitmiyom gülşencim gitmiyom evetya benim bebişimin size ihtiyacıvar hemde benimde varrr:
aaaa
banucuk ben biraz iyiyimde sanki hafiften hafiften karnım ağrıyo yaaa:
bide ateş basıyo of of..
öyle oluncada çok korkuyorum hani adet olacağın zaman olurya öyle işte..
tatlım sen bi 8 ay adet olmayı bi unut bakim, korkmana gerek yok hem biz yanındayız..:)))
Ahahahahahahahaha:)))))) deli yaaaa:))) valla evet ama 6,30 civarı iş başındaydık :)))))))))) Sen hemen nane limon olaylarına gir bebeğim, ilaç kullanmadan atlatman lazım bu gribi acilen:)
:)))) sağol bacımmm..:) anacım bizde de bi yastık ve klasik pozisyonu deniyoruz bu sıralar, ayaklarımı havaya kaldırmıyorum ama sırtüstü uzanıyorum sağa sola dönmeden.. ha bi de ayıptır söylemesi eşim hemen baybay demiyor işi bitince azıcık bekliyoruz öyle:) bakalım valla dün akıntım başladı, bugün sabah iyice artmıştı, 2 sabahta deneme var, ben her ihtimale karşı diğer 2 günde sabahları denemeye devam edeceğim, artık tuttu tuttu, tutmadı nisana diycez:)
Hiçbir yere bırakmayız seni yavrimooo:)) kızlar hamiş kalsın bi sonra açcaz topiği, kasım aralık ocak anneleri diye ortaya karışık yapcaz artık:))
Amiiiin hayatım, hepimizin ağzının tadı daim olsun ve bebişlerimiz gelsin inşallah.. Ya hayatım arada özellikle bu adete yakın dönem bende çılgın bir kadına dönüyorum, normal o kavgalar bu dönemde yani.. ama belki senin sinirlilik hamişliktendir yani o da olabilir:) kavgasız evliliğe de evlilik demem ben ayrıca o da başkaa.. sıkma yanini canını tatlımm:)
tatlım ağzından bal damlıyor yine inşallah stres hamişliktendir. desteğin için sağol canım benim..:))