hı hı evet elif.
ben de seviyorum ismimi. hatta kendi adım olmasaydı, kızıma koymak isterdim. o kadar seviyorum.
eşim çok güzel söyler... ondan seviyorum galiba biraz :))
ocak 14 - mart 14.. öncesinde de ekim 14 'tü benim kürtajlarım... son 3 tanesi hep ayın 14lerine denk geldi... hayırlısı olsun :) 14 rakamından korktum :))) şaka tabi.
geçmiyor tabi etkileri hemen. ben geçti diye varsayıyorum, öyle yok sayıyorum.
çok zor oluyor öbür türlü.
sürekli bebek kaybetmek gerçekten zor bişey. allah yaşatmasın kimseye... kendimi bi tuhaf (tam isimlendiremiyorum da nasıl hissettiğimi) hissediyorum.
etrafta bisürü kadın, sorunsuz hamile kalıyor, sorunsuz doğurup çıkartıyor ortaya... ben neden böyle sıkıntılar yaşıyorum, bilemiyorum. ama nasip böyleymiş işte.
neyseki çabuk toparlanıyorum.
kayınvalidem olmasa, bugünü sulu zırlak geçirirdim muhtemelen, şimdi onu da yapamıyorum.. öyle boğazım bi düğüm düğüm kaldı... ama yarına bişeyim kalmaz. ağrım da azalır. geçer yani.
ben de inanıyorum, begüm'ün bi kardeşi olacak inşallah. eminim hatta, ama ne zaman onu bilemiyorum. uğraşıyoruz işte, yalnız büyümesin diye, bi kardeşi olsun da hayatı paylaşabilsin diye... elimizden geleni yapıyoruz yani. inşallah olur, kızım tek başına kalmaz.
zaten 2-3 şansım daha var. sonrası için, doktorlar artık deneme yapmamayı öneriyorlar. anne sağlığı için daha fazlası çok zararlıymış. 2-3 kere daha deneme şansım var yani.. olursa olur, olmazsa napalım.. allah begüme ömür versin demek gerekecek çaresiz.