- Konu Sahibi pembemasal
- #9.901
Ahahahaha kıyamam ona..:)) İstiyor muhakkak o da ama işte bir yandan da sen daha kıymetlisin onun için, senin üzülmene, hırpalanmana da dayanamıyor işte adamcağız.. Allah inşallah 2. bebişi, sıkıntısız stressiz versin yalelcim.. böyle tereyağından kıl çeker gibi gelsin..:))
Benimki de öyle, bazen fenalık geliyor ay be tatlım dur iki dakka bi nefes alayım diyorum yani:)) Bazı insan dokunmayı sever, bizimkiler o model sanırım..
Bu arada, sabah kahvaltıda konuşurken kocişe dedim ki, ya ne güzel adet sanıcısını, yumurtlama sancısını , hamişlik doğum sancılarını biz çekelim, herşeyimize dikkat edelim, sonra siz kalkıp aa çocuğumuz oldu diyin, ne ala iş o öyle, madem çocuk bizim niye bu acıyı bi tek biz yaşıyoruz dedim.. Baktı şöyle bir bana, sonra, sizin o adet septomlarınızı, çıldırmış hallerinizi, hamile kalınca daha da manyaklaşacak hormonlarınızınkoparacağı fırtınaları göğüslemek, o dönemde sizi mutlu etmek adına şaklabanlık yapmak kolay mı sanıyorusun kızım, ben kasık kramplarını tercih ederdim valla bunun yerine dedi.. sustum:))))))
inşallah banucum.. öyle gelecek inşallah ikinci sıpam.. azıcık üzüyor ama bu şekilde, gelince sorucam hesabını... orasını burasını çimdire çimdire sevicem öpücem... :))
hepimiz öyle yapıcaz... beklettikleri için hesabını sorucaz sıpalarımızdan :))
bişey diyim mi?
o bahsi geçen hormonal değişiklikler sebepli hamilelik buhranları... bana azıcık naz niyaz gibi geliyor açıkçası.
bir kere 18 haftaya kadar gördüm, bir kere de 38 haftaya kadar yaşadım... bende heralde hormonal sıkıntı vardı :) hiçbir buhranım bilmemneyim olmadı. aksine, onca sıkıntılarıma rağmen, bir gün de kaprisim olmamıştır etrafımda kimseye..
ama doğum sonrası lohusa sendromum olmuş. eşim öyle diyor. annem de aynı şeyi onaylıyor. beni idare etmişler 4-5 hafta kadar... alttan almışlar :))) çekilmezmişim ama, çok okumuş araştırmış eşim, ne yapmak nasıl yaklaşmak lazım lohusa sendromlu kadına diye.. ona göre geçirmişler o dönemi :)) öyle diyor. bence yoktu öyle bi lohusa kaprisim falan da :)))
sadece, ilk haftalarda, bünye gebeliğe alışmaya uyum sağlamaya çalışıyor, hormonlarda ani değişiklikler oluyor... azıcık ağlamaklı olma hali falan oluyor tabi.. sonra geçiveriyor bence. gerisi naz niyaz :))
:))sacmalama ya senın enerjın hayatana yonelık pskolojın hepımızden ustun senden bu tıp seylerı duymak cok cok ayıp:)gercekten yalel hayata guzel bakanlardan bırısın bızlerde bu enerjın yetısyor......en kısa zmanda daha da ıyı olcagına emınım....balım benım petegım benım sen hep gucte ve enerjıde kal basta kendıne esıne bırıcık kızına cevrene aılene bızlere deee lazımsınnnnnnbu da gunun opucugu olsun sana tekrar dan gecmıs olsun
![]()
teşekkürleerrrrrr.... geçti zaten latacım.
begüm uyudu, kayınvalidemi de uyuttum... :))) ''yat dinlen istersen anne, yoruldun sen de akşam begümle.. gece de uyuyamamış olabilirsin, dinlen biraz hazır begüm uyurken'' dedim.. gitti yattı :))
ben de aldım kahvemi çikolatamı... geldim yanınıza.. birazdan bi sigara molası veririm.. ohhh keyif bende :))
ya simdi magazin sitesine baktım. valla kafayı yicem haaaa. yasemin ergene dogumdan sonra ilk kez demişler. incecik karı, keza ebru gundeş te oleydi, nere verio bunlar kiloları ya. almıolarmı hiç. ne yiyo ne içiolar nerden cıkarıolar nerden sokuolar ben anlamıorum ya. ben hamile kalsam yeminle top gibi olucam buraya da koyacam resmimi bakın söz. walla sinir yaptım şimdii
az kilo alıcaz diye, yemiyor mu bunlar anam.. valla ben de bilemiyorum.
halbuki, her yol aynı yere çıkıyor sonuçta..
o da doğuruyor, kilo alan da doğuruyor :))) nedir yani bu minimum kiloyla tamamlama çabası, valla anlamıyorum o mantığı...
şiştim şiştim de ne oldu... kapıladan zor geçer durumdaydım vallaha... ilk senenin sonunda 36 beden olmuştum yeniden. ne olduki yani.... onlar 2-3 ayda veriyor, bizler 1 senede veriyoruz... neremiz eksiliyor :))))