• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydıııınnnn kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli son sayfayı okudum şimdi bgeçmişe bir göz atayım diyorum ama varmı haberler kısa özet alabilirmiyim aceppp :1:

yaa aynen öyle...
ama bende ışık fobisi var..:/ ışıkta çok utanırım bazı şeylerden..bizimki de tam tersine...o yüzden geçen gün kavga ettik...neyse sonra barıştık...alışmaya çalışıyorum ama zor...:/

hepatit b acaba hamilelikten önce mi vuruluyor sonra mı hamileyken de vurulabiliyor mu bu aşı kzlar bana doktur kan tahlilinde hepatitin az görünüyor aşın yok galiba gel dedi de ben gidemedim:/ 2 doz imiş zannedersem..???

Canım benim doktorum gebelik öncesi aşı ol dedi aşı 3 doz

1. Aşıyı oluyorsun
2. Aşıyı 1 ay sonra yaptırda diyebiliyorlar 2 ay sonrada yaptır diyebiliyorlar.Benim doktorum 1 ay arayla yaptır dedi.
3. Aşı ise ilk aşıdan 6 ay sonra yapılıyor.

kıazlar şuan hamile olan varmıydı ya aranızda bişi sorcam ona :)

Günaydıııınnnn kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli son sayfayı okudum şimdi bgeçmişe bir göz atayım diyorum ama varmı haberler kısa özet alabilirmiyim aceppp :1:

beluscum mustafaATAcım henüz hamiş haberleri yok umutla bekliyoruz canm...

tencerede patik mi...yer lan bizimki onu da :// ne görse yer yani tencerede:D ama güzel şirin bir fikir şaka bir yana...
inş. o günler de gelir canım sen merak etme..patik matik koymadan koşa koşa boynuna sarılıp söyleriz..:))

İnşallaaaaahhh napıim kuzum adam mutfağa girmiyor bir yol bulmam lazımdı hem bebik istediğini anladım hemde mutfağa girmesini sağladım nihahaha :D

Canım benim doktorum gebelik öncesi aşı ol dedi aşı 3 doz

1. Aşıyı oluyorsun
2. Aşıyı 1 ay sonra yaptırda diyebiliyorlar 2 ay sonrada yaptır diyebiliyorlar.Benim doktorum 1 ay arayla yaptır dedi.
3. Aşı ise ilk aşıdan 6 ay sonra yapılıyor.

hmm tamam canım.. hemen yaptırayım ben de bu aralar bari:))

günaydın hanımlar
bence ben hamile değilim
hiç bi belirti vucudumda bir değişklik yok...:19:

hmm tamam canım.. hemen yaptırayım ben de bu aralar bari:))

Bende yaptırıcam ama diş tedavimin bitmesini bekliyorum ayyy maraton gibi valla jinekolog,tahliller,folic acid,dişçi,aşılar :D
Allahım isteyen herkese bir an önce versin inşallahhh,banada bu ilk doktor maratonu biter bitmezzzz :D

kızlar selaaammm bugün adetimin 5.günüü geliyor malum günler çok çalışmam lazım çoook:9::9::9:

Sevgili kızlar , bu kadar çok kafaya takıpta adamları bunaltmayın , şöyle bir düşüncem var benim bebek olmadıkça erkekler bu konuda kendilerini daha suçlu hissederler ve bunu kimselyle paylaşamazlar ve bu suçlarının altında siz anlamadan ezilirler, sorun olaki kadındaysada bu konuyu sizi üzmemek için açmazlar , ama bizler gerek bu topikti gerekse eşimize dostumuza içimizi rahatlıkla dökebiliyoruz , bu yüzden şu zavallıcıkların üstüne fazla gitmeyin ,

günaydın hanımlar
bence ben hamile değilim
hiç bi belirti vucudumda bir değişklik yok...:19:

Öyle olumsuz düşünme canım benim bende ilk çocuğumda 9 ay boyunca hiç belirti hissetmedim göbüşümün şişmesi dışında :) İçini ferha tut hemen karaları bağlama işallah hamişsindir.

gamzecim nasılsın tatlım hoşgeldin bi gelişme varmı canım benim.. iyi haberlerini bekliyoruz...

canım merhabalar.. gelişme dün az bı pembe renk kanama oldu bugunde devam işte tatlım mart ayı sonucu hüsran :)))))
sen ne yaptın bugun test yapacaktın tatlımmmm hayırlısı ıle olur ınsallah canımmm.. bende dr gıdıyorum şimdi bakalım ne dıyecek..

sevgili kızlar , bu kadar çok kafaya takıpta adamları bunaltmayın , şöyle bir düşüncem var benim bebek olmadıkça erkekler bu konuda kendilerini daha suçlu hissederler ve bunu kimselyle paylaşamazlar ve bu suçlarının altında siz anlamadan ezilirler, sorun olaki kadındaysada bu konuyu sizi üzmemek için açmazlar , ama bizler gerek bu topikti gerekse eşimize dostumuza içimizi rahatlıkla dökebiliyoruz , bu yüzden şu zavallıcıkların üstüne fazla gitmeyin ,

benimkinin taktığını sanmıyorum çok nadir oluyo bebiş istiom patlamaları :)

ayyyyyy
KAYNANAM ARADI DEMİN KIZLARRRR

ADET OLDUN MU DEDİ NE VAR NE YOK BAKALIM
BEN DE DAHA OLMADIM 24 ÜNÜ BEKLİYORUM DEDİM...

AMA ANNECİĞİM SEN BEBEK FALAN KİMSEYE BAHSETME ÇÜNKÜ KAN TAHLİLİM NEGATİF ÇIKTI DEDİM..
İNŞALLAH BEBEĞİMİZ VAR YAAA DEDİ
ALLAHIMMM....NİYDECEĞİM BENNN YARABBİMMMM....:/

hata bende şüpheleniyorum dedim hemen yayılmış...ne salağım yaa.::///

24 marta daha bir hafta var ya kızlar ben geçen hafta kan testi yaptrmıştm acaba şuan hamile değil miyimdir hiç ihtimalim yok mu sonuçta adetten iki hafta önce yaptırmış oluyorum...
bi de bende kist var...2 cm...belki de ondan düzensizlik yaşıyorumdur....hamile kalamıyorumdur ondan belki de..:((

ayyyyyy

AMA ANNECİĞİM SEN BEBEK FALAN KİMSEYE BAHSETME ÇÜNKÜ KAN TAHLİLİM NEGATİF ÇIKTI DEDİM..

24 marta daha bir hafta var ya kızlar ben geçen hafta kan testi yaptrmıştm acaba şuan hamile değil miyimdir hiç ihtimalim yok mu sonuçta adetten iki hafta önce yaptırmış oluyorum...
bi de bende kist var...2 cm...belki de ondan düzensizlik yaşıyorumdur....hamile kalamıyorumdur ondan belki de..:((

Kuzum keşke söylemeseydin benimkide hadi artık yapın bi bebek diyo ben daha düşünmüyoruz diyorum heveslenip kimseye bişi söylemesin die.
Ne zaman emin olursam o zaman söylemeyi planlıyorum.

benimkinin taktığını sanmıyorum çok nadir oluyo bebiş istiom patlamaları :)
erkekleri kendiniz gibi sanmayın onlar için bu konu çok dillenecek bir durum değil , hiçbir adam arkadaşıyla konuşmaz mesela bu durumu sanmıyorum ben , dediğim gibi türkiyede bu olaya bakış biraz farklı erkekler açısından,,,
ayyyyyy
kaynanam aradı demin kızlarrrr

adet oldun mu dedi ne var ne yok bakalım
ben de daha olmadım 24 ünü bekliyorum dedim...

Ama anneciğim sen bebek falan kimseye bahsetme çünkü kan tahlilim negatif çıktı dedim..
Inşallah bebeğimiz var yaaa dedi
allahımmm....niydeceğim bennn yarabbimmmm....:/

Bi de bende kist var...2 cm...belki de ondan düzensizlik yaşıyorumdur....hamile kalamıyorumdur ondan belki de..:((
daha çok var batına rica ederim bu kadar düşünme güzel arkadaşım , kalmışsan kalmışsındır 2 hafta sonuç için erken bir süreç olabilir belki hiç belli olmaz , yıpratma sen ruhunu bedenini , bırak hersey olacağına varsın..

ayyyyyy

benimki dun gelmiş, kayınpederimin torun istediğini anlatıp duruo. bende Allah bilir herşeyi o ne zaman ol derse o zaman olcak dedim. evet tabi hayırlı zamanda saglıklı olsun inş dedi kapandı mevzuu. ne doktora gittğimi bilio ne eşimin gittiğini, hiçbişi bilmio. ugraşamam cunku onla ben ii cegeriolar adamı. sanki cocuk yapmak zorundayız. belki istemiyoruz biz, belki yanlız yaşıcaz

Son düzenleme:
Back
X