• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

dikkat dikkat!!!!!!!!!!!!
daha benim günüme var ama benden pembiş akıntı geliyo
niye geliyo
neden geliyo
çok geliyo
ya gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn .8:(:(:(:(:(:(:

hahahaahaha benimde çalışmam lazım ama hiç canım istemiyo desemmmm:
Tatlım sen doktora gitmişmiydin sendeki gelişmeler nedrr:?
Tülincim nasılsın şekerim..
canım benim çok iyiyim , allaha şükür , seninde iyi olduğunu okuyorum ara ara seviniyorum , allaha emanet ol tatlım
saol canım benim o senin guzelliğin. Sırıtıkım ben efet:52:
Hımmm kıs gulsen sana o kadar yazdıgım ileetinin hangisinde gülmeyen insan hissine kapıldın:):):)
hıhh sizee , sırıtık vallaha sırıtık
geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..

Latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))

gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? Varsa affola sizlere de selam olsun

yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)

tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))
banumm seninle dertleşemedik uzun zamandır uzak kaldık tatlım buradan yetişemiyorum ben kimselere , inşallah anacığının rüyası çıkardı güle oynaya verirsin bu haberi annene

bacılar bu soğan sumak olayı ne işe yarıo. biri Berrağa cevap verebilir miii??

Geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

Öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..

Yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)

Tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))

saol canım ne gosel anlattın. kızlar banu ile tulin de benim hayal ettiğim tipler valla şaşmadı. cok cok sekerler he aynı burdaki yazı karakterleri gibin:):):)

Beni de ruyada gorduler ama fos cıktı sımdıye kadar. hadi bakalım ins seninki cıkar. belkim de annene calısmaların malum oluyodur kızım. yavrum evladım cok calısıo cook dayanamam dıodur:):)

Geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

Öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..

latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))

Gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? varsa affola sizlere de selam olsun

Yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)

Tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))

evet tatlım az kaldı sogan kurunude uyguluyorum bu arda bende cok yogun akıntım yok dmek gecen ay bayagı ıltıhabım varmıs ıyı kotu temızlenmıs...bakalım banucum ıns bu ay gelır bebısler annenın ruyasıda hayır ola bellı mı olur annelık ıc gudulerı yanılmaya bılır teyzos :34:

bahsettiğiniz soğanla sumak ne işe yarıyor:26: ben soğan suyunu içemem die yapmıorum sizin dediğiniz daha cazip geldi bana:27:

adet duzensızlıgıne ıyı gelıyor.en onemlısıde yumurtlamaya ve duzenlı catlamaya yardımı cookmus ben uygulamıstım ve faydasını hakatedn gordum tavsıye edıyorum

saol canım ne gosel anlattın. kızlar banu ile tulin de benim hayal ettiğim tipler valla şaşmadı. cok cok sekerler he aynı burdaki yazı karakterleri gibin:):):)

Beni de ruyada gorduler ama fos cıktı sımdıye kadar. hadi bakalım ins seninki cıkar. belkim de annene calısmaların malum oluyodur kızım. yavrum evladım cok calısıo cook dayanamam dıodur:):)

noluyo kız orda yoksa siz benden habersiz buluştunuzmu heeeeeeeee

niye geliyo
neden geliyo
çok geliyo

8 gün var.. Yerleşme şeysi olmasın o sakın????

canım benim çok iyiyim , allaha şükür , seninde iyi olduğunu okuyorum ara ara seviniyorum , allaha emanet ol tatlım

hıhh sizee , sırıtık vallaha sırıtık

banumm seninle dertleşemedik uzun zamandır uzak kaldık tatlım buradan yetişemiyorum ben kimselere , inşallah anacığının rüyası çıkardı güle oynaya verirsin bu haberi annene

Evet tatlım yaaa, denk gelemedik de bugün ben pek giremedim.. Sayfalar akıp gidiyor valla arada ben de kaçırıyorum artık çoğu şeyi:))) İnşallah tülinim, hepimiz verelim artık bu müjdeyi yakında:) Sen nasılsın bu arada yavrimo? Bak ben belki gelebilicem nisan ortasından sonra izmire:)

beluş, elvan, emoş,berrak kızlar nasılsınız????:)

beluşummmmmmm.. sesime ses ver:))))

valla iyi diyelim ii olsun banucum..tembel karı yolunda gidiorum..azcık temizlik yaptım hemen yoruldum..ders çalıscam die pc başına oturdum olmadı buraya geldim 5e kadar hatta 5 bucua kadar burdayım inşallah..kpssye de mercimeğim içerde hazırlık yapıodur annesinin yerine..:))

kizlar siz nerden görüstünüz, KK toplantisi varda bizmi kacirdik :)

ama ben temizlik de yaptım ya yoruldum :))
doktora gtim keseyi gördük torch hemogram hormon ve idrar testi yaptı..ayın 26sında gtcem test sonuçlarını göstercem hem de mercimekcanın kalp atışlarını dinlicem nasipse..sen naptın..

bende 24. Gidicem canım ..
Inşallah duyarım kalp atışını duysam rahatlıyacam zaten..

geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..

Latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))

gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? Varsa affola sizlere de selam olsun

yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)

tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))

iyiyim canım ben çıkp bende biraz çalışsam iyi olacak..

gorme3dım canım yazını cıkmıstım dr a gıdıcem dıye ama kocam gelmedı daha notere ugramıs gec kalıcam ya neyse.yazdıgım gıbı
adet duzensızlıgı
yumurtlama
yumurtanın catlaması
tgıkır tıkır herseyı rayına sokuyormus.ben valla kaç kılo yıyodum hesabı yok :)))ıns kullanırsan sanada ıyı gelır

niye geliyo
neden geliyo
çok geliyo

:)))allah ıyılıgını versın hıc gulecegım yoktuu nasıl yazmıssın boyle ıns gelmez kırmızılar da gelsede canın saglıgı umutsuzluk yokkkkkkkkkkkkk

anlatmam mı beaaa, kitap yazraım ben senle ilgili gerekirse:)))))

Bakalım yavrimo rüyalara kaldı işimiz böyle:)))) annem bilmiyo çalışmalarıııııııııı, yani akışına bıraktığımızı biliyor sadece:))) anlatamam ben öyle şeyleri fazla anneme, sevmez zaten o da böyle şeyleri konuşmayı:))

evet tatlım az kaldı sogan kurunude uyguluyorum bu arda bende cok yogun akıntım yok dmek gecen ay bayagı ıltıhabım varmıs ıyı kotu temızlenmıs...bakalım banucum ıns bu ay gelır bebısler annenın ruyasıda hayır ola bellı mı olur annelık ıc gudulerı yanılmaya bılır teyzos :34:

Ayy aminn hayatım inşallah.. Bak demek ki soğan kürü faydalı, belki de sende iltahap vardı hayatım ondan bebiş gelemiyordu.. ben inanıyorum valla sen bu soğan kürüne ve denemelere devam, çok yakında alacaksın bebiş haberini, ha nisan mı mayıs mı bilemem ama fazla uzamayacak yani orası kesin:)

noluyo kız orda yoksa siz benden habersiz buluştunuzmu heeeeeeeee

aslaaaaaaaaaa, yapmayız öyle şeyler biz.. kız allahaşkına zaten ben teee nerede yaşıyorum nasıl buluşcaz be gizli gizli:))))

Back
X