• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Hala adet olmadım...Gecikmenin 6. günü...Laboquick marka gebelik testi kullanıyorum..Testlerde sorun oldupunu hiç sanmıyorum ama eşime eczaneden farklı marka test almasını istedim...Hiç adet olucakmışım gibi de bir şey hissetmiyorum..Sadece çok gazlıyım ama uykuya eğilimim var.Testlerde negatifi görmeyip pozitifi görseydim hamileliğe yorardım ama değilim..

yine geldi kırmızılar dün, bekliyordum gelmesin diye ama nasip işte , yine yeniden karşımdalar.
hayırlısı diyelim . NE OLUR benim için de dua edin kızlar, çok istiyorum hepiniz gibi ben de. bi de sabah en verimli zaman diolar ama sabah kalkamıyorum çalışıyorum, gündüzden zaten bi yorgunluk var. ama Yüce Rabbim Ol desin yeter napalım. bi de balla çörekotu -tarçın karıştırcam bakalım bu ay... sevgiyle kalın.ii haftasonları:)):52:
İnşallah Nisan ayı uğurlu gelsin arkadaşım..

Merhaba arkadaşlar..Yeni üyelerdenim ve prosödürün nasıl işlediğini bilemiyorum dolayısıyle daha araştırmalardayım nasıl nerden msj atılır dıye anlıyacagınız daha çömezim:P çok hızlı ılerlemeyın sıze yetıseyım:))

Hoşgeldin aramıza:) Bol şans..

kızlar iyi akşamlar.hemen konuya giriyorum lütfen bi fikir söyleyin.bugün 31.günüm.32 gün de bir adet oluyorum.bugün iki ayrı markayla test yaptım ilk beş dakkada silik çizgi çıktı.kızlar resmi yükleyemiyorum...
ankarada kan testi yapan yer bilen varmı bi yer sordum 60 lira dedi.oraya gideceğim yarın

Tatlımmm, çok sevindim valla, inşallah bugün bulmuşsundur kan testi yaptıracak bir yer ve bize müjdeyi verirsin.. Boooooooooool şans tatlım..:)

Arkadaşım değerinin 5'ten yüksek olması gerekiyor gebelik için. Eğer regli gecikmesi yaşadıysn tabi daha da yüksek çıkıyor... İnşallah gebesindir. Bu gece geçmek bilmez artık. Bana da geçmemişti.....

Kuzuuuuuuum... Nasılsın hayatımmm?:)

herkese selamlar ben 2008 den berı hamıle kalmaya calısıyordum kısmet buguneymıs adetım 6 gun gecıkmişti sukurler olsun kı bugun 4+6 hamıle oldugumu ogrendım.Belırtılere gelınce arada anı halsızlık ve uyku ıstegı ve arada da gecelerı ayaklarımın yanmasından baska bısey hıssetmedım goguslerıme gelınce her ay reglı donemımdekı sıslık ve agrılarla aynıydı ben bu ay hamıle olabılcegımı hıc dusunmedım aynı reglı belırtılerımı bırebır yasadım ha oldum ha olucam dıye bekledım ama ıkı testımde pozıtıf cıktı.Diyecegım su kı sabırlı olun ben cok bekledım emınım benım gıbı olan bı suru kısı var ama ümidinizi yitirmeyin demek kı herseyın bı zamanı var kı ALLAH bana bugune nasıp ettı ekım 2008 den berı hıcbır kere bıle korunmadım ama olmadı kendınızı sıkmamaya calısın ben bu ay bır kere bıle hamılelıgı aklıma getırmedım ılk defa dusunmedım ve hamıle kaldıgımı ogrendım kendınızı ne kadar sıkıntıya dusurursenız ne kadar strese sokarsanız o kadar ısler zorlasıyor.Bebek ısteyen herkese yurekten dua edıyorum suan kı yasadıgım mutlulugu en kısa zamanda sızlerde yasarsınız hepımızın saglıklı uzun ömurlü bebıslerı olur :3:

Çok tebrikler:) allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin...:nazar::nazar: Darısı başımıza:)

Eger;

-Sosyal aktivitelerinizi yumurtlama gunune gore ayarlamaya basladiysaniz
-Midenizin bulanmasi size mutlu ediyorsa
-Ozel hayatiniz bilimsel bir deneye benzemeye basladiysa
-Hayatinizi 2 haftalik zaman araliklarina bolunmus olarak yasiyorsaniz
-Kocaniza keciboynuzu, tarcin, ari sutu gibi seyler yediriyorsaniz
-Cay icer gibi sogan suyu iciyorsaniz
-Sadece internetteki arkadaslarinizin anlatacagi kisaltmalar kullaniyorsaniz (orn. SAT, BAT, OPK, PKO vb..)
-Kendinizi herkese vucut sicakligi grafinizi gosterirken buluyorsaniz
-Adres cubuguna f yazinca fertilityfriend cikiyorsa
-Her sabah sloganiniz 'atesimi olcene kadar benimle konusma' olduysa
-Madem hemen olmuyordu neden dogum kontrol haplarina bu kadar para harcadim diye dusunuyorsaniz
-Adet olduktan sonra bile bir umutla gebelik testi yapiyorsaniz
-Kucuk bir agriyi bile potensiyel hamilelik belirtisi olarak yorumluyorsaniz
-Bu kadar okuyacagimi bilsem en basinda doktor olurdum diyorsaniz
-Her ay bu defa rahatim olmazsa olmasin diyip negatifi gorunce agliyorsaniz
-Gebelik korlugu yasiyorsaniz (baska kimsenin goremedigi silik cizgiler gormek)
-Birden bire gercek hayatta tanimadiginiz kisiler en yakin arkadaslariniz olduysa
-Her firsatta internete girip gelismeleri 'hamis adaylari' arkadaslarinla paylasmakta sabirsizlaniyorsaniz

iste o zaman gercekten anne olmayi istiyorsunuz demektir :34:

Tamamen bizi anlatıyor bu daha ötesi yok yani:))))

Hala adet olmadım...Gecikmenin 6. günü...Laboquick marka gebelik testi kullanıyorum..Testlerde sorun oldupunu hiç sanmıyorum ama eşime eczaneden farklı marka test almasını istedim...Hiç adet olucakmışım gibi de bir şey hissetmiyorum..Sadece çok gazlıyım ama uykuya eğilimim var.Testlerde negatifi görmeyip pozitifi görseydim hamileliğe yorardım ama değilim..

Günaydın narmik.. Acaba kan testi mi yaptırsan?? belki geç döllenme olduysa henüz idrarda gözükmüyordur??

Günaydın narmik.. Acaba kan testi mi yaptırsan?? belki geç döllenme olduysa henüz idrarda gözükmüyordur??

Günaydın canım..Pazartesiye randevu aldım dr .dan..O zamana dek adet olmazsam yaptırıcam kan testini..Şimdi ha dediğimde evden çıkıp kan testi yaptırmaya müsait değilim..Malum 2 bebek var...Neden adet olamadığıma anlam veremiyorum..Ancak hamilelik olsa silik de olsa 2.çizgi olurdu sanırım..Ki daha önceki hamileliklerimde böyle olmuştu...Adetimin 17. günü ovulasyon testinde gülen yüzü görmüştüm..Yani pozitifti...Bu gün adetimin 34. günü...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlar naponuz
Günaydıııııııın yavrimooo.. ütüye girişcem ama ruhum topişimi yerinden kaldırsın diye bekliyorum:))))

Sen nasılsın asıl devam mı o pembe damlalar???

Günaydın canım..Pazartesiye randevu aldım dr .dan..O zamana dek adet olmazsam yaptırıcam kan testini..Şimdi ha dediğimde evden çıkıp kan testi yaptırmaya müsait değilim..Malum 2 bebek var...Neden adet olamadığıma anlam veremiyorum..Ancak hamilelik olsa silik de olsa 2.çizgi olurdu sanırım..Ki daha önceki hamileliklerimde böyle olmuştu...Adetimin 17. günü ovulasyon testinde gülen yüzü görmüştüm..Yani pozitifti...Bu gün adetimin 34. günü...

Evet haklısın, o kadar zaman geçtiyse görmen lazım ama bu hamişlik işleri her zaman bir dolu bilinmeyen ve gizem dolu yani sen daha iyi biliyorsun bizden:) O yüzden inşallah hamişsindir..:16: Ama yok değilsen de bir an önce gelsin kırmızlar da rahatla en azından..

Günaydıııııııın yavrimooo.. ütüye girişcem ama ruhum topişimi yerinden kaldırsın diye bekliyorum:))))

Sen nasılsın asıl devam mı o pembe damlalar???

bakmadım daha gülüm gece yoktu hiçbişe birazdan gitçem wc ye bakarım
boşver ütüyü ya gitme biyere

hep birlikte geçmeyelim kuzum sen inşallah kasım anneleri grubuna geç :21:

İnşallah listeye adımı yazmam bu sefer ama olursa da hazırım buna da:) Ama hamiş de kalsam ben sizlerle devam edicem, kasım aralık anneleri topiğine geçmiycem, hep beraber topiği açarız olmadı öyle devam ederiz, anca beraber kanca beraber bacım , yok öyle iş bitince gitmek:))

bayada geçmiş canım ya inşallah bebiştir

bakmadım daha gülüm gece yoktu hiçbişe birazdan gitçem wc ye bakarım
boşver ütüyü ya gitme biyere

nasıl bakmadın beee deli:)) sabah hiç mi gitmedin tuvalete , ne iradeli hatunmuşsun hey maşallah:)) kızım ben saat başı tuvalete giden bir tipim, şimdi soğan kürüyle birlikte bu yarım saate indi, bi de hamiş kalırsam sen düşün benim halimi:))

ama akşam yoksa bişey yok demektir, bak ben diyorum bunlar yerleşme kanamasıydı, içerde damarlar falan çatladı işte..:)

nasıl bakmadın beee deli:)) sabah hiç mi gitmedin tuvalete , ne iradeli hatunmuşsun hey maşallah:)) kızım ben saat başı tuvalete giden bir tipim, şimdi soğan kürüyle birlikte bu yarım saate indi, bi de hamiş kalırsam sen düşün benim halimi:))

ama akşam yoksa bişey yok demektir, bak ben diyorum bunlar yerleşme kanamasıydı, içerde damarlar falan çatladı işte..:)

ay bilmiom banuş ben çok heyecan yaptım dün tansiyonumu ölçtüm annemde kalp atışım 100 çıktı :)

ay beluş ben dayanamıycam bacım acaba şu fortel denen testten alsanda pazartesi yapsan mı ???

söz verdim kendime canısım günüm geçmeden yapmıcam zaten benim test bağımlılığım yok ben kolay kolay yapmam yapmıcamda
o mereti yaptığımda çok üzülüyorum sonuç negatif olunca kırmızı gelince inanki o kadar üzülmüyorum

söz verdim kendime canısım günüm geçmeden yapmıcam zaten benim test bağımlılığım yok ben kolay kolay yapmam yapmıcamda
o mereti yaptığımda çok üzülüyorum sonuç negatif olunca kırmızı gelince inanki o kadar üzülmüyorum

O zaman ısrar etmiyorum bacım el mahkum bekliycez 24 ü:)) haftaya ctsi yani.. off nasıl geçeek o bir hafta bee.. ehehehehe nasıl ama daha bi yangına körükle gider moddayım di mi:))))))

O zaman ısrar etmiyorum bacım el mahkum bekliycez 24 ü:)) haftaya ctsi yani.. off nasıl geçeek o bir hafta bee.. ehehehehe nasıl ama daha bi yangına körükle gider moddayım di mi:))))))

24 üne beklemem fazla çünkü ihtimal olarak yazmıştım ya ben geçen ay 19 unda başladım çünkü ben :):):):):):):) az kaldı azzz

Back
X