Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aynen ondan hastalanıyosan eğer yani olacaksa sert olurmuş olmayacaksa yumuşak
ama benimki sert

nerden biliyorsun belki adet olurken daha sert oluyor
kaç gün geçti bence testi geciktirme
negatifse bile öğrenmende fayda var çünkü beyin acaba dedikçe
adeti erteliyor ne zamanki ben adet değilim deyince adet gelyor canım
bu ay banada oldu adet zamanında olmayıncada stres oluyo sen beni dinle en azından idrar testi yap canım

nelı yaptın kız makarenoyu.bugun yemek derdım yoktu kocısım saolsun.balık soledık bugun.yarında ıspanaklı gozlememı yapsam dıyorum

:) bizde de haftasonu... cumartesi klasik balık günümüzdür. ama evde yapmayı sevmiyorum ben. ya gidip yiyoruz biyerlerde, ya da eşim pişmiş alıp geliyor.
pazar pizza cinci bişey günümüzdür. evde kendim yapıyorum ben, hazır yedirmek istemiyorum begüm'e. ya sebzeli, ya karman çorman bi pizza. kiş cinsi şeyleri de seviyoruz biz. pazar günü böyle bişiler yapıyorum. dün mesela ıspanaklı kiş yapmıştım. bayıla bayıla yedik.
sen şimdi ıspanaklı gözleme demişsin.. ondan söyledim yani, alternatif fikir olsun diye.

canlarım cıkıorum bende. yarın yıne geç geleceğim. öpüorum hepinizii
özlemcim öptüm canım.. görüşürüz.
ben de, yarın hemen hemen hiç gelemicem sanırım....

bence de.
gecikme olduğu halde, hala test yapmamakta ısrarcı olmak doğru bi hareket değil bana kalırsa da....

hatta düzenli adet gören kadınlarda, yumurtlama günü de bellidir ortalama.
ona göre, adet gününden evvel bile test yapılıp netice alınarak, psikolojik gecikmelerin önüne geçilebilir.

bana da müsade teyzoşlar...
öpüyorum hepinizi..
yarın hiç gelemicem gibi sanırım... özlüyorum ben sizi çookkkkk...

başbaaaşşşş

valla kiş in ne oldugunu bılsem alternatıf olurduda belkı :)))) maalesef nasıl yapılır bılmem nasıl seydır bılmem hıc yemedım adını duyuyorum ama.bızde gozleme delısıyız cocukalrda bızde cook severız esım ıspanagı hıc eksık etmez ewde haftada 3 sefer usenmem mutlaka yaparım.pızzada yaparım hazır hamur alıyorum fırından o sekıdle yapıyorum

bana da müsade teyzoşlar...
öpüyorum hepinizi..
yarın hiç gelemicem gibi sanırım... özlüyorum ben sizi çookkkkk...

başbaaaşşşş

ates almayamı geldın gııı nıye geldın nıye gıdıyon :)neyse gorusuruz begumu op benım ıcın.bas bass

Son düzenleme:

belus gitti ya test yapcak yada bize kızdı da gitti
inşallah hamilesindir canım ama yaşadıklarımızdan dolayı söylüyoruz
ben ne zaan yok adet değilim dedim hemen adet oldum

iyi akşamlar kızlar....umarım herkes iyidir..
yahu hamile olmak ne sitresli bişeymiş yaaa.
önce yumurtlama gününü bekle,sonra adet gecikmesini bekle.
evde 10 tane test yap,ikinci çizgiyi görünce tamam oldu hamileyim de..
sonra kan testi ver.bu seferde acaba değer düşük mü diye düşün.
sonra doktora git doktor keseyi göremesin,,,,haydiiii bekle 10 gün daha . sonra kalp atışı ya duyulmazsa diye düşün....:)))))
cumartesiden beri uyuyamıyorum valla.
ben tam adet günümden bir gün önce öğrendim malum aceleciyim biraz,, değerim 74 kafayı taktım ya artmazsa diye...
adetim gecikmeden acele ettim tabi:18::18::18::18::18:
çarşamda doktora gitcem ama kese mese görünmeyeceği için kendimi alttan hiç kurcalatmamayı düşünüyorum.zaten bi hafta sonra yine gel falan der heralde.
offf kızlar sitres yaptım valla.
hala kasık batmalarım devam ediyo özellikte son iki gündür.yani bugün muhtemel adet tarihimin birinci gün gecikmesi..
göğüslerim hala acıyor,bide akıntım çok fazla,açık sarı renkte.normal mi ki????

hepside çok normal canım
hiç hamile olmadım ama prof gibiyim canım
sen hiiiiiiiççççç canını sıkma stresede girme tadını çıkartt

canım benım yasadıkların hıssettıkelrın cook dogal seyler bızde yasadık aynılarını.sımdı bu ıkıncı gebelıgım olacak ıns.sızın kadar streslı olacagımı sanmıyorum cunku ne ne zaman bellı olur ne normal ne deıl.hangı zamanda ne oluyor erkenmı gecmı bıldıgım ıcın daha rahat olucam.stres yaparak gunlerını karartmayın kızlar tadını cıkarın bol bol keyfıne varın.hersey vaktınde bır bır olacak.degerın ıyı gıbı duruyo ustelık daha adetın gunu gelmeden yapmıssın .sıkma canını kalp atısı ıcın 6-8 hafta arasında mutlaka duyarsın pıtpıtları.stresle gun doldurmayın bırakın o sevıncı yasayın teyteyyy

sağol yaaaa....
içim rahatlıyo....
ay kızlar acayip bi duygu ...Allah isteyen herkese nasip etsinnnn

aminnn inşallah kızlar şimdi bebekonfor yazıyorsun ve karşına çok güzel beşikler çıkıyo valla ben bittim
birazda siz bitin inşallah bebişim olursa bu beşiklerden alcam
hani ekleniyor ya site birisi eklese hayrına ben bilmiyorumda eklemeyi

Kizlar bende hamileyimmmm yazmistim dahada oncede me zaman kafaya takmadim hamile kaldim 4 haftalik hamileyim. Kafinaza takmayin hep mutlu olun mutlaka allah gonlunuze gore vericektir dualarim sizinleee benide listeye eklerseniz sevinirimmm:)))

Kizlar bende hamileyimmmm yazmistim dahada oncede me zaman kafaya takmadim hamile kaldim 4 haftalik hamileyim. Kafinaza takmayin hep mutlu olun mutlaka allah gonlunuze gore vericektir dualarim sizinleee benide listeye eklerseniz sevinirimmm:)))

hayırlı uğurlu olsun canım
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin

yahu neler oluyor bana bole.muthıs bır bel agrısı gaz sancısı goguslerım sıstı kasıklarımda cekmeler batmalar arada bobrekelrıme vuran sancılar.adetıme 7 gun var acaba hamılemıyım yoksa adetmı olacamkı bnm belım agrımazdı hıc ne adette nede baska zaman ha bırde sık sık wc ye cıkıyorum beynım bana oyun oynuyor herhal

SUPERRRR tebrik ederim arkadasim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinn darisi basimiza insallahhhh....

insallah hamilesindir arkadasim ama 7gun daha da var 2 3 gun kala bir test yaparsin o zaman cikar belki hayirlisi olsun

insallah hamilesindir arkadasim ama 7gun daha da var 2 3 gun kala bir test yaparsin o zaman cikar belki hayirlisi olsun

hamılelık belırtılerı gıbı sankı bel agrısı bugun basladı dun bugun sıklastı.acaba psıkolojıkmı suan ıcın cok fazla takmıyorum aslında.erken deılmıkı belırtıler ıcın uff be beklemek gun saymak ne gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…