- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.261
:))) ya banuşşş ne bileyim değer az çıkınca kfam karıştı.yarn gitcem doktora bakılm ne kadar çıkıcek değer.ayyy şu zamanlar bi geçsede rahatlasam :)))
merhaba hanımlar... romaroma nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
Görüşürüüüüz hayatım:) Kolay gelsin.. senin misafir haftan bu hafta galiba:)ıns tatlımmm.. ben kacar aksmada mısafırım var bazı eksıklerım var onları tamamlayayım sonra dus falan alacagım ıslerım bıtırdıketen sonra donerım yıne opuyorum hepnızı.....
merhaba canım :)
iyiyim çok şükür soğan kürüne başladım canım onu yapıyorum bu ayki çalışmalarda başladı artıkın şu 1 hafta çok öenliçalışıyoruz işte
sen nasılsın ne var ne yok canım
Görüşürüüüüz hayatım:) Kolay gelsin.. senin misafir haftan bu hafta galiba:)
Merhaba:) senin nasıl gidiyor çalışmalar??:))
Görüşürüüüüz hayatım:) Kolay gelsin.. senin misafir haftan bu hafta galiba:)
Merhaba:) senin nasıl gidiyor çalışmalar??:))
panik yapma yahu, hergün yapmana gerek yok zaten, biz başlangıcı 20 dedik, yanlış hatırlamıyorsam zaten 24 gibi falan yumurtlaman..ay dun mısafırlerımı kendı ıstegımle aldım bugun kıler yoktan yere cıktılar :))esım kabul etmıs ılla gelecegız dedıkelrıne adam bırsey dıyememıs guya:))daha bende adamcagıza kızıp cagıramdım yok gelsınler ben mısafır ısını severım gıdıp gelmeyı ama bu hafta yogun calısmam lazımdı banu 20 30.arası calısmalıydım 20.gunu oldu ama bugun 22 aksam kac gıbı gıdrler bılemem bugun yakalayabılrmıyız yoksa kacırdık mı bılmem artk....
Banucum hoşgeldin bebeğim... Kocayla henüz eritmedik buzları ama boşver halledecez elbette ki..
Tusenim vallahi yetişemedim ben ama kılar yardımcı olmuşlar kusura bakma güzelim..
benim tahminime göre 25 inde ovulasyon günüm tesadüf buya 25 mart benim doğum günüm inşallah en güzel hediyeyi verir rabbim bana bu yıl
Kızlar bua arda ben narmiki çok merak ediyorum,en son pozitif gormustu ama sonrasında ne oldu acaba ????
kız yazdım ben sana sen görmedin
bu ay daha iyiyim çok şükür, sabretmeyi öğrendim ister istemezbenim içinde çok önemli bu hafta elbette inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder bizede bebelerimizi
Dalin konuşmuş dün, biraz daha iyiymiş, galiba bugün yeniden kan testi yaptıracaktı.. Düşük tehlikesi vardı çünkü, inşallah değerleri yükselmiştir iyidir, sonucu öğrenemedik daha..
Amiiiiiiiiiiin, inşallah hayatım:) güzel bir doğum günü hediyesi olurdu gerçekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?