• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Ben baktım netten, üst dişlerinin, eline eteğine düştüğünü elinde tuttuğunu falan görmek neslin çoğalacağına işaretmiş, hamile olmak ya da haberini almak demekmiş:))))

bu ruyayı yı kım gormus tatlım yorumunu okudum su bır kac hafta once bende ruyamda dısımın dustugunugordum tam hatırlamıyorum ust mu alt mı dıye on dıslerımden bırıdı ruyada ne kadar kotu oldu nasıl guleceGım dıye dert etmıstım:))waalla bu yoruma bayıldım...

Son düzenleme:
İNŞALLAH tek isteğim öyle dua ettim ki geçen gece yatmadan önce rüyamda denizde yüzüyodum ve arzuların gerçekleşmesine daleletmiş ama umutlanmak ta fazla istemiyorum bakalım beklicem biraz daha pazar günü olmazsam yaparım

bende üç gün önce o deniz rüyasını gördüm tatlım.. ama ben zaten kirmızıları görmüştüm rüyadan önce:)) herşeyin hayırlısı canım...

bende öle her an gelecekmis gibiyim, benim gögüslerimde hafif bi siskinlik var ve hafif sanci, bende beyaz akinti var, internetteki arastirmaya göre oluyomus ,bilmiyorumki. Hic belirti hissettinmi ?

her an olcakmış gibiyim o kadar başka farklı bişey yokbende göğüslerimd damarlar da belli ama geldimi gelmedi mi diken üstünde oturuyorum sabahtan beri çalışıyorum bide yicem kafayı yada yedim hepsini ben kendim yapıyorum valla bilmiyorum ne oluyo

tatlım o zaman bu beyinleri hafife almamak gerekiyor,, insanı deli ederi bu beyin oyunları:)) o zaman senin rüyaların çıkıyor tatlım.. bu ay oğluşun geliyor diyebilirmiyiz ne dersin daha erkenmi...?? sevinmek için...
Keşke diyebilsek de yok bacım, yani karamsarlıktan değil, inan hiç bişey hissetmiyorum ben hamişlikle ilgili, nisanı planlamaya başladım bile.. Ama inşallah yanılıyorudur tabii o da ayrı:) Hem kız gördüm ben rüyamda:))
kucağıma veriyordu annem..

bu ruyayı yı kım gormus tatlım yorumunu okudum su bır kac hafta once bende ruyamda dısımın dustugunugordum tam hatırlamıyorum ust mu alt mı dıye on dıslerımden bırıdı ruyada ne kadar kotu oldu nasıl gulecehım dıye dert etmıstım:))waalla bu yoruma bayıldım...
ben gördümmm:)) iki kez gördüm bu ay:)
üst dişlerim tamamen elime düştü..

bende üç gün önce o deniz rüyasını gördüm tatlım.. ama ben zaten kirmızıları görmüştüm rüyadan önce:)) herşeyin hayırlısı canım...

Ahahahaha demek ki neymiş, rüyalara da takılmayacakmışız:)))) Ama belki nisan ayına dairdir bu rüya gülsen??

Son düzenleme:
İNŞALLAH tek isteğim öyle dua ettim ki geçen gece yatmadan önce rüyamda denizde yüzüyodum ve arzuların gerçekleşmesine daleletmiş ama umutlanmak ta fazla istemiyorum bakalım beklicem biraz daha pazar günü olmazsam yaparım

seni okadar iyi anliyorumki , bende cok istiyorum ama esim her gece dua edio etrafima fir dönüyo yerimden kaldirmiyo beni yapma etme diyorum ama olsun canim diyo en azindan nasil bi his oldugunu tatmis oluyoruz diyoe beni daha cok üzüyo, ben aslinda kendimden cok ona üzülücem cok heveslendi :(((

Allah dualarini dah dogrusu dualarimizi kabul eder insallah canim ya, insallah burda olan herkezin allahim bu sene kucagina bi bebish verir.

Keşke diyebilsek de yok bacım, yani karamsarlıktan değil, inan hiç bişey hissetmiyorum ben hamişlikle ilgili, nisanı planlamaya başladım bile.. Ama inşallah yanılıyorudur tabii o da ayrı:) Hem kız gördüm ben rüyamda:))

bence tatlım senin rüyanın tersliği burda çıkıyor ortaya senin kızın değil oğlun olcak:))) yoksa rüyan çıkcak küccük bi farkla oda oğluş olcak...:))

daha ne işte,, senin rüyaların doğru cıkcak kuzum...

Ahahahaha demek ki neymiş, rüyalara da takılmayacakmışız:)))) Ama belki nisan ayına dairdir bu rüya gülsen??

benimki nisan ayınadır inşallah tatlım ama senin ki bu ay olsun.. önce abiler doğsun.. sonra ben kız kardeş yaparım onlara..:)))

her an olcakmış gibiyim o kadar başka farklı bişey yokbende göğüslerimd damarlar da belli ama geldimi gelmedi mi diken üstünde oturuyorum sabahtan beri çalışıyorum bide yicem kafayı yada yedim hepsini ben kendim yapıyorum valla bilmiyorum ne oluyo

piskolojimizde ayni desene, bende diyorum acaba kendimi yapiyorum diye sonrada oha yani okadar seyide insan kendi kendine yapamaz diyorum. Valla benim düsüncem cok fazla kafayi taktigim icin gecikme yapio bence bende, keske yanilayim ama bilemiyorum. Senin gibi karma karisigim.

banucum sana yazdıklarımın yarisı üstekinde sarı kutu içinde çıktı ordan da bi okuyuver tatlım yaa:)))

Okudum tatlım, baktım şimdi hamiş olsaydım dediğin doğru oğlan olacağına delaletmiş.. ama genel olarak kız çocuk doğurduğunu görmek, bolluğa, güzel haberlere, feraha çıkmaya delaletmiş.. zaten dişlerimin dölükdüğünü de aynı rüyada gördüm.. bebek doğdu annem sarıp kucağıma verdi ve birden bütün dişlerim elime döküldü.. çok garipti valla, ürpererek uyandım.. hayırdır inşallah..

piskolojimizde ayni desene, bende diyorum acaba kendimi yapiyorum diye sonrada oha yani okadar seyide insan kendi kendine yapamaz diyorum. Valla benim düsüncem cok fazla kafayi taktigim icin gecikme yapio bence bende, keske yanilayim ama bilemiyorum. Senin gibi karma karisigim.

aynen kafam karışık eşimde üzülüyo benle beraber allah bilir herşeyi isteğen herkese versin

oooo bakıyorum şunandaki konumuz rüya hadi bakalım inşallah güzel rüyaların hepsi çıksın kızlar...
arkadaşımda 1 akşan öncesi rüyasında 1arkadaşını hamile bebeği oluyomuş görmüş ertesi gün onu ben aramıştım ben hamileyimdiye
yine bu aynı arkadaşım ben evlenmeden önce beni rüyasında görmüş hatta eşimi tarif bile etmişti ve rüyası çıktı ben onun rüyalarına inanıyorum oyüzden
banucum seninde rüyaların çıkıyo bence..
bende kendimi hamile görüyodum sürekli ve gitmek istemediğim bi doktor vardı ona gidiyomuş görüyodum ve ne oldu biliyomusunuz şuanda ben o doktora gidiyorum hahaha:

aynen kafam karışık eşimde üzülüyo benle beraber allah bilir herşeyi isteğen herkese versin

Kızlar yapmayın ama böyleee.. ben burda rüyama daldım diye hemen karamsar moda girmişsiniz:)) Açılıııın ben geldimmm:)

sfsfs, Emosh, yaşlarınız kaç kızlar? kaç aydır deniyorsunuz? Niye kendinizi de eşlerinizi de üzüyorsunuz, ne sağlık sorunları olan kadınlar doğuruyor da siz mi doğuramayacaksınız? olacak o bebişler kızlar, ama sakin olmak lazım pozitif olmak lazım azıcık:) Valla alıcam elime sopamı az kaldı kızıyorum haa:))))))

:)))YOKSA IKIZIN MI OLCAK SENIN:))ayyy bukadar mı benzer olduk bırbımıze ruyalar bıle ortak aynı seylerı gormye basldık ben o ruyayı gordum cok takılmadım elıme dustu onu cok ıyı hatırlıyorum ama alt yada ust dıs mı dı onu hatırlayamdım e hayırlısı:))aman da gelsın artık bebısler....

Güldencimmm.. İnşallah hayatım:)
Valla geçen ayki tutmuştu, negatif test görmüştüm rüyamda:) bakalım bu tutacak mı, tutarsa herkes için istiareye yatcam valla her gece:)))

Kızlar yapmayın ama böyleee.. ben burda rüyama daldım diye hemen karamsar moda girmişsiniz:)) Açılıııın ben geldimmm:)

sfsfs, Emosh, yaşlarınız kaç kızlar? kaç aydır deniyorsunuz? Niye kendinizi de eşlerinizi de üzüyorsunuz, ne sağlık sorunları olan kadınlar doğuruyor da siz mi doğuramayacaksınız? olacak o bebişler kızlar, ama sakin olmak lazım pozitif olmak lazım azıcık:) Valla alıcam elime sopamı az kaldı kızıyorum haa:))))))

CAnim benim benim yas 30 1 senedir deniyoruz, esimde Varikosel sorunu vardi ameliyat oldu ihtimalimz düsük bizim doktorlara göre, ben daha dogrusu esim ondan bukadar cok üzülüyo, kendisini sorunlu olarak görüyo, ben o belli etmiyorum üzünütümü bosver olmnazsa olmaz hersey allahtan diyorum o bu piskolojimi görümpyo üzülmesin diye, destek cikmaya calisiyoru, Burda sizinle bukadar acik konusuyorum arkadaslar , bana iyi gelioysunuz burda güc toplayim kocamin karsisina daha umursamaz cikabiliyorum.

Back
X