Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Slm kızlar nasılsınız banucum ben hep heves ettim bu sefer tam tersini düşünüyim dedim belki tutar diye kafayı takmamak aslında amaçım yoksa çalışmalara devam

merhaba tatlım, iyi düşünmüşsün takma tabii kafana ama çalışmaya da devam..

Dış gebeliği hiç bilmiyorum arkadaşım.. İnşalah hamilesindir.. Üzerinde çok düşünmemeye çalış..Olumusuz düşündükçe kendini yıpratırsın sadece, rahatlamaya ve adetini beklemeye çalış..Sonrasında zaten ne olup bittiği anlaşılır.. Hayırlı haberler olsun inşallah..

Aaaaa canımmmmm, hoşgeldin sayfamıza.. Nasıl bakalım bizim tatlı çiçeği burnunda hamişimiz??:)) doktor kontrolün vardı bugün , nasıl geçti???

aaa deme öyle üzülürüm

özledim walla, yapacak bişey yok:) anne bu özlenmez mi:)

Bence mavibattaniyenin söylediklerini dikkate al tatlım, o da çok ağrılı ve endişe dolu günler yaşadı hamileliğini öğrenene kadar, bu konuda seni hem iyi anlar hem de en doğru tavsiyeyi verir..

Son düzenleme:
Aaaaa canımmmmm, hoşgeldin sayfamıza.. Nasıl bakalım bizim tatlı çiçeği burnunda hamişimiz??:)) doktor kontrolün vardı bugün , nasıl geçti???

Canım karıştırdın herhalde yaa. Benim bugün kontrolüm yoktu. Pazartesi gideceğim. Testlerimi yaptıracağım. Belki kalp atışlarını da duyarız diyorum. Ay ne güzel olur. Sen bu arada 4 aylık mı evlisin

benim aklımda cuma kalmış niyeyse:)) hatta bugün bakınıp durdum sana yazdın mı diye gelişmeleri ama yanlış hatırlıyormuşum günü:)))

Evet hayatım bu ayın 22 sinde 5 ay olacak

benim aklımda cuma kalmış niyeyse:)) hatta bugün bakınıp durdum sana yazdın mı diye gelişmeleri ama yanlış hatırlıyormuşum günü:)))

Evet hayatım bu ayın 22 sinde 5 ay olacak

Ay senin bayağı erkenmiş yaaa. Ama olsun. İnşallah sağlıkla hamile kalacak ve bebeğini kucağına alacaksın inşallah

Ay senin bayağı erkenmiş yaaa. Ama olsun. İnşallah sağlıkla hamile kalacak ve bebeğini kucağına alacaksın inşallah

ahahahaha evlilik tarihi yeni de yaş geç tatlım 36 oldum geçen ay:)) İnşallah hayatım, hayırlısı olsun diyorum hep kendim için.. Sen de pazartesi gidip bebişinin kalp sesini duyunca haber ver bana, gördüğün gibi meraktan tarihleri falan karıştırıyorum ben, yaştan da olabilir ama öyle demek işime gelmiyor:)))

bebek isteyen eşlerin tek amacı çalışmak ve gebeliği elde edip o güzel mutlulugu yaşamak allahım emeklerimizin karşılıgın inşallah en yakın zamanda verir...

Evt cnm allahım inş. hepmize verir, mart listesi bebiş dolar yarabbimmm

Aşk olsun yaşında ne var senin :) Pazartesi kontrole bir gideyim de haber vereceğim. Bakalım inşallah güzel şeyler olur. Herşey yolunda gider inşallah benim için...

herkeze slm
bende mart ayında hamile kalmak istiyorum o yüzden daldım aranıza :)
inş bu formdan hep beraber haöiş kalıp çıkarız

arkadaslar ben yumurtladim galiba bu kesin akintim o kadar sunuyoki inanamazsiniz belkide ben hep son hafta yumurtluyodum ondan bebisim olmuodu 4 aydir bugun calisma var insallah adet olana kadar hergun yapmayi planliyorum sevincten havalara ucuyorum dua edin bana nolur bu ay yumurtlamadim diye o kadar agladimki Rabbim yuzume guldu ovulasyon testi yapmasaydim bu ay yine 14 15 16 da calisip bu gunlerimde ihmal edicektim dua edinde bebisimiz olsun bu ay:)

yanı 15 gun kala baslayacagız demek kı dogrusu bu mu sımdı:) senınle beraber basldık sen soylemıstın ya ama banda matıklı bzıım yaptıgımız gelıyo yumurtlamyı kolaylastırmıyo mu ıste hazılıyoruz su yumurtaları:)neyse dedgın gıbı dıger sefer artık 15 gun kala baslarız ıns baslamamız musadee etmez mart ayıda su sogandan kurtuluruz :)

:)yazdıgın gec okudum arada bır olur boyle seyler takma :)sogan kuru ısı senın dedıgın gıbı yaparım artık:)adetten once 5 gun kala falan yapmayayım degılmı sadce adetten once 15 gun demıs doktor e bılmıyoduk erken basladık aslında mantıken erken baslamk yumurtlamak ıcın onceden hazılanmak daha ıyı dgeılmı e ozman gecmıs olmuyo mu:)yaaaaa ben galıba 15 gun yapıp ara vermeden bır 15 gun daha mı yapsam cok mu olur ozman olmem ıns:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…