- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.601
Banucum merhabalarrSanmaki unuttum sizi ara ara bakıorum size Kendimi uzak tutmaya çalışıorum kafama takmamaya çalışıorum hamişlik olayını o yuzden yok şu test bu kür konularından uzak duruyorum hatta okumamaya çalışıorum hep acabalar kafamı bulandırıyor her şeyi oluruna bıraktım ben saten yolun başındayım diye teskin ediorum kendimi
Bu arada biliorsun adet oldum du ondan mıdır nedir bir bel ağrısı mafoldum hırsımdan ağladım hareketlerim sınırlandı resmen
kaç gundur yatıyordumbugun biraz daha iyiyim şükürler olsun
doktor bana dediki yumurtaların oluşmuş , çatlamış bundan sonrası sizin becerinize kalmış ,,,eğer bu ay tutmazsa yani biz beceremezsek hangi doktora gitmem gerekecek bilemiyorum...:):)
Selam kizlar, herkese güzel bir hafta dilerim, ben kötü basladim bu haftaya, grip oldum
bide bir kac gün sonra adet olucam, sinirlerim alt üst her gördügüme catiyorum, en cokta
esim nasibini aliyor :)
Amin hayatım, mart listesini topluca martta hamiş kalanlar diye değiştiririz inşallah:))
doktor bana dediki yumurtaların oluşmuş , çatlamış bundan sonrası sizin becerinize kalmış ,,,eğer bu ay tutmazsa yani biz beceremezsek hangi doktora gitmem gerekecek bilemiyorum...:):)
Banucum merhabalarrSanmaki unuttum sizi ara ara bakıorum size Kendimi uzak tutmaya çalışıorum kafama takmamaya çalışıorum hamişlik olayını o yuzden yok şu test bu kür konularından uzak duruyorum hatta okumamaya çalışıorum hep acabalar kafamı bulandırıyor her şeyi oluruna bıraktım ben saten yolun başındayım diye teskin ediorum kendimi
Bu arada biliorsun adet oldum du ondan mıdır nedir bir bel ağrısı mafoldum hırsımdan ağladım hareketlerim sınırlandı resmen
kaç gundur yatıyordumbugun biraz daha iyiyim şükürler olsun
hoşgeldin. geçmiş olsun canım. coook dikkat et kendine. bu sene cok fenal salgın oldu bu yine. bir de bir yakaladımı kolay kolay bırakmıo. bende aynen adet olucam geçen haftadan beri sancım var. hele bugun. ayaklarım BUZZZZ gibi suanda. olecem, dişlerim kırılcak artık sıkmaktan:)
YALEL GÜNAYDIN SANADA İYİ HAFTALAR OLSUN... GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ..SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE OLSUN HERSEY...
amiinnnnn...... bu ay, marttaaaaaa... kedilerle beraber, bizler de nasipse yavrulayacağızzzzzzz :)))
inşallah canım bu ay cok umutluyum... inşallah dıger arkadaslarla beraber mart ayında hamile kalanlar topiği açarız bıdahakı aya
inşallah canım inşallah
ay ama o peppe de pek şirin pek tatlı :) çocuğum olmadığı halde şarkılarını ezberledim resmen :)
ay o pepee, insanı deli ediyor. günde 5 kere var, sürekli aynı bölümleri dönüyor. ayda 1 bölüm yeni ilave oluyor.
canım benim 2.gün zaten kan(hormon) testlerim yapıldı..eşimde spermiyogram yapıldı,normal dendi ama
şimdiki doktorumu yeni buldum sonuçlarımıda götürürüm yanıma,bidaha test istemez herhalde..
doktor değiştirdim çünkü işyerime yakın biyerden buldum ki çağırdığında gidebileyim..
off umarım bu ay hamiş olurumda uğraşmam doktorla falan neyse benimkide züğürt tesellisi:)
2senedir olmayan şimdimi oalcak:)
Çocuk nasıl yapılamaz kitap yazacağım valla:)
aaa sen de amma umutsuz konuşmuşsun yahu.. yassaaaakkk arkadaşım :) burda negatif düşünce yassaaaakkkkkk :)))
Aaa sen izmirde mi okudun yalelcim hangi üniversite?:) belki karşılaşmışızdır seninle:)))
:)) 9 eylüldeydim ben banu, 98 grişliyim, 2002 çıkışlıyım. sonra da y. lisans yaptım yine 9 aylülde. velhasıl 2005'e kadar izmirdeydim. süperdi. buca'da.
sen nerdeydin? izmirli misin?
cok geçmiş olsun. benimde belim cok agrıo. sağa sola donemiorum rahat sanki oldugum yerde kalıcakmısım gibi geliyor. ii bari dinlenebilmişsin. tekrar geçmiş olsun dikkat et
İyi haftalar olsun sana da tatlım.. Geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, hem nereden biliyorsun kırmızılar gelmez belki bu ay?Eşine de çatma yazık adama:) gerçi ben de yapıyorum onu ya , telef olacaklar adamcıklar elimizde:)))
canim benim cok dikkat et hele ayaklarina, valla benim ayagim bir üsüdümü artik kasik agrilarindan
duramiyorum, onun icin cok dikkatliyim, yatakta bile corap giyiniyorum
Ya sizede oluyormu benim cok kasik agrilarim oluyor, doktora gittim bir sey yok diyor, bazen kafam cok takiliyor,
kesin bir sorun var diyorum, artik doktor sinir olmaya basladi bana galiba, ters ters cevaplar veriyor :)
geçmiş olsun tatlımmm... hemen iyileş, keyfin neşen yerine gelsin bir an önce.. Haklısın bazen okudukça insanın kafası daha bir bulanıyor, tüm belirtileri kendinde aramaya başlıyor farketmeden, seni de kötü yapıyorsa okumamakla iyi yapıyorsun..
Eee senin yumurtan çatladıysa hamişsin o zaman öyle olmuyormuydu alla alla
sağolun kızlar:)bende yüksek moralle deneyeceğim bundan sonra:)
ama karnım ağrımaya başladı bile,yarın adet olacağıma eminim,maşallah belirtilerim bile standart,hani hamile kalsam o an bile hissederim okadar vücudumu tanıyorum
napalım bu ayda genç kız misali olurum adetimi ama önümüzdeki aya gol olsun bee:)
Benim adetlerim çok sancılı geçer ağrı kesici almayıncada geçmezdi bu sefer sanki belime vurdu kazık gibi oldu belim
Yıllar önce inciltmiştim belimi hep kollarım dikkat ederim ama bu sfeerki çok başkaydı sonunda ağrıkesici aldımda kesti
Teşekkur ederim Sende dikkat et bazı bel hareketleri var onları yapıorum sabahları bel kaslarım kuvvetlensin die bakalım inş. şifa bulurum...
canım benim 2.gün zaten kan(hormon) testlerim yapıldı..eşimde spermiyogram yapıldı,normal dendi ama
şimdiki doktorumu yeni buldum sonuçlarımıda götürürüm yanıma,bidaha test istemez herhalde..
doktor değiştirdim çünkü işyerime yakın biyerden buldum ki çağırdığında gidebileyim..
off umarım bu ay hamiş olurumda uğraşmam doktorla falan neyse benimkide züğürt tesellisi:)
2senedir olmayan şimdimi oalcak:)
Çocuk nasıl yapılamaz kitap yazacağım valla:)
kızlar size bişey diyim mi.. kasık ağrılarımız var, batmalarımız vaarrr... her bişeyler var velhasıl hepimizde :)))
ama bunlar eskiden de vardı muhtemelen.. şimdi farkediyoruz.
kafaya takınca, farkediyoruz. veya olmayan şeyleri var gibi hissediyoruz :))
dün akşam da benim kasıklarım çatladı ağrıdan... ne yumurtlama günüm, ne regl günüm... hiçbişey yok :)) üşüttüm mü naptım bilemiyorum.
canim benim cok dikkat et hele ayaklarina, valla benim ayagim bir üsüdümü artik kasik agrilarindan
duramiyorum, onun icin cok dikkatliyim, yatakta bile corap giyiniyorum
Ya sizede oluyormu benim cok kasik agrilarim oluyor, doktora gittim bir sey yok diyor, bazen kafam cok takiliyor,
kesin bir sorun var diyorum, artik doktor sinir olmaya basladi bana galiba, ters ters cevaplar veriyor :)
:)) 9 eylüldeydim ben banu, 98 grişliyim, 2002 çıkışlıyım. sonra da y. lisans yaptım yine 9 aylülde. velhasıl 2005'e kadar izmirdeydim. süperdi. buca'da.
sen nerdeydin? izmirli misin?
kızlar size bişey diyim mi.. kasık ağrılarımız var, batmalarımız vaarrr... her bişeyler var velhasıl hepimizde :)))
ama bunlar eskiden de vardı muhtemelen.. şimdi farkediyoruz.
kafaya takınca, farkediyoruz. veya olmayan şeyleri var gibi hissediyoruz :))
dün akşam da benim kasıklarım çatladı ağrıdan... ne yumurtlama günüm, ne regl günüm... hiçbişey yok :)) üşüttüm mü naptım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?