dolunaycım bir dakka ev taksidini sen kendinmi ödüosun. peki eşin çalıştıgını ne yapıyor. ya yanlış bişi sorarsam nolur kızma. ben de o kadar agır şeyler yasadımki bu terketme olayından once seni cokk cokkk iyi anlıyorum. ay inan su anda tuylerım dıken dıken oldu gozlerım doldu. sana sıkı sıkı sarılmak ısterdım su anda. bız varya sorumluluk sahıbı ınsalarız o yuzden bunları yasıyoruz. benimde esim kirasını babası oderken benım altınlarımı bozudurp araba aldı altına ve bunun arkasından takip etti olaylar. ayy nler neler bak sinirim bozuldu yine. bilemiorum tabi su an detaylı neler olup bitio o yuzden yanlış bişi yazarsam nolur kusuruma bakma. yanı senin sırtında manevisini geçtim artık maddi sıkıntı var buyuk. eşin bunun ne kadarını paylaşıyor bilemedim. maddiyat yuzunden mi istemiyor bebek bunu da bilemedim.

((
araba aldık krediyle,eşimin maaşının yarısı araba taksidine yarısıda benzine gidiyor..
işyeri çok uzakta normalde toplu taşımayla gidebiliyor ama 1saat fazla uyumak için yada 1dakika işe geç kalmamak için çok
sık arabayla işe gidiyor..aylık benzin parası inan taksit kadar..hatta çoğunlukla mutfak paramdan eşime para veriyorum,ne üstüme bişey alabiliyorum ne kuaför yüzü görüyorum..iyice erkek oldum...arabayla gitme diyorum,bana tip tip bakıyor
bu işyerine girmesi için çok ısrar etmiştim...çok avantajlı bir yerdi onun için ama eşim bunu anlayamadı başta,
böyle bir fırsatı sırf uzaklık yüzünden kaçırmasını istemedim..şimdi işinden memnun şükür ediyor,kendine güveni bile arttı,
daha da iyiye gidiyor kariyer olarak ama yol konusu yüzünden beni hiç affetmiyor..annesi babasıda hep
oğlum bu karda kışta nasıl gidip geliyor diye telefon açıyorlar bana..bende ayarlayabilirsem orda iş bulurum demiştim ama kısmet işte
şuanki işim gibi bir yer bulamadım..birkaç yerle görüştüm ama kariyerimi aşağılara nasıl indireyim?eşim kariyer yapsın diye bukadar uğraşırken kendimden bukadar fedakarlık yapamam...üstelik daha az maaşa talim edersem borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz bunu da düşünmüyor...
bilmiyorum özlemcim ben öyle 1aylık terkedemem..eğer gücüm varsa onu bir gün bile görmemeye,toptan terkederim ama
onu seviyorum..çok emek ettim ben ona..hep sevgimden. şimdi bunları yaşamak..ağrıma gidiyor..bunları hakettiğime inanamıyorum