Aaa bak doğru diyorsun, özleeeeem duuyormusun bizi yavrimooo, sıkı çalış marta, sağlam hislerimiz var seninle ilgili:)
Ay sorma bu 30 lar ne fena, unutkanlık bi yandan bebiş için geç mi kaldım korkusu öte yandan.. Bakalım hayırlısı ama gelsin artık bebişler di mi, acele etmeleri lazım biraz.. O hooop diye hamile kalanlara ben de şaşıyorum, şansları daim olsun tabii, ama işte bazısı var kocası üstüne ceketini atsa hamile kalıyor bazısı da bizim gibi adama atla atla yine cık yani:)))
Günaydıııın tatlım...
Amaaan sormaaaa, ne hamaratım ne hamarat:)) Yok valla az daha iş yapmazsam ada boşayacak beni :))
Di mi ama yaaa, sıkıntıyı biz çekelim o gitsin babaya benzesin:) Sana da çok az kaldı tatlım ya, nasıl gidiyor belirti vs?
Kuzuuummm, sık dişini, bekleyişin çoğu gitmiş azı kalmış, ben de çatlıyorum meraktan ama test yapıp olumsuz bir şeyler görüp yaşamaktansa beklemeyi tercih et derim..Adet olacakmışsın gibi belirtiler yaşaman da çok normal, öyle oluyormuş çünkü, çok okudum da ben belirtileri forumda ehehehe ordan biliyorum:) İnşallah doudur göbüşün kuzum..
Günaydın tatlım.. Nasılsın bugün? Kelam dün umudu kesti kendini mart listesine yazdırdı ama bilemiyorum tabii..