- Konu Sahibi pembemasal
- #4.901
canomm nbr iyimisin.
şimdi anlatayım biraz uzun olabilir ama anlatacam walla:):) şimdi ben gittim dr zaten 5 te gel demişti ama ben 4:10 da ordaydım. 5 te aldılar beni. iki tane mahkeme suratlı karı. biri beni hazırlıo digeri aletleri yerleştirio. anaaaammmm ne gorim orda makasss. dedim murat bey çekmicek mi filmi, evet biz hazırlıos o çekcek dedi. eger murat çekmicek olsaydı ben ordan kaçtıydım. masakı gorurdum durumuyum. neyse ben yattım falan bekliom ole kurbanlık gibin bu arada beyniminiçinde o makasla kaç kere ameliyat ettim kendimi bilemezsiniz. hem ameliyat ediorum hem yalel e sayıyorum:))))))))) o sırada tepemde bir güneş. Allah ım dunyama güneş doğdu. dr um gülüceklerle bana bakıo, naber özlem nasılsın cesaretli hastam benim dio. dedim korkudan bayılcam. aa nie kay bakim accık kenara dedi yanıma oturdu. e dedim makas var orda. yok dedi bizim makasla işimiz yok dur ben sana ne kullanacağımı gostereyim eldivenlerimi takp dedi. yok dedim gosterme korkarım ii ce. hayır gostereyim ki bil rahatla dedi. gosterdi anlattı falan. dedim herkesin suratı 5 karış iice bunaldım sen gelene kadar kaç ameliyat yaptım burda. ee ama özlem saat olmuş enrdeyse 6 mesai bitmiş sen filme gelion die güldürdü beni falan fıstık. evet işte o an. hemşirecik hiç korkma canım bişi yok sık elimi sıkıom bende acaba acıdımı??? neysem zaten cıkarken helallik istemiştim kızdan:)) dr yapacağı her şeyi saniyesi onceden bana soyleyerek ve ne hissediğimide belirterek yaptı. ilaç sırasında patlayacağımı hissettim o kadar. onun sonucunda cok az bir agrım oldu. hastane evime yakın yürüyerek evime döndüm yürüme iyi geldi sancımı geçirdi. dr antibiyotiğine devam et bitene kadar kullan ama eşinle de beraber olma bu arada dedi. yani yumurtlama günümü sanırsam 2 gun kaçırıorum. böle işte dostlar. Allah bir daha o yataga yatırmasın. yatırırsa da kesinlikle murat bey olacak. doktor çok önemli vesselam tekrardan anladım
canım çok sağol çatlamıştım vallah çok merak ettim ben,
dün saat 5 oldu bakıyorum ay diyorum kız şimdi masada neler oluyor acaba çok şükür atlattın ama darısı yaptıracakların başına :))
canom sanada günaydınnnn
sanada günaydın tülin , nasılsın?