- Konu Sahibi pembemasal
- #4.941
tyalelcim yardımın lazım benim şu damlalara nediyosun canım önceki sayfalarda yazmıştım gerçi okuya bildinmi bilmiyorum sence ben ne yapmalıyım şekerim?
yani 3 4 gün öncesi damlalarım ve ağrılarım ve yine bu ay aynı oldu ve doğal olarak ben yumurtlama tarihimi bulamıyorum çünkü hankgi tarihi baza alıcam bilemiyorum of ya sinirden ağlıyacam
ama şuanda çocuk olmadığı için değşil bu damlalar yüzünden kafayı yiyecem..
canım, dur bi... eğer her zaman böyle oluyorsa, muhtemelen yine kırmızı kart geliyordur gülden. hiç moral bozmak yok..
ama belki de üstüne görme durumudur.. bilemiyorumki tatlım güldencim..
kafayı yiyecek bişey de yok ayrıca..
ne diyoruz bizzzZ???????????????? İYİKİ KIRMIZILAR VAR, İYİKİ SAĞLIKLIYIZ...
Yalelcim , şu yumurtayı yakalamışsındır inşallah sen de diyorum:)))
hiç sanmıyorum..
yumurta 24 saat canlı kalıyormuş ya vücutta..
benimki çok acayip bişey olmalı ki, 36 saatten fazla yaşamış olsun...
sanmam yani.. biz yumurtayı yakalayamadık.. misafirlerin gidişini kutlamış olduk sadece :))
hoşbulduk cancagzım. :):):) ayy beni gormenizi ck isterdim, o makas var ya o makas 10 dk da 10 yıl aldı omrumden:) iki dakkada prf. oldum cıktım ne ameliyatlar yaptım yaw:)) zaten akşam arayan arkadaşlarımın hepsi itiraf edio ozlem aslında korkunçmuş ama ben sana soleyemedim die. o kadar korkulacak bişi de yokmuş yani:))))
korkunç değil elbette ya...
ben o çatal koltuktan hoşlanmaya bile başladım artık diyebilirim.
benim muayenelerim genelde o koltukta oluyor. çok erken evrede karından görülemiyor ya bebek tam tekmil... ama benimkileri tam olarak görmesi lazım doktorun.. kese ağzı hesabı falan yapıyor bana.. ki, ilaçlara ne zaman başlayacağıma bakıyoruz falan filan.. o sebeple o koltuğu seviyorum ben :)))
işte senin film çektirme tantanan da bitti gitti.. rahatla... at kafandan bebek meselesini artık bi süre.. relax :))
tatlım evet öyle..kızlar az önce testin resmini yanımdaki ablaya gösterdim zaten bu şekilde çıkar dedi tam aynı renk olmaz gayet net çıkmış dedi heyecandan ölecem sanıırm
azıcık bi iz şeklinde bile olsa ikinci çizgi.. tamamdır.
testte pozitif çıkması demek, kesin var demektir. yanılmaz yani. pozitif yanılma olmaz.
negatif çıkarsa tekrarlamak lazım, yanılma olabilir... pozitifse kesin pozitiftir.
SEN HAMİLESİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN