ben kaç haftalık olduğumu nerden anlyacamki ama yalel
son adet tarihin, gebeliğinin ilk günü sayılıyor beysalcım.
gir bi hesaplama sitesine.. gebelik hesaplayıcı aç...
son adet tarihin neyse, ona göre kaç haftaık olduğunu öğrenirsin..
son adet tarihini söyle bakalım cicim bana bi?
gunaydın herkeze martt ayının ılk gunundeyız bakalım kımlerden hayırlı haberler alacagız....
yalel dun aksam uzerı sag kasıgıma ıkı kez bı batma oldu nefesım kesıldı sonra ara ara agrılar basladı ve bel agısı bır basladı gece agrıdan uyuyamadım felaket kotu agrıyo hala oyle kasıklarımda da sımıdı cok belırgın olmasada hafııf agrılar oluyo ara ara hıssedıyorum ve memıslerde agrıyo arada bır sancı gıryor goguslerıme ve bende yıne akıntı yok... kızzzlarrrr yoksa ben hamılemıyımmmmm ama gecen ay da boyledım bır fark var gecen ay bel agrısı ve gogus agrım yoktu bel agrısı yerıne basenlerım agırırdıı. dunden ıtıbaren yasadıgım seyler boyle kızlar. ama bakalım bana gore yumurtlama gnunu kacırdım erken degılmı bu belırtılerı yasamak cunku benım bat 9 bana gore yıne psıkolojık dıyorumX sence sen ne dıyorsun sımdıden bu tıp seylerın baslaması ne kadar dogru olabılırr:)
doğru olabilir lata
bana hep olur..
bu, biraz da senin vücudunu dinlemenle ve hissetmenle alakalı.
kimi kadın, hamile olduğunu 3 ay anlamaz..
kimisi de döllenmeyi bile hisseder.
ben hissediyorum mesela genelde. kendimi dinliyorsam, döllenme anını ve hatta rahmime düştüğü anı bile hissediyorum.
batmalar gibi değil de, pat diye bişey düşer gibi içinde.. bi anlık bi pat duygusu oluyor insanda... döllenen yumurta rahme düşerken.. sonra hafif bi ağrı sızı.. geçip gidiyor birkaç dakika içinde.
bilemiyorum yani ben bu anlattıklarını latacım. ne hissettin, neyi hissettin... kimse de bilemez kanımca.
sen ilk hamileliğin olduğu için, adlandıramıyorsun şimdi... ikinci bebeğinde bak daha rahat isimlendireceksin bu hissettiğin şeyleri..