• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Onceliklevajiden kurtulduk cok sukur,seni de tebrik ederim:))Gecen hafta yumurtlama donemimdi iste birkac deneme yaptik,bendeki belirtiler psikolojiksanirim ya:(cokk istiyorum ama offf...

saol canım.allah hepimize nasip etsin inş.çok kapturma kendini.dünde ben adet oldum çok üzüldüm.şimdi daha iyiyim.heyecanla ayın sonunu beklicem :)

ayy kızlar yıne ben geldım sız yoksunuz :(( ya bende adet belırtılerının hemen hemen hepsı var zaten bırkac gune kadarda olmam gerekıo:26:
soğandanda bı numara cıkmadı sanırsam.. banunun bat yarın ya cok merak edıorum onuda..inşallah hamıle haberlerı alırız topiğimizden gurur kaynaklarımız çıksın bari :))

Ahh canlarım benimm hepiminizi yirimm yirimm:54: şu günler geçsede ne olucak ne çıkacak bi görsek inş.:49::49::49:

ayy kızlar yıne ben geldım sız yoksunuz :(( ya bende adet belırtılerının hemen hemen hepsı var zaten bırkac gune kadarda olmam gerekıo:26:
soğandanda bı numara cıkmadı sanırsam.. banunun bat yarın ya cok merak edıorum onuda..inşallah hamıle haberlerı alırız topiğimizden gurur kaynaklarımız çıksın bari :))

Cnm dur bakalım bi:49: daha olmadın deme regl, soğan temizlemiştir içini, rahmi temizliyormuş yaa sonçta:49: elbet bu ay olmadı birdahakine olur cnm inş.

Allah allah en çok bir el hafif hafif karıştırıyora takıldım:9::9:
ama bende kndimi çemberin dışında hissederim
sesler uzaktan gelmesi olayını buna benzettim
tasvirler güzeldi sağol ama inşallah hamilelik belirtisidir bence:49:

cemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin. :20:

iyi akşamlar kızlar..
yumurtlama günü ne zaman gelecek diye beklerken geldi çatı.bugün 16.günüm ben 18. gün yumurtluyorum. işte 12.gün başladık...14,16,18,20 bakalım hayırlısı heyecanlıyım ama:))

iyi akşamlar kızlar..
yumurtlama günü ne zaman gelecek diye beklerken geldi çatı.bugün 16.günüm ben 18. gün yumurtluyorum. işte 12.gün başladık...14,16,18,20 bakalım hayırlısı heyecanlıyım ama:))

Mrh. cnm aman yumurtlama gunu yumurtlıcakmı dıye yapma halvetı bak olmaz hee kafayı takmadan yap bak olmuyormuş sonraa demedi deme cnm:49:

cemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin. :20:

9ay hamişlerin vucut ısıları kaça cıkması lazım en az kac olması lazım yanı cnm?

Al benden de o kadar arkadaşım, bütün gün uyukladım da zaten.. neyse sıkmayalım canımızı, gelen kırmızı hoş gelir , bi dahaki denemeye bebiş gelir inşallah:)

Ahah cok sevdim bu lafi :)

9 aycım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor..Özellikle de uykuya eğilim önemli işaretlerden biri :) Hayırlısı inşallah

hamile olunca da bu sikintilardan kurtulamayacagiz desene. Ne zor sey di mi kadin olmak? :)

hiç belli olmaz 9 aycım bir bakmışsın olmuşşş ,,,,inşallah...:49:

biraz belli gibi malesef. demin wcde hafif pembisleri gordum. daha tam olmadi ama eli kulaginda

evet kızlar bu akşam neler pişiyor :) madem acıktı

iiiig ispanak :)

Back
X