- Konu Sahibi pembemasal
- #5.341
neyin var canım hayırdır
herseyde var elbet bir hayır on ay çokta uzun bir süre değil güzelim yaa yine normal sürecinde olmuşşş...kızlar size bişi anlatıcam şimdi belki ii gelir benim arkadaşım bebek düşünüodu ama olmuodu dr gitti eşide gitti hiçbirsorun yok ama olmuyo olmuyo en sonunda dedi bulamıyolar bence kesin bişi var benim çocuğum olmucak dedi ki neredeyse 10 ayı geçti yani uğraşalı bigün kardeşini almaya giderken ufak bir kaza yaptı omuriliği yamuldu biraz fizik tedavi gördü tedaviler biter bitmez hamile kaldı
yani ben diyorumki eğer hamile olsaydı belki o kazada korkudan bebeğini düşürebilirdi demekki varmış bir hayır allahım hayırlı zamanda versin inşallah hepimize nolur üzülmeyelim herşeyin bir sebebi vardır kesin
evet don pozitif yaşama, olumsuz düşünme:) yok canım aşk olsun, iyiyim ben bişeyim yok. Filmi çketirdiğim gun geçti benim sancılarım zaten
merak etmeyin canlarım iyiym agrım falan yok.
Bebeğimmmm gunaydın, neyin var kuzumm![]()
neyim var şöyle anlatayım malumuzun 10 gündür gaz sıkıntısı yaşayan biriyim... Bir on gündürde geceleri tuvalete çıkamıyorum uyku o kadar ağır basıyor ki uyanamıyorum çok tuvalete çıkan biriyim aşırı sıvı tüketen biriyim.. Bu durumda tabi sabah 5-6 sıralı uyanabiliyorum patlayacak gibi oluyorum , bu sabah yine öle bir acıyla uyandım ama bu diğerlerine benzemiyordu zor attım kendimi tuvalete ağrılı sancılı bir fasıl yaşadım yatağa geldim kıvranıyorum çatlayacam bora dediki içinde fırtınalar kopuyor sesler o biçim gaz ağrıusı kasıklarım patlayacak... Ağlaya ağlaya ovaladı kocacım karnımı gazım çıkardım biraz biraz ama hala bitmedi sancım devam ediyor adet ağrılarım yok ama kasıklarım geriliyor ara arada sancılanıyor...tuhaf tuhaf şeyler oluyor bana gazımı çıkaramıyorum ya ne yesem ne yapsam bir akıl verin kızlar...