- Konu Sahibi pembemasal
- #5.361
herkeslere tünaydııııııınnnnnn..:)) öncelikle tülins geçmiş olsun,beysala da çok sevindim..inşallah daha çok hamiş haberi alırız..bu arada benim soğan kürü dün sondu bakalım hayırlısı neler olacak..dün akşam da ggörümcemdeydik onun da görümcesi hamile..benden 4 ay sonra evlendi yani şu an 4 aylık evli ve hamile..bana gelen laflar tabi şaka da olsa canımı sıktı..ama ben herşeyn hayırlısı diorum..insanların bak herkes yaptı hadi sen de yap demeleri bile sinirime dokunmuyo artık..karar verdim takmıcam daha 8 aylık evliyim snki 10 yıldır çocuğum olmuyo gibi muamele görüorum..neyse size şunu söyliyim dua ederken herkes isim söyleyerek dua etsin çünkü öyle daha makbul..müminin mümin kardeşi için ettiği dua kabul olurmuş..adım emine hepinizden dua bekliyorum..:)![]()
sıkma sen canını bizlerde duyuyoruz rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman kucağımıza alıcaz bizde hayırlısı sağlıklısı olsun bir komşumuzun zihinsel özürlü çocuğu var ben o kadını her gördüğümde üzülürüm ama bir yandanda sabrına hayran olur takdir ederim onla birlikte okula gider eve gelir sosyal yaşantısı çok sınırlı allah herşeyin hayırlısını versin canım buda bizim sabrımızın mükafatı olacak inşallah allah hepimizin gönlündekini versin canım