Ramrod, Nersan, Beysal.. Çok tebrik ederim kızlar..

Harika haberler verdiniz bize sayenizde güzel başladık mart ayına.. Darısı tüm bekleyenlerin başına.. Allah size de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Artık çok dikkat etmeniz lazım kendinize, bize de dua edin ayrıca olar mı?

Öpüyorum 3 güzel hamişimizi dee..
İlkbhar, canım, valla neşeli olmaktan başka çare yok kuzum:) ağlayarak olmuyor neticede bu iş, o yüzden saldım bayıra mevlam kayıra ruh halinde olmak daha mantıklı:) Sen nasılsın bu arada?
Tülincim, git iç yerime diycem birayı ama dur içme sen şimdi, hamişsin gibi geliyor bana çünkü:) en iyisi kocişin içsin hepimizin yerine:)) Ama şu taş ev hayali güzel hayal beaa, yapabilsek ne iyi olurdu..
Yalelcim, hoşgeldin sen de.. İyiyim ben tatlım, ben zaten çarşamba akşamından anladım geleceklerini o yüzden süpriz değildi yani, sabahta benim kociş benim morali yükseltti zaten, aman dedim kırmızı mı o da ne, salla gitsin, daha ne yumurtalar var bende..

İyiyim yani anlayacağın, hep konuşuyoruz ya, kısmet işi bu işler, bizim planlarla olmuyor maalesef, vardır bi vakti zamanı.. Ama hala mart listesindeyim yani, 30 marta kaldım şimdi de:))) Sen nasılsın, begümcük nasıl?
Güldencim, Özlem, MustafaAta, nasılsınız kızlar, ütümü bitirdim geldim bile ben arada hürremi de izledim:))
selam kızlar bende umudu mart ayına kalanlardanım ama artık nedense içimde eskisi kadar heycan yok gibi sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor bana bazen kendi kendime bu duruma alışmam lazım diyip duruyorum inşallah burdaki herkez tez zamanda hayırlısından bebeklerine kavuşurlar
Hoşgeldin aramıza tatlım, hiç öyle karamsar düşünme ama, yasak burada o :)) Biz gülümseyeceğiz, rahat olacağız, yumurtalarımız da şen şakrak olacak ki, o haylaz deli fişek spremcikleri yakalabilsinler:)